Gönderen Konu: Yabancı ile TÜRK kadınları arasındaki fark....  (Okunma sayısı 8651 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Yabancı ile TÜRK kadınları arasındaki fark....
« : 23 Haziran 2012, 11:27:23 »
Rizeli Çifte tabanca atan nenemin ellerinden öperim...
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Yabancı ile TÜRK kadınları arasındaki fark....
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2012, 11:32:57 »
Fark var.. ;) :) Buarada tabancalarda kalite yane :) :)
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Necmettin TACETTİN

• Müdavim Üyemiz
  • BU DA BİZİM SEVDAMIZ
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2012, 11:34:25 »
hey maşallah. Bende arada hanıma tüfek talimi yaptırıyorum. Eee avcı hanımı olduğu belli olmalı...
Beretta 426-12cal
Beratta 391 urika 12cal
Beretta 391urika gold-20cal
Beretta S56-20 cal
Çatus 36 cal otomatik

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2012, 11:40:49 »
hey maşallah. Bende arada hanıma tüfek talimi yaptırıyorum. Eee avcı hanımı olduğu belli olmalı...

Daha siz talimdemisiniz abi  :) :)ben oğlana aldım bile tüfek 2 niz kullanın dedim... :D :D
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2012, 13:20:32 »
 :) Nihayet türk kadınlarının silah kullanmasını takdir eden ve saygı duyan,  sizin gibi arkadaşlarıma bende bir bayan avcı bacınız ve arkadaşınız olarak bu  konuyu açıp yorum yapmanızdan dolayı teşekkür ederim.  :)
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2012, 13:24:19 »
bende bir kaynana var, havan topu versen atmam demez,
hanımda anasına çekmiş tüfek atmam demez,
kullanmayı bilecek abi, silah erkeğe mahsus birşey değil.

ahmet, kızım büyüsün sorarım sanada oğlunada  ;D
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2012, 13:29:07 Gönderen: Hasan AKSU »
1981 / Samsun / Malatya

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2012, 15:05:59 »
:) Nihayet türk kadınlarının silah kullanmasını takdir eden ve saygı duyan,  sizin gibi arkadaşlarıma bende bir bayan avcı bacınız ve arkadaşınız olarak bu  konuyu açıp yorum yapmanızdan dolayı teşekkür ederim.  :)

Nazife Hanım

Aşşagıdaki yazınızda bayanların kahramanlıklarını  fedakarlıklarını yazmışınız..Samimiyetinize inanarak size ithafen bu konuyu açtık ki bizim kültürümüzde Bayrak,Silah,Kuran namustur..Onun  için kadını erkeği ayrım olmaz..Hatta silah kullanmayı bilen bayanlarla iftihar edilir..Bir bayan olarak hatta bayan avcı olarak ablalık,kardeşlik yaptığınız için biz size teşekkür ederiz...

Saygılar;

Alıntı:Nazife Yıldız Sükan
''Eeee arkadaşlar şimdi oldumu yaa? Hep erkekler kendilerini ön plana çıkarıyorlar   Şunu unutmayınki sizleri doğuran analarınız daha önemli sizi siz yapan analarınızdır.   Anlaşılan ben bir kadın avcı olarak aranızda tekim. Ama şunu sakın unutmayalım biz kadınlar  istiklal savaşında düşmanlarımıza karşı kahramanlık destanları yazmış, halide ediplerin nene hatunların bigadiçli nazife bacıların, gördesli makbulelerin,kara fatmaların, elif bacıların ve daha birçok savaşçı kadınların torunlarıyız.  Bizim yarenler diyarı yöremizde ÇANKIRININ KIŞI SERT KADINLARI MERT  OLUR derler.   Bende bir avcı bacınız, silah arkadaşınız olarak kıssadan hisse çıkardım kendime    hepiniz sağlık esenlik içinde kalın.''

« Son Düzenleme: 23 Haziran 2012, 15:08:09 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2012, 15:16:11 »
bende bir kaynana var, havan topu versen atmam demez,
hanımda anasına çekmiş tüfek atmam demez,
kullanmayı bilecek abi, silah erkeğe mahsus birşey değil.

ahmet, kızım büyüsün sorarım sanada oğlunada  ;D

Valla gardaşım hanıma dedim,oğlanıda alalım sende ava gel diye ama bana dediki;
''Atam sen iyi avcısın,tüfeğinde köpeğinde iyi,bizi ete doyuruyosun,keklik tavşan ördek çok var,sen varken bizim gitmemize gerek yok'' dedi :D :D :D :D
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2012, 15:17:23 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Rüştü PEHLİVAN

• *
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2012, 16:07:57 »
Türkün Farkı ortada
Rüştü PEHLİVAN
1987-Antalya

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #9 : 23 Haziran 2012, 16:37:25 »
  :)  Benim eşimde 40 yıllık çok iyi avcıdır evi o da av etsiz bırakmaz ama bende bırakmam. Hele onun  göreve gitmediği zamanlar av zamanı ise beraber omuz omuza verip yasal her türlü ava çıkmaktan onur ve gurur duyuyorum.   :)  Tarihimizde  orta asyada bile ilk türkler eşleri ile birlikte ata binip beraber ava çıkarlarmış. Ben bunu yaşayan şanslı eşlerden biriyim.  :)  Darısı Türkiyede ki tüm avcılara nasip olur inşallah.

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #10 : 23 Haziran 2012, 17:04:33 »
Alıntı:Nazife Yıldız Sükan
''Eeee arkadaşlar şimdi oldumu yaa? Hep erkekler kendilerini ön plana çıkarıyorlar   Şunu unutmayınki sizleri doğuran analarınız daha önemli sizi siz yapan analarınızdır.   Anlaşılan ben bir kadın avcı olarak aranızda tekim. Ama şunu sakın unutmayalım biz kadınlar  istiklal savaşında düşmanlarımıza karşı kahramanlık destanları yazmış, halide ediplerin nene hatunların bigadiçli nazife bacıların, gördesli makbulelerin,kara fatmaların, elif bacıların ve daha birçok savaşçı kadınların torunlarıyız.  Bizim yarenler diyarı yöremizde ÇANKIRININ KIŞI SERT KADINLARI MERT  OLUR derler.   Bende bir avcı bacınız, silah arkadaşınız olarak kıssadan hisse çıkardım kendime    hepiniz sağlık esenlik içinde kalın.''   

ŞERİFE BACI'YI DA UNUTMAMAK LAZIM BU VATANININ KURTULMASINDA BÜYÜK EMEKLERİ OLMUŞTUR.

Kurtuluş Savaşı'nda eli silah tutanların cephede olduğu sıralarda İnebolu'ya çıkarılan silah ve cephanelerin Kastamonu üzerinden Ankara'ya ulaştırılmasında yaşlı erkeklerle kadınların da insan üstü çalışmaları olmuş, tarihe geçmişlerdir. Bu tarihe geçen kadınlarımızdan biri de Seydilerli İnebolu'dan Kastamonu'ya cephane taşırken, Kastamonu Şehit Şerife Bacı'dır. Şerife Bacı 1921 yılının çetin kış şartlarının hüküm sürdüğü Aralık ayında sırtında çocuğu, önünde kağnısı ile Kışlası önüne kadar gelmiş, mermileri ve çocuğunu korumak uğruna donarak şehit olmuştur.

İnebolu sahilinde Kastamonu yolunun başladığı yerde arnavut kaldırımı döşeli bir parkın içindeki Şehit Şerife Bacı Anıtı bulunmaktadır. Anıtın plaketinde "Bu anıt İstiklal Savaşı şehitlerinden Şerife Bacı'nın anısını Cumhuriyet çocuklarına anlatmak için Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Aytaç Yalman tarafından armağan edilmiştir. 4 Aralık 2001" yazılıdır. Şehit Şerife Bacı adı Kastamonu'da Seydiler'de, İnebolu'da Kurtuluş Savaşı'nın kadın kahramanlarını simgeliyor.

« Son Düzenleme: 23 Haziran 2012, 17:07:30 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #11 : 23 Haziran 2012, 17:07:38 »
daha nice analar var bu vatana can verecek. allahım bu tarz bir musibetle bir daha bizi imtihan etmesin güçlü olalım ki ayakta duralım ve dunyaya yeniden barışı getirelim
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2012, 17:08:47 Gönderen: Kemal YILMAZ »
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #12 : 23 Haziran 2012, 19:56:27 »
Bir şeyler yazacaktım ama Şerife Bacı ile ilgili yazılanları görünce yazacaklarım değişti. Bir anda tüylerim diken diken oldu. Allah böyle fedakar ve vatansever anaları başımızdan eksik etmesin. Sağ olanların kendileri; vefat etmiş olanların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2012, 19:57:29 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #13 : 24 Haziran 2012, 11:47:04 »
Özellikle bir TÜRK KADINI olarak benim tarihimize imza atmış isimleri belli olan ve olmayan kahraman TÜRK KADINLARINI  unutmam mümkün değil.  Zaten yukarda ki alıntı yazımdada ifade etmişim.  DAHA BİRÇOK TÜRK KADINLARI  diye. Ve yurdumuz ve yurdumuzun prestiji için nerde savaş verilmiş olursa olsun, kadın erkek,çoluk çocuk tüm  mücadele etmiş şehidlerimize ve gazilerimize  Allahtan rahmet dilerim.

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 24 Haziran 2012, 12:22:33 »
vıdeoda kı ılk yabancı kadın desrt eagle 50 cal le atıyor daha once edıtlenmemiş halını ızlemıştım  dıgerı de 45 yada 50 cal o yuzden onların bu hallerıde normal sayılır yınede verdıgı mesaj acısından guzel vıdeo
Veysel AÇARI
1982  AKHİSAR MANİSA
0505 89 92 112

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #16 : 25 Haziran 2012, 10:42:57 »
daha nice analar var bu vatana can verecek. allahım bu tarz bir musibetle bir daha bizi imtihan etmesin güçlü olalım ki ayakta duralım ve dunyaya yeniden barışı getirelim

Amin....
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com