Gönderen Konu: Güzel Kızım'ın su aport'u,beğenilerinize.  (Okunma sayısı 6055 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
Güzel Kızım'ın su aport'u,beğenilerinize.
« : 10 Haziran 2012, 23:04:37 »

Değerli arkadaşlar,köpeğimin sezon öncesi son eğitim aşamalarından su aportunu,bana göre tatmin edici bir şekilde tamamlaması,yüzümü bir kez daha güldürdü.Güzel kızım son derece seri ve hırslı bir karekteri olması sebebiyle her çalışmaya her seferinde bir şeyler katmaya devam ediyor.Sizlerden ricam yanlış yaptığım yönleri belirtirseniz sevinirim.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
Ynt: Güzel Kızım'ın su aport'u,beğenilerinize.
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2012, 23:35:08 »
maşallah emeğiniz zayi olmaz inşallah
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı İsmail KAYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2012, 20:21:54 »
Ahmet videoyu seyrederken ilk etapta kurzhaar ırkına geçmeyi düşünüpte bana hangi yavrulardan alman gerektiği hakkında sorduğunu hatırladım maaşallah maaşallah Bety e lafı fazla uzatmayayım uzun lafın kısası tabiri caizse her halukarda okur bu çocuk gardaşım.
1971-MERSİN    Dürüstlük pahalı bir mülktür . Ucuz insanlarda bulunmaz .

Çevrimdışı M.Ali DOĞANER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2012, 19:24:11 »
güzel tabi bundan iyisimi olur benın cıok hosuma gıttı dişi olması avantaj ama
M.Ali DOĞANER
1981 KONYA

Çevrimdışı Canbek ÖZKURT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2012, 20:26:25 »
maaşallah

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2012, 21:01:40 »
Köpekte sahibide zorlu maşallah..Yalnız köpeğin haşatını mı çıkarttın ne? Bi daha atsan,yav Ahmet yeter bi de sen getir diyecek haberin olsun :) :)
ER MEYDANINDA,KILIÇ ARKADAN SALLANILMAZ
İlyas ISI Kırıkkale -keskin
Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur ; Farklı olan yürek ve niyettir...
0545 768 64 63

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 12 Haziran 2012, 23:15:34 »
Güzel bir eğitim olmuş. Maaşallah
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 12 Haziran 2012, 23:17:37 »
Maşallah toprağım, şansını zorlamana rağmen getirmemezlik yapmamış..;) Bravo..
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
« Yanıtla #8 : 13 Haziran 2012, 22:02:10 »
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Köpekte sahibide zorlu maşallah..Yalnız köpeğin haşatını mı çıkarttın ne? Bi daha atsan,yav Ahmet yeter bi de sen getir diyecek haberin olsun :) :)
,mümkün değil :D,ben böyle bişey görmedim,köpek getireceğim diye kafayı yemiş resmen.Ayrıca çekimi yapan Hüseyin abinin lafları beni resmen bitirdi ;D,pür dikkat köpekle uğraştığımdan ona cevap da veremedim.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #9 : 14 Haziran 2012, 11:27:44 »
ahmey cim köpegin çok heycanlı iştahlı maşallah
lakin böyle kayalıklı taşlı yerlerden uzak durmanı isterim suya atlarken koşarken bacakları takılıp kaya arasına sıkışabilir bacak kırılabilir ,sazlık otlak bir gölette yaparsan daha zevkli olur
selamlarımla

Çevrimdışı Ethem EYİLER

• *
  • HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.MEKANI CENNET OLSUN
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2012, 21:11:59 »

Ahmet bey köpeğinizin suya girme korkusu kalmamış ve çok güzel aportu var.

Her defasında aynı yerde ve aynı şekilde yapılan aport köpek tarafından ezberlenir ve sizin köpeğe olan güveniniz de artar fakat başka bir sulak alanda köpek vurulan avı görmediği için suya girip sazlıklarda aramaz ve hayal kırıklığına uğrarsınız.

Benim uygulama şeklim kuş kanatlarının sarılı olduğu saç fırçası veya tahta parçasını köpeğin alabileceği yere atıp aport yaptırmak.Daha sonra atılan cisimi daha uzağa ve ilerleyen günlerde kamışa yakın yerlere atıp aramasını sağlamak.

Bu aport çalışmalarını silah sıktıktan sonra yaptırıyorum ve en sonunda sazlıklara attığım taşla köpek sazlıkların içerisinde vurulan veya atılan cisimi aramaya başlıyor.Hemen hemen vurduğum hiç bir ördek sazlıklarda kalmıyor ve mekeleride canlı yakalıyor köpekler.

Attığınız cismi her defasında köpeğe göstermeyin ki köpek elinize bakmadan suya atlayıp kamışları dolaşsın ve ilerleyen zamanlarda sazlıkta dolaşan köpeği sesle teşvikleyin.Mümkünse köpek salıkta dolaşırken sizde sürekli ilerleyin ve sesin olduğu tafa doğru aramasını sağlayıp uzun süre sazlıkta kalmasını sağlayın.

Sağlıcakla kalasın.

ethemeyiler

antalya 1968

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
« Yanıtla #11 : 14 Haziran 2012, 22:37:37 »
ahmey cim köpegin çok heycanlı iştahlı maşallah
lakin böyle kayalıklı taşlı yerlerden uzak durmanı isterim suya atlarken koşarken bacakları takılıp kaya arasına sıkışabilir bacak kırılabilir ,sazlık otlak bir gölette yaparsan daha zevkli olur
selamlarımla
Sağol İsmail abi,fakat yapacak bişey yok benim bulunduğum bölgede arazi şartlarının geneli böyle.Zaten Kurzhaar ırkına geçmemin bir sebebide avlaklarımızın çok sarp ve soğuk olması. :)

Ahmet bey köpeğinizin suya girme korkusu kalmamış ve çok güzel aportu var.

Her defasında aynı yerde ve aynı şekilde yapılan aport köpek tarafından ezberlenir ve sizin köpeğe olan güveniniz de artar fakat başka bir sulak alanda köpek vurulan avı görmediği için suya girip sazlıklarda aramaz ve hayal kırıklığına uğrarsınız.

Benim uygulama şeklim kuş kanatlarının sarılı olduğu saç fırçası veya tahta parçasını köpeğin alabileceği yere atıp aport yaptırmak.Daha sonra atılan cisimi daha uzağa ve ilerleyen günlerde kamışa yakın yerlere atıp aramasını sağlamak.

Bu aport çalışmalarını silah sıktıktan sonra yaptırıyorum ve en sonunda sazlıklara attığım taşla köpek sazlıkların içerisinde vurulan veya atılan cisimi aramaya başlıyor.Hemen hemen vurduğum hiç bir ördek sazlıklarda kalmıyor ve mekeleride canlı yakalıyor köpekler.

Attığınız cismi her defasında köpeğe göstermeyin ki köpek elinize bakmadan suya atlayıp kamışları dolaşsın ve ilerleyen zamanlarda sazlıkta dolaşan köpeği sesle teşvikleyin.Mümkünse köpek salıkta dolaşırken sizde sürekli ilerleyin ve sesin olduğu tafa doğru aramasını sağlayıp uzun süre sazlıkta kalmasını sağlayın.

Sağlıcakla kalasın.

Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim Ethem abi,silah konusunu geçen sezon enikken halletmiştim zaten ama yine yaptırtırım.Bu arada Akdeniz bölgesi alev topu gibi cayır cayır yanıyor,sıcaklıklar hat safhada artık sadece aport için değil serinletmek için her gün köpekleri suya sokmak gerekiyor. :)
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı İmren SAZAK

• *
« Yanıtla #12 : 16 Haziran 2012, 04:21:43 »
gerçektende ben izlerken yorumdum ama bety yeter artık demiyor.bravo.
Mersin/Mut

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 16 Haziran 2012, 09:00:09 »
Maşallah.
Ahmet VURAL
1954 Ankara

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #14 : 16 Haziran 2012, 09:17:31 »
tekrar ..her şey gönlüne göre olsun ahmet arkadaşım gerçekten sıcaklar başladı .
selamlarımla

Çevrimdışı Soner KEÇECİ

• *
« Yanıtla #15 : 17 Haziran 2012, 14:50:11 »
aport sorunu kalmamış tekrarlamanıza bence gerek yok çünkü aport manyağı yaparsanız avda daima elinize bakacaktır
Soner KEÇECİ
1970 DÜZCE - 0 532 204 10 77

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
« Yanıtla #16 : 21 Haziran 2012, 08:50:21 »
Yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim,dediğim gibi sıcaklıklar fena bastırdı,türkiye genelinde çok rahat iddaa edebilirimki en sıcak yerlerin başında gelir Mut.3 senedir ortalama 56 derece çekiyor bu bölge,evet yanlış duymadınız. Hele hele Temmuz15-Ağustos 15 arası bu bölgeyi terk edeceksin :).Mersin,Adana,Antalya gibi sahil kesimlerde sıcaklık ve nem oranı fazla,fakat Mut çukurundanki öldürücü sıcaklık kadar değil.E hal durum böyle oluncada yaz geldimi bizler,kurbağanın hesap ;) sudan çıkmayız.Onun içindirki köpeğim suya gireceğim diye can atıyor can,yorgunluğu felan kim takar :D.Saygılar.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
« Yanıtla #17 : 14 Kasım 2014, 13:43:33 »
İş sebeplerinden dolayı maalesef satmak zorundayım,büyük ihtimalle kendim yurtdışına gidiyorum.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut