1000-1500 tl gibi rakamlarda seyreden ATA,,ARMSAN,,SARSILMAZ,,YILDIZ,,AKKAR,,HATSAN,,STOGER,,HUĞLU gibi firmaların bu paraları hak ettiklerini düşünmüyorum... bu paralarda bir bütçe ile ikinci el bir FRANCHİ,,FABARM sizi çok daha memnun edecektir...
Ayrıca bu güne kadar edindiğim gözlemlere dayanarak söylüyorum 600-800tl fiyat aralığındaki yerli yarı otolarda aynı işi hatta daha fazlasını görecektir ... bununla birlikte 400-650 tl fiyat aralığındaki silahlardan bile istediğiniz verimi alabilirsiniz ... günümüz teknolojisinde aralarında bu kadar büyük fiyat farkı oluşturacak fark kalmadığını düşünüyorum...
Kasa aynı kasa,,dipçik aynı dipçik,,mekanizma aynı mekanizma ,,iğne aynı iğne,,belki namlu farkı var biri 4140 çelik birisi ise kalibre boru kullanıyor..ama önemli olan o namlunun işçiliğinde iç çapı ile şoklarının uyumunda ,, namlu içi yüzey kalitesinde ve namlunun düzgün montajında buda yerli sanayimizde maalesef küçüklü büyüklü bütün firmalarımızın ürünlerindede ŞANS İŞİ olduğuna göre 1000-1500 tl yi riske etmektense 500-750 tl yi riske etmek kanaatimce en mantıklısı ....
TABİKİ BİR ÜRÜNÜ SATIN ALIRKEN BAŞTAN %50-%50 PARAMIZI RİSKE ETMEKTE HANGİ MANTIKLA AÇIKLANIR ORASIDA İŞİN AMASI ARTIK....