Nuri Bey paylaşım için teşekkürler, size sorum; benim köpeğim yaklaşık olarak sizin köpeğin büyüklüğünde biz buna ortalama bir av köpeği diyelim ebatları en az ne kadar olmalı?
İkinci sorum; bu kafesleri taşırken yada köpeğimiz biraz yaramazsa içeride sakin durmuyorsa parmaklıkların bağlantı yerlerinin yada plastik aksamdaki kilitlerin kırılması gibi bir sorunla karşılaşıyormusunuz? Yani kısacası bu çeşit kafes kullanan birisi olarak bu kafeslerin artıları ve eksileri nelerdir? kısaca paylaşırsanız çok memnun olurum..
Selam ve dua ile..
Muharrem bey benim eponyol dişi olduğundan birazdaha küçük yapılı.Çiftsan marka (49x40x62)cm plastik taşıma çantası çok rahat kısa uzun yol yapabiliyorum. köpeğim küçükten alıştırıldığından kafeste hırçınlığı yok. sabaha kadar arabada bile bırakabiliyorum. Ön kapı çelik ve menteşeleri plastik ancak öm kapsı plastik olanları isterse köpek zorlayarak açabilir. ama çeliklerde olmaz. Ben köpeğimle herhangi bir sorun yaşamadım. Bazı arkadaşlar daha büyük plastik kafeslerde ing. pointerlerini taşıyorlar taşımada bir sıkıntı yok. Tuncay beyin söylediği remington marka plastik kafesde güzel kullanışlı. karar senin tabi küçükten kafese alıştırmak ileride büyük rahatlık olur.
RASGELE