Değerli ömer ağbicim bu yazında banada yer vermişin tenkitlerinde kendimde söz hakkı buldum önce hocama saygım sonsuz kendisiyle görüşmelerimiz var ayrıca öyle kutsal görev yapan değerli insanları tenkit etmek onların hocalarına düşer benim haddime değil özel avlakçıya gelince neden bu kadar savunduğuna anlam veremedim öyle avcıya diş biliyen ben sadece avcılara ders vermek için geldim ve aynı zamanda siz yaban tv ailesinede toplantı sonunda hepsinin suradının halini görmek isterdim ailem bile yıllardır bu anı bekliyor diyen kişi için alkışmı tutacaktık neyse biz tüm avcı camiası paralı avlağa karşıyız m.a.k komisyonun yanlış kişilerin katıldığı üyelikten yanlış kararlar çıkmasına karşıyız herkez tutturmuş 2+1 niçin silah fabrikalarına kafa tutmuyosunuz neden üretip sattığın malın arkasında durmuyorsunuz diye hesap sormuyorsunuz hep avcı üyelere tenkit ediyorsunuz biz EGE YABAN HAYATI AVCILIK FEDERASYONU olarak sekiz yıl önce sizin şahsınızın katılımı ile köpek yarışmalarına ba
şladık ilk hakemimiz uğur barutçuydu her yıl çıtamızı artırdık yurt dışından gelen F.C.İ hakemlariyle tecrübemizi artıdık ve şuan K.İ.F yönetimindeki arkadaşlara etkinliklerimizde görev vererek önlerini açtık ve K.İ.F nun kurulmasına neden olduk hiçte pişman değiliz iyi şeyler yaptığımıza inanıyoruz biz kimsenin arkasından atıp tutmayız biz TÜRKİYE AVCILIARINA hizmet vermek onların bilgilerini artırmak için yurt dışından en değerli F.C.İ hakemlerini ve yetiştiricilerini misafir olarak davet ettiğimiz insanlara ceza aldırtmak yurdumun avcılarının okişilerle tanışmasını fikir alış verişini engellemek benim sözlük dağarcığımda vatan hainliğidir başarımızın karşısında çaresizliktir bu yıl İTALYA ALMANYA BULGARİSTAN HOLLANDA İSPANYADAN DEVLER getirdik seneye inşallah daha başka ülkekerden getiricez gelenlerde çağırırsanız seve seve geliriz dediler TÜRK AVCILARINI SEVDİRDİYSEK NE MUTLU EYHAFa biz asla ne K.İ.F nede F.C.İ dışlamıyoruz çünkü onların üyeleri bizim avcı dernek üyelrimizdir dişlama diye bir lüksümüz yoktur bu kurumlarada ihtiyaç vardır benim çok değer verdiğim sevgili ömer ağbicim ben özümlede sözümlede bir bi insanım başkan olupta hizmet vermeyen elini taşın altına koymayan herkezi tenkit ederim göreve çağırırım bu sitede hiç bir arkadaşım şakşakçı değildir biz bir beraberlik yoluna düştük birşeyler yapabilirmiyiz avcıları ayağa kaldırp bir şeylerin hesabını sora bilirmiyizin peşindeyiz senin anladığın gibi AYHAKIN başına geçme hesapları peşinde olmadım buna ihtiyacım yok sayın başkanım ışın arıkök kesin bırakırsa hiç kıvırmadan başkanlığa açık olarak adaylığımı söylerim ama şuan EYHAF TA BAŞKANLIK HİZMET GÖNÜLLÜLERİ KONFEDERASYONUDA GENEL BAŞKANYARD AYHAKTA DENETLEME BİRİNCİ ASİL ÜYELİĞİ görevime devam ediyorum onun için benden yana sıkıntı yok ben yaban hayatına ve avcılığa gönül vermişim her aldığım görevide laikiyle yaparım seni kırmak için asla cevap yazmadım sadece hakkımda yanlış düşünülmesin diye yazdım ben atalarımdan kimseni gururu duyguları ve umuduyla oynama diye öğüt aldım sana saygı duyuyorum ve seviyorum birlik ve beraberlikte buluşmak üzere