0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nuri bey durumu Yaban TV ye de iletmişsinizdir umarım akla zarar bir durum
Ben hiç şaşırmadım,Yaban tv nin proğramcılarından birisi (tanırsınız kendilerini)yanılmıyorsam sezon açılışında ayçiçeği tarlasında yavruları bulup; birde çok vicdanlıymış gibi,avruları sevip vijdan gösterisinden sonra çatır çatır ava devam edebiliyorsa,bilmem nerenin köyündeki bir kişinin keklik satışı devede kulak bence..
Arkadaşlar Yaban TV nin ilanlar kısmında ekteki ilan yayınlanmaktadır. yayın tarihi 7 hazirandır. Adam resmen Dağ kekliği satışı yapıyor, bu suç değilmiş gibi kekliklerini överek dağda kafes avında tecrübeli olduklarına dair bir anlatımda sunuyor.. bu ikinci bir suç kafes avclığı,bundan sonrası ise hepten komedi, Türkiyemizin tek av Tv si YABAN TV ilanlarında buna çanak tutarak yayınlıyor. bu ne perhiz bune lahana turşusu.Arkadaşlar YABANTV yi değil TV nizden hayatınızdan bile silmeniz gerekir.
Böyle giderse yakında şu ilanı bekliyorum...programlarda kullanılmış yüksek kalitede bıldırcın sesi veren teyp satılıktır...
Üyelerimizi duyarlılığı için teşekkürler. bakın en azından bir forum sitemiz olması ve sesimizi duyurmamız sayesinde 15-20 dk da ilanı kaldırıdlar. demekki biz avcılar toplanırsak sesimİz tek çıkarsa MAK da bizim istediğimiz gibi olur. Bırakalım pointeri, drahtarı zaman birlik olma zamanıdır.Sesimizin tek çıkması zamanıdır. Herkes El ele Herkese RASGELE
Bu ilanı vereni ve buna göz yuman zihniyeti , bazı bölgelerde gelenek haline gelen ve buna müdahale edemeyen görevlileride kınıyorum.Bizler vergimizi verelim har(a)cımızı yatıralım ama ülkemin dağlarında kalleşçe tuzakla kınalılarımız yakalansın yok böyle bolluk yazık yazık..............
Bunu gördük. Bundan sonra ne olacağını da görmek isteriz. Şimdilik yazacağım bu kadar.
yaban yaparsa altına yapar.....