Yine güzel bir av anısı... Bana da şanstan tavşan ya ava başlar başlamaz denk gelir geri döner arabaya bırakırım, yada dönüşte bu konuda hep şansım yaver gitmiştir....
Elinize ve emeğinize sağlık..... Devamını bekliyoruz.... Berber ile ava gitmez oldunuz sanırım hayatınızın o döneminde... Birde tavşanın o dönemde yavrusunun olma ihtimalini göz ardı mı etmiştiniz... Gençlikte sanırım her avcı hırsına yenik düşmüştür.. Sağlık olsun...
Taşkın kardeş uyardığın için teşekkürler. Yanlış bir ifade sıralanışı söz konusu olmuş. Düzelttim.
Yavru haziran ayında geldi. Zaten Lİnda 1 mayıs doğumluydu. 1 ay sonra keklik avına çıkmamız mümkün değil.
Eylülde av açılışında yaptık biz bu avı. Tavşanlar da yavrulu değildi. Hayatımda yavrulu tavşan nasibolmamıştır. Zaten olmasın da ...
Berber bizi çağırıp barıştı daha sonra hatta bir köpeği almamızda da aracı oldu. Onu da daha sonra anlatıcam. Ancak Suat Abiyle o kadar iyi anlaşıyorduk ki hep ikimiz gidelim istiyorduk. Sizin de böyle av kankalarınız vardır bilirsiniz. Berberle o olaydan sonra Suat Abi ava gitti ama ben gitmedim...
Görüşmek dileğiyle