0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir baretta browning benelli kadar ismi duyulmasada yinede bu üç büyük kadar zarif ve asil.iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
ferhat bey tüfek gerçekten özen gösterilerek üretilmiş.bu özen metalinden ahşap aksama kasasından tetik tertibatına kadar belli oluyor.şimdi şu tüfeğin yazılarını kapatın ve markasını sorun .gelecek cevaplar belli gibi 3b lerden birisi der herhalde.kalite asla kendini saklamaz.unutmadan bu tüfekten 7 tane geldi demişsiniz.bence tadını çıkarın.AZ OLAN HER ZAMAN KIYMETLİDİR.selamlar.
hayırlı olsun bende markasını bilmesem benelli sanardım aynı sistem heralde
Hayırlı olsun Ferhat bey..Piyango falan çıkarsa alacağım ilk tüfek Damasco modeli
güzel günlerde kullanın ferhat kardeşim
Çok temiz iş çıkarmışlar. Bu da kinetik sistem ama döner kafalı değil, görünüşe göre. Demek kinetik sistem sadece döner kafalı olmak zorunda değilmiş Benelli İnertia Driven'ın paten süresi doldu diye biliyorum. Onu başka ülkeler de patentsiz uygulayabilir ama bu farklı. Bu daha geleceğe dönük yapılmış. Beretta grubu bu şirketi de alacak olursa fiyatlarındaki patlamayı görürüz Güzel tüfek bu.Bu tüfekte mekanizmayı geriye çekince kaşığa depodan fişek salacak gibi görünüyor. Hatta depodan kaşığa fişek gelmezse mekanizma geride takılı bekleyecek sanıyorum. Benellilerde ise ya tetik düştükten sonra ya da depodan salma düğmesine basınca kaşığa veriyor. Benellideki bu özellik benim fazla hoşuma gitmiyor. Yukarıdaki tüfek düşündüğüm gibiyse Benelliden bu yönüyle bence daha kolay kullanışlı olur.Sürgü grubu(mekanizma) geriye geldiğinde arkası kasaya yumuşak vursun diye tampon da var görünüyor. Bir de dipçik içinde Benelli gibi darbe söndürücü ilave yay varsa, eksiği yok.Güle güle kullan Ferhat kardeşim. Hayırlı olsun cicişler
Ferhat kardeş, güzel bir tercih yapmışsınız , iyi günlerde kullanmanızı temenni ederim.
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Ferhat Bey.Beğendiğim güzel tüfeklerden.
Yanılıyorsam düzeltin,gerçi bunu ben herhangi bir kaynaktan okumadım kendim öyle olduğunu sanıyorum.İnertia tüfeklerde mekanizmanın geri gelme hızı fişekten bağımsız olarak sabittir dolayısı ile gerçi burada tampon konulmuş ama o standart hızı için olmalı yoksa magnum fişek dahi atılsa 24 gr lık fişekten daha fazla etki yapmaz yapmamalı,zira inertia yayı en az basınçlı fişekle dahi tam komprese olacak şekilde ayarlanmış olmalı diye düşünüyorum,geri getiren güçte inertia yayı olduğuna göre eşit kompresyon eşit hız.
Ferhat bey hayırlı uğurlu olsun. şimdiden rasgele. gerçekten güzel bir makina. harika bir şey. güle ggüle kullanın
Demek konuştuğumuz Breda bu idi..HAyırlı olsun Ferhat abi..
Ferhat bey bredanın sok anahtarından bir tanede bana lazım. nasıl ve nerden temin edebilirim. av bayilerinde bulmak zor. yardımcı olursanız sevinirim.
Ferhat hayırlı olsun..Namlu boyası çok hoşuma gitti..