0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun... Kazasız belasız kullanmak kısmet olur inşallah....
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..B.Huğlu otomatiği oldu bende hatta biri satılık şu an.. seri üretim ahşap işçilikleri hoşuma gitmiyor.Sizin tüfeğiniz B.Huğlu mekaniği ile Abdullah Ustanın ahşabının birleşimi ile mükemmel olmuş.maşallah diyelim nazarımız değmesin Grupman denemelerini ve sakıncası yoksa maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
çok harika bir ürün çıkmış ortaya, siz ve sizin gibi düşünen dostlarımız olduğu sürece yerli ürün kullanımı dahada artacaktır, belki bu ürüne verdiğiniz paraya 2.el temiz bir beretta alabilirdiniz ama siz en doğrusunu yaparak yerli malımıza güvenmişssiniz, ustalarımızda sizi mahçup etmemişe benziyor..Umarım daha fazla başarılar elde edersiniz..
Güle güle kullanın,son derece temiz işçiliği var.Bir kaç sorum olacak; tetik darbeli kurmalı mı,namlu ve kasa boyası meneviş mi siyah krom mu.Bu arada oraya da ayrı cevap yazmıyayım diye ilave edeyim; breda tüfeğinizi de tebrik ederim,mükemmel gözüküyor,şimdiye değin gördüğüm hem estetiği hem hem işçiliği en güzel yarı oto(3b dahil),10 numara tüfek bence,çelik kasa olması ayrı bir güven veriyor,ahşap ta alışılmadık ölçüde iyi bir ceviz.İki tüfeğinizin de sizi hiçbir platformda mahçup etmeyeceğini düşünüyorum.Uzun yıllar zevkle kullanırsınız inşallah.
Merhabalar Değerli Ustalar...Ben geçen yaz dayıoğullarıyla atışa gittim; Dayı oğlunun tüfeği huğlu ahşap atış yaptığımda mekanizmanın atış sırasında geri tepme ile boş kovanı atıp yeni fişeği sürdüğü sırada mekanizma durak kısmında geriye doğru tak. diye vurma sesi geliyor. Tüfek acaba deformemi olmuş yoksa normalmi. O kadar tüfek attım inan anlıyor bir farklılık vardı. Tüfekte atış yaptığımda duyduğum haz yerine bir rahatsızlık ve tedirginlik vardı, geri tepme yerine sadece mekanizmanın geriye geldiğinde kasaya çarpma sesi geliyordu. Umarım anlata bilmişimdir. Amacım tüfekte sorun oluşmuşsa dayımları bilgilendirmek.. Şimdiden teşekkür ediyorum...
GÜLE GÜLE KULLANIN SN.DEMİRCİ gerçekten güzel tüfekler concuestler ,,bu arada 20mt deki grupman skeet için iyi ancak trap için 20mt de tetik düşürebilen atıcı bulmak biraz zor ,, çok hızlı atış yapan birinci sınıf atıcıların bile minimum tetik düşürme mesafeleri 28-30mt oyüzden başarılılar zaten şahsen ben 40 yard 36.5 mt mesafede 20mt,deki grupmanı yapacak bir silahla atış yapmak isterim bu arada 76cm namlunun iç çapı kaçtı onuda öğrenebilirmiyiz ,,birde skeet namlusunu neden mobil şok düşünmediniz ,,ayrıca ilave namlu fiyata ne kadar bir etki etti çok sordum galiba.... fazla uzatmayayım tekrar hayırlı olsun ,,attığınız plaklar hep toz olsun... AFYONDAN SELAMLAR....
Ferhat Bey gerçekten dediğiniz kadar güzelmiş. Kusur aradım bulamadım Beğendim. Plakları duman etmeniz dileklerimle, hayırlı olsun.
Teşekkürler Hakan bey yukarıdaki testleri tarapcılar yaptı ben daha henüz doğru bir test yapmadım lakin fikir vermesi açısından 20 mt bence fikir verir diye yapıyorlardır inanın ben trapcılara akıl erdiremedim fişek tüfek kafayı yemek üzereler 76 cm namlununda iç çapı aynı 18,65 skeet namlusunu mobil şoklu yaptırınca tüfek öne daha ağır oluyor ben se sadece çok az yığılsın istiyorum denge için ayrıca eğer sadece skeet için kullanılacak sa ben ısrarla mobil şoksuz tüfek almalarından yanayım... 18,65 iç çaplı namluya beretta tipi şoklarla 5 nolu şok sizce skeet midir? ben özenle tüm şoklarını ölctüm maksimum 18,5 bulabildim buda skeet tüfeğinde dezavantaj diye düşünüyorum tüfeğin standart sadece skeet yada trap modeli 3000 tl extra namlu için 500 tl alıyorlar ama aldıklarını son kuruşuna kadar hakını veriyorlar bakın size şöyle birşey anlatayım dedim ki ustaya ben tüfeğin öene az yığılmasını istiyorum dedim dedi ki eğer mobil şoksuz istiyorsan biraz sıkıntı dedi lakin yeniden cnc ye program yaptırıp namlunun fişek yatağından yarısına kadar standart yarısından sonuna kadar dengeyi öne az eğecek 200 gr lık kalınlık ekleyerek namlu yaptılar artık varın siz düşünün gerisini atıcıların her kafadan bir ses çıkıyor diye adamlar tüfeği bu fiyata ancak çıkarabiliyorlar vs..vs. ben hak verdim helal hoş olsun verdiğim para.
Bu kaçıncı Ferhat hocam Herşeyiyle mükemmel..Mürsel usta bu konuda kendini kanıtladı zaten..Plak kırması nasıl parça mı toz mu ??