Gönderen Konu: drahthaar yavru köpek 45 günlükken annesinden ayrıldı ve sürekli ağlıyor.  (Okunma sayısı 6150 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Suat ORAN

• *
Bu dd nasıl sustura biliriz ustalardan yardım bekliyorum ilk dd tarım olduğu için fazla bilgi tecrübe sahibi değilim
Suat ORAN
1986 MUŞ-HASKÖY

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
2.5lt pet şişeye sıcak su koy, havluya sar ve yanına koy. Ayrıca gece yanında kısık sesle bir radyo açık bırak suacaktır. Yavru köpeklerin hepsi aynıdır DD yada başkası farketmez.
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Ergin KIRAY

• Free Üye
  • *
  • Özü sözü doğru olanlayım
Merhaba Suat işallah susmuştur artık bende üzüldüm ama bir kaç gün içinde oraya uyum sağlayacaktır.Ben ilk köpeklerimden biri olan Boxer imi gece yatak odasına alıp elimi kolini içine sarkıtıp öyle uyumuştuk
Ergin Kıray 1969 Lüleburgaz 0535 550 6456

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
Aynen Emrah Beyib nsöylediklerine katılıyorum bu durumun DD ile pek alakası yok . Tüm yavru köpekler yapar bunu ve bi kaç gün ile 2 hafta arasında ağlar fakat geçici bir durumdur . Siz yanında olduğunda ağlamaz eğer etrafı rahatsız edicek durumda ise bi süre evde bakın dicem fakat daha sonra da tekrar eve gelmek için ağlama olayını gösterebilir.
Emrah Bey bu arada pet şişe ve sıcak su olayı daha küçük yavrular için geçerli değil mi yani 40 günlük olan bir yavruda da işe yarar mı ? Gerçi yarasa da sıcak su yarım saat sonra normal bir su olacak :)
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Aynen Emrah Beyib nsöylediklerine katılıyorum bu durumun DD ile pek alakası yok . Tüm yavru köpekler yapar bunu ve bi kaç gün ile 2 hafta arasında ağlar fakat geçici bir durumdur . Siz yanında olduğunda ağlamaz eğer etrafı rahatsız edicek durumda ise bi süre evde bakın dicem fakat daha sonra da tekrar eve gelmek için ağlama olayını gösterebilir.
Emrah Bey bu arada pet şişe ve sıcak su olayı daha küçük yavrular için geçerli değil mi yani 40 günlük olan bir yavruda da işe yarar mı ? Gerçi yarasa da sıcak su yarım saat sonra normal bir su olacak :)

Kırk günlükde olsa yavru, anne ve kardeşlerinin sıcaklığını arar. Söylediğim yöntemler işe yarayacaktır.
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Suat ORAN

• *
Merhaba Suat işallah susmuştur artık bende üzüldüm ama bir kaç gün içinde oraya uyum sağlayacaktır.Ben ilk köpeklerimden biri olan Boxer imi gece yatak odasına alıp elimi kolini içine sarkıtıp öyle uyumuştuk:)) ergin abi susturamıyorum bu nu ya

Suat ORAN
1986 MUŞ-HASKÖY

Çevrimdışı Suat ORAN

• *
erdal abi senin söylediğin yöntemi yaptım ama yinede banamısın demiyor
 içimi yakıyor bu ağlaması
Suat ORAN
1986 MUŞ-HASKÖY

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
Beni,m köpeğimin birisi iki hafta ağlamıştı başka bir köpeğim ise sadece 2 gün .Yaknda susar :)
n
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
iyisinden damaklı emzik bu işi halleder,
veya emrah beyin dedikleride olabilir.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53