Gönderen Konu: WWW.SİMARIKDOSTUM.COM  (Okunma sayısı 4663 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Y.Yaman GÖÇER

• *
    • Anadolu Köpek Eğitim Merkezi
WWW.SİMARIKDOSTUM.COM
« : 12 Haziran 2012, 09:55:48 »
AV KÖPEK EGİTİMİ
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2014, 12:35:20 Gönderen: Y.Yaman GÖÇER »
yaman avcı
1973  ANKARA

Çevrimdışı Fatih KARACA

• *
  • Geleceğin çiçekleri,geçmişin kökleriyle beslenir.
Ynt: YOZGAT DİVANLILI MAHMUT BEYE
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2012, 12:25:11 »
Yaman bey karışık işlere karışık işlere girmişsin. Benim de abi bildiğim bazılarıyla bu yûzden aram açıldı.
Bir arkadaşa hediye etmek için seçtiğim babalık hakkı encegi 1 ay sonra öldû dediler. Vazgeçmedim başka encek bakayım diye gittim encek yaşıyor. Utandım bir şey diyemedim,utandım hiç beklemdiğim birşeydi,inanmıştım ôldúğúne ,arkadşada Sóz vermîştim dönûpgitmedim.
Değermîydi,ben seni sevmişim Saymışım getirmişsin iki sefer çekmişîz kòpeği.Benim enceğe ihtiyacımda yoktu. Hatta baştan istememiştim,sonradan aklıma geldi meraklı bi kardeşîm vardı ona veririm diye dúşùnmúştùm,lanet olsun bòyle işe dedîm başka encek alıp verdim.
Kusura bakmayın bir an kendi çektiğim sıkıntılar aklıma geldi. Aranızda ne geçtî bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun,inşaallah konu tatlıya bağlanır. .
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2012, 12:28:33 Gönderen: Fatih KARACA »
Fatih KARACA
1976 Sarıköy/ Gönen/BALIKESİR

Çevrimdışı Y.Yaman GÖÇER

• *
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2012, 21:12:10 »
BEN YAVRU İÇİN ÖFKELENMİYORUM TANIDIGIM BİR ARKADAŞA BEN KEFİL OLDUM DİYE ÇİFLEŞTİRDİLER YOKSA NERDEN BULACAKTILAR TA ANKARDA Kİ KÖPEGİ ..ANCAK HAYALOLURDU..ARDA ARKASIMIZLA ARAMIZIN BOZULDUGU KALDI..HALEN KONUŞMUYORUZ VETERNER AHMET BEYLE
yaman avcı
1973  ANKARA

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2012, 18:53:05 »
buradada  durum aynıdır ,,babalık hakkı olarak en az 1 yavru ,erkek köpek sahibine verilir, gelenektir bu ,istemen dediysen o zaman başka,,bence ayıp etmiş,,
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2012, 19:00:44 »
bU İŞLER ÇOK KALP KIYOR.
Bu yüzden adam daha köpek çekmeye gelmeden, telefonda açık açık kim ne istiyorsa söylemeli.
Talepler kabul olunup mutabık olunursa, öyle eşleme yapılmalı.
Buna rağmen verilen sözden dönülüyorsa o zaman sakat..... :)
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2012, 21:14:52 »
söz namustur derler bizim buralarda...bu kdar ağırdır yani... gerçi yozgat eski yozgat değilmama   tam yozgatlıya dek gelmişsin usta... istisnasız yozgatlıdır o adam... herkes kendine yakışanı yapar...

Çevrimdışı Mustafa BİTMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • POLATLILI
« Yanıtla #6 : 25 Temmuz 2012, 20:04:12 »
YAMAN BEY DOGRU SÖLÜYOR OZAMAN ANKARADA DD BULAMAMIŞTIK VE YAMAN BEY BULDU AMA ????? YALAN KONUŞMADAN AKTARIN VE ŞİKAYET OLSUN DİYE YAZMAYIN YAMAN BEY BEN İYİ TANIRIM MAHMUT VE OGULLARINI HATTA BUSENE ÇOK YAVRU ALDIM ONLARDA DOSTLUGUMUZ ÇOK ESKİDİR..MİLLETİ KANDIRMAYIN ARKADŞIM ORDA SİZ YOKTUNUZ BİZ ORADAKİ AHMET BEY DEDİGİN KİŞİ İLE BAKICIYA SORDUK BABALIK HAKKI İSTİYOMUSUNUZ DİYE YOK GEREK DEDİLİER ..VE SEN SORADAN ÇIKTIN BANA Bİ YAVRU VERİN YAVULARINIZI SATİM DEDİN..VE ÖNCEDEN BU..GİBİ BİR TUZAGA DÜŞTÜKLERİNDEN ..SEN HAYIR CEVABINI ALINCA .SANA GÜVENMEYİP YAVRU VERMEYİNCE SORA YİNE ARADIN BABALIK HAKKINI İSTİYO VETERİNER DEDİN..MİLLETİ KANDIRMAYIN YAMAN BEY..ONLAR NE KONUŞURLARSA ARKASINDA DURURLAR MERAK ETMEYİN ..SİZE VERDİGİ DİŞİ KÖPEGİ..ALIP ÖBÜRLERİNİ SATICAM DEYİPTE KAÇMANIZA BENZEMEZ ..YAMAN BEY.....

ARKADAŞLAR BENİ BİLEN BİLİR ASLA YALAN SÖYLEMEM HELEDE İT İÇİN.GİDİN GÖRÜN MAHMUT ABİDE ASLA İTE DEGET VEREN BİR İNSAN DEGİLDİR..ARKADAŞI DEGİŞMEZ  KÖPEGE ..

« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2012, 20:06:16 Gönderen: Mustafa BİTMEZ »
  • Beretta pigeon 2 drahtaar tibet
  • Beratta A400unico ultimec kick of drahtaar amon
  • Çifsan poze Drahtaar meks
Mustafa BİTMEZ
1977 ankara
polatlı.
MEJNUN NASIL LEYLAYA AŞIKSA BENDE DRAHTARA AŞIGIM:)

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #7 : 26 Temmuz 2012, 08:08:11 »
Babalık hakkı olayı çok önemlidir. Herşeyden önce babalık hakkı konusunda kişiler birbirlerine söz vermişlerse yerine getirmek zorundalar. Getirmiyorlar sa karşınızdaki şahsın karakterinde bir sıkıntı var demektir. Mesela benim irlanda setteri PUTİK 2009 YILINDA ANKARADA 6 YAVRU DÜNYAYA GETİRMİŞTİ. Bu yavruların hepsini tanıdık kişilere hediye etmiştik. Ama hediye etmeden önce hepsi ile olan sözlü anlaşmamızda babalık hakkım baki kalacaktı. Ve hediye verdiğim kişiler o köpekleri satmıyacaklardı ve kimseyede hediye etmiyeceklerdi. Böyle bir durum olursa da ilk bana bildirilecekti. Ve köpeğimi geri vereceklerdi. Ama maalesef insan en dışardakinden değilde en yakınında ki kişilerden böyle durumda aldatıldığında bu durum hazmedilmiyor. O tür kişileride defterimden tamamen siliyorum. İllaki böyle bir anlaşma için yazılı sözleşmemi yapmak lazım?  Ben ağızdan çıkan söze bakarım. Verilen sözü yerine getirmek kişinin aynasıdır. Ve SÖZ NAMUSTUR. Bu yüzden bu tür konuları basit görmemek lazım.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Y.Yaman GÖÇER

• *
« Yanıtla #8 : 08 Ağustos 2012, 06:22:03 »
BENİ BANA SORMAYIN BENİM YAVRUYA İHTİCIM YOK..GİDİN TANIYANLARA SORUN...YOZGAATA SORUN....SÖYLERLER... POLATLILI ARKADAŞ Bİ ŞEYLER YAZMIS SİZ NERDEN BULDUNUZ AHMET BEYİ...BEN YAVRU ALAMADIGIMA DEĞİL ARKADAŞ KAYBETTİĞİME YANARIMM
yaman avcı
1973  ANKARA

Çevrimdışı Mustafa BİTMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • POLATLILI
« Yanıtla #9 : 15 Ağustos 2012, 12:19:11 »
SN YAMAN BEN YOZGATTAN İMDAT AHMET BEY BABALIK HAKKI İSDEMEDİ SANAVERMEYİNCE BÖYLE YALANLAR SÖYLEME SENİN SATTIĞIN YOVRULARIN ANNESİNİ BENDEN ALDIN BİZİKANDIRDIN KACTIN YİNEİSTEDİN VERMEYİNCE BÖYLEYALAN UYDURUYORSUN YOZGATTA HERKESTANIR SÖZ VERİNCE SÖZÜMÜZÜN ARDINDAYIZ
YOZGATTA BİZİ DOLANDIRDIN SIRA BURAYAMI GELDİ BENDEN YAVRU ALDIN  DİGERLERİNİ SATACAM DİYE ALDIN KAÇTIN YALAN DOLAN İŞİN GÜCÜN BİZİM YERİMİZ BELLİ ADINDA SANA YAKIŞMIŞ YAMAN ADAMMIŞIN HERSENE YOZGATA GELİYOSUN AVA İNŞ AVLAKTA KARŞILAŞIRIZ OZAMAN KAMARAYA ÇEKER DÜNYA ALEME GÖSTERİRİM

img upload
  • Beretta pigeon 2 drahtaar tibet
  • Beratta A400unico ultimec kick of drahtaar amon
  • Çifsan poze Drahtaar meks
Mustafa BİTMEZ
1977 ankara
polatlı.
MEJNUN NASIL LEYLAYA AŞIKSA BENDE DRAHTARA AŞIGIM:)

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #10 : 15 Ağustos 2012, 12:25:38 »
Sevgili Dostlar; Y.Yaman Bey, başka bir nedenden dolayı 30 gün boyunca mesaj yazmama cezası almış ve Yazacaklarınıza şimdilik cevap veremeyecek durumda.. Lütfen mesajlarınızda bu hususu göz önünde bulundurun...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #11 : 15 Ağustos 2012, 12:33:58 »
Babalık hakkı olayı çok önemlidir. Herşeyden önce babalık hakkı konusunda kişiler birbirlerine söz vermişlerse yerine getirmek zorundalar. Getirmiyorlar sa karşınızdaki şahsın karakterinde bir sıkıntı var demektir. Mesela benim irlanda setteri PUTİK 2009 YILINDA ANKARADA 6 YAVRU DÜNYAYA GETİRMİŞTİ. Bu yavruların hepsini tanıdık kişilere hediye etmiştik. Ama hediye etmeden önce hepsi ile olan sözlü anlaşmamızda babalık hakkım baki kalacaktı. Ve hediye verdiğim kişiler o köpekleri satmıyacaklardı ve kimseyede hediye etmiyeceklerdi. Böyle bir durum olursa da ilk bana bildirilecekti. Ve köpeğimi geri vereceklerdi. Ama maalesef insan en dışardakinden değilde en yakınında ki kişilerden böyle durumda aldatıldığında bu durum hazmedilmiyor. O tür kişileride defterimden tamamen siliyorum. İllaki böyle bir anlaşma için yazılı sözleşmemi yapmak lazım?  Ben ağızdan çıkan söze bakarım. Verilen sözü yerine getirmek kişinin aynasıdır. Ve SÖZ NAMUSTUR. Bu yüzden bu tür konuları basit görmemek lazım.

Nazife hanım malesef kime yavru verdimse ihanet etti. yavruyu satanlar oldu, verdiği sözden cayanlar oldu  menfaat üzerine kurdukları bü düzenin yürüyeceğini sandılar ama öyle değil. hepsini tek tek defterimden sildim. kimse Emin OLGAÇ üzerinden hesap yapamaz bunu anlamadılar anlayıncada artık çok geç olmuştur.
dediğiniz gibi ağzından çıkan sözü NAMUS olan görenler kaldımı acaba yada bana denk gelmedi selamlar....
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #12 : 15 Ağustos 2012, 15:42:46 »
Bende  tecrübelendim geçmiş zamanlardaki olaylardan.. İnsana en büyük kazık arkadaş bildiklerinden gelir. Köpeğimi çekipte babalık hakkı geldiydi gelmediydi diye kıvranacağıma köpeğim çiftleşemediğinden kıvransın daha iyi. Zaten bu konuda alangirli geldi bana. Kimin kime kazık attığı belli değil.
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2012, 15:44:27 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Burhan KARAASLAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 15 Ağustos 2012, 16:11:44 »
birader bende yozgatlıyım ama sözüm için kellemi veririm laf olsun diye yazmadım doğrusuda bu, genel olarak konuşulması beni üzdü :(
Burhan KARAASLAN
1981 KIRIKKALE

Çevrimdışı Dursun KAPLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 19 Ağustos 2012, 09:10:32 »
selamün aleyküm Musa Karakuşçu arkadaşımızın yorumu benide üzdü bi hatayı tüm topluma maletmemeliydi  inşallah bi dahaki yorumlarında daha dikkatli olur  yeni sezonda herkese  rasgele
Dursun KAPLAN
1981 ANKARA