Gönderen Konu: Küsmeyin arkadaşlar.  (Okunma sayısı 12310 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Küsmeyin arkadaşlar.
« : 09 Haziran 2012, 21:21:58 »
Drahthaarcı abilerim ve arkadaşlarım. İşlerimin yoğunluğu vede av sezonu olmamasından dolayı siteye takılmıyorum. Ama Ufuk abimle dünkü telefon görüşmemde ortamın çok gerildiğini birçok drahthaarcı arkadaş gibi Uğur Camuzcu abiminde siteden ayrılmak istediğini öğrenmiş oldum.
Ben avlakforum.com sitesine 5-6 senedir üyeyim. 6 sene önce  olduğu gibi halende pazarı bozulan bazı merdiven altı üreticiler öyle yada böyle allem edip gallem edip pazarlarını bozan bu sakallı şeytanların sahiplerini siteden uzaklaştırıp pazarlarını korumak hedefindeler. Bu eskiden beri böyledir. Rıdvan Kocataşın 10 seveni varsa 100 de sevmeyeni bu yüzdendir. Rıdvan Kocataşı ömründe görmemiş insan düşmandır bu yüzden. Sadece o tüccarların tanıdığı yada arkadaşı olduğu için. Baktılar Uğur Camuzcu yurtdışından  kalite kanlar getirmeye başladı. Gelecekte ciddi bir rakip gözüküyor. Ne yapsakda bu adamı buradan uzaklaştırsak düşüncesi. Zaten bu şahısların yürekleri burada yazmaya yetmez. Hem cesareti yoktur yada cesareti varsada polemiklerle anılmak istemezler. Onun için uzaktan kumandaları vardır. Hangi kanalı izlemek isterlerse basarlar düğmesine o kanalı izlerler. Maşaları vardır mangalda ellerini yakmazlar. Bu siteye üye olupta buradan uzaklaşan en az 40 tane drahthaarcı sayarım sizlere. Ama 6 senedir yapmadığım gibi bundan sonrada küsmek yok. Onların pazarları bozulmaya devam ettiği gibi insanlar yada yeni ava başlayacak arkadaşlarda bu ırklar hakkındaki önyargılarıda yıkılmaya devam edecek. Merdiven altı üretici diye alınmayın arkadaşlar. Profesyonel anlamda üreticilik, kennel yapanlar ile elindeki 2-3 tane avlandığı köpeklerini senede 1 üretip satan arkadaşlara lafım yok. Bu işi profesyonel anlamda üretici olarak yapan varsa elini öperim çünkü profesyonel yapan insan lafları yada hasediyle değil ellerindeki köpeklerinin gen ve kanları ile satış yaparlar. Av köpeğini senede 1 defa üretipte satanlar ile l kendi halinde 3-5 köpeğini üretenlerede lafım yok. Ama pazar kaygısı çekenler var. Onları alem biliyor. Şimdi çıkıpta isimlerini ver vs. muhabbetine girmeyelim.
Ayrıca Ufuk abim, Uğur abim ve diğer drahthaarcı arkadaşlar. Bu sene öten, cırlayan bu uzaktan kumandaların sesini kesicez. Sizlerde videolar ve resimleri çekmeye ve eskiden olduğu gibi paylaşımlarınıza devam edin. Biz 3-5 arkadaş video ve fotoğraf işine 2-3 senedir devam ediyoruz. Önceden cırlaklar 50-60 kadar varken şimdi 3'e - 5'e düştü. Tamamen kesilmez ama 1-2'ye düşerler. Cırlakların haricinde her ırka saygısı olan köpek severler olduğu gibi her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diyenler var. Onlarada lafım yok.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2012, 21:25:56 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Küsmeyin arkadaşlar.
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2012, 22:28:44 »
Rıdvan abi ben en son yazdığın gibi her ırka ve ırkı besleyenlere saygı duyanlardınım..Bunu sende biliyorsun..Herkesin böyle olması temennisi ile.
3 günlük dünyada bu tarz  basit şeylerden  kalp kırmamak lazım..Selamlar..
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2012, 22:32:54 »
Arkadaşlar ben drahtarcı değilim ancak drahtarın her ırkta olduğu gibi artıları eksileri illaki vardır.
ve her iyi köpek sahibi için değerlidir vede emsalsizdir mesela benim cadı bana göre 15 aylık olmasına rağmen herşeyiyle süperdir vede emsalsizdir.
toparlamak gerekirse bizim için bütün üyelerimiz birdir küsmeyin arkadaşlar meyve veren ağaç taşlanırmış birazdaha esnek olmaya çalışalım tüm köpek ırklarına gönül vermiş dostlarıma selam olsun kalp kırmayalım lütfen.Saygılarımla

• Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2012, 23:40:58 »
en kötü köpek köpeksizlikten iyidir :)) bende 4 yılda şunu ögrendimki bu tür konular sanal ortamda konuşulmamalıdır.... şahsen tanışmasalarda aralarında zamanla dostluk arkadaşlık oluşmuş üyeler gayet güzel zevkli eglenceli bilgilendirici sunumlar yaparken.. yırtık don misali kimdir nedir kimin adamıdır yada kiralıgıdır bilinmez densizin biri zart diye aşagılayıcı hakaret içeren bir yazıyı yapıştırıveriyor ve ortam bir anda geriliyor,ondansonra ayıkla pirincin taşını,kırılmalar gücenmeler darılmalar kinlenmeler ortamı terketmeler, hiç geregi yok....
  herzaman söylemişimdir gene söylüyorum,avcının köpegi kırık bile olsa ısrarla fikrini sormadıkça veya sanalda paylaşıp iyikötü yorum istemedikçe kırıga kırık bile demeyeceksin..... avcının sünepe köpegi kendisine aslan parçası görünür.....
birgün bir ortamda karşılaşabileceginizi düşünerek yazıpçizmek en dogrusudur... rastgele....
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2012, 23:42:57 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Rüştü PEHLİVAN

• *
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2012, 01:07:22 »
Rıdvan abi ben en son yazdığın gibi her ırka ve ırkı besleyenlere saygı duyanlardınım..Bunu sende biliyorsun..Herkesin böyle olması temennisi ile.
3 günlük dünyada bu tarz  basit şeylerden  kalp kırmamak lazım..Selamlar..
Rüştü PEHLİVAN
1987-Antalya

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2012, 09:02:21 »
Bundan bi 7-8 sene önce,av köpeği yetiştiriciliği ve üreticiliği popüler değildi.Yapanlarda tek-tük kişilerdi.Ama ne olduysa yavaş yavaş bu sektör para etmeye başlayınca,müthiş bir köpekçilik akımı başladı Türkiyede.Artık önceleri görmediğimiz yarışmalar,etkinlikler boy göstermeye başladı.Ha bu elbette çok güzel bi şey ama,o yıllardan sonra bu işi sırf kolay para kazanma arzusu güderek yapmaya başlayan bir çok insan'ın türediği bir aşikar.Şimdilerde herkes köpekçi olmuş,ve böyle bir pazarın olduğu yerde Rıdvan beyin de dile getirdiği durumların yaşanması kaçınılmaz bir durumdur.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2012, 10:12:02 »
Emin hocamın da dediği gibi meyve veren ağaç taşlanırmış..Kırıcı olmamak kaydıyla yapılan yorumlar kişileri daha da cesaretlendirmeli diye düşünüyorum..Bu sebeple zaten üç beş kişi olduğumuz bu camiada birlik içerisinde olmalıyız..
Ayrıca ısrarla insanları yıldırmaya yönelik kırıcı tutumlarına devam eden arkadaşlarımız olursa site yönetimi olarak gereğini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın...
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2012, 11:40:17 »
Karşılıklı saygı bütün sorunların çözümü olacaktır....
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #8 : 10 Haziran 2012, 13:19:08 »
Arkadaslar objektif olarak olaylara bakıyorum da DD sever arkadaşlarında bir özeleştiri yapmaları şart.Vurun abalıya demekle bu işlerin çözülmeyeceği kanaatindeyim.

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #9 : 10 Haziran 2012, 13:54:54 »
Arkadaslar objektif olarak olaylara bakıyorum da DD sever arkadaşlarında bir özeleştiri yapmaları şart.Vurun abalıya demekle bu işlerin çözülmeyeceği kanaatindeyim.

Aynı özeleştiriyi herkes yapmalı Bilal. Sadece bir taraf değil.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Bülent DOĞAN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #10 : 10 Haziran 2012, 16:56:45 »
Herkez burada köpeğinin güzelliğini övmekle ve paylaşmak için burada kimisi kalkar drahthaarı kötüler kimisi kalkar ithal edilen köpeğin önünü kesmek için sahte secere veyahut farklı şeyleri bahane gösterip insanların kafasını karıştırmaya bakar.Ben drahthaarı seviyorsam onun güzel yanlarını anlatırım sanane benim köpeğimden sen git kendi köpeğine bak onun başarılı olması için uğraş bizde görüp takip edelim.Site uzun zamandır dikkat ediyorum çok gereksiz ve boş konular yazarak huzur kaçırmaya çalışan bazı şahıslar var aslında bu şahısları eleyip barındırmamak gerekir.

Çevrimdışı Selçuk YAĞCI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 10 Haziran 2012, 21:45:02 »
Arkadaşlar mrb.Aranıza yeni katıldım.Bundan yaklaşık 1 ay önce uğur abi ile telefonda konuşma fırsatım oldu.ilk konuşmamızda bana yaklaşık 1 saat DD ler hakkında bilgi verdi.Bu zamanda hangi insan hiç tanımadığı birine bu kadar zamanını ayırır ve bildiklerini paylaşır.Uğur Camuzcu bence bir değerdir.Uğur abiye karşı yapılan bu yıldırma politikalırını kınıyorum.Ayrıca Drahthaar ların sevgisini bana yaşattığı için Uğur Camuzcu ve Ayhan Kesim abiye teşekkürü bir borç bilirim.Saygılar...
Selçuk YAĞCI
1978 KOCAELİ

Çevrimdışı İbrahim EBİL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 10 Haziran 2012, 21:54:35 »
şu köpek konusu açıldığı zaman kırca kıyamet kopuyor ne büyüğe saygı kalıyor ne küçüğe sevgi daha sakin olup herkes sevdiği köpek cinsiyle avlansın daha ılımlı olalım arkadaşlar lütfen birbirimizi kırmayalım
İbrahim EBİL
1969-İstanbul

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #13 : 10 Haziran 2012, 22:43:10 »
ırk konusu ne zaman açılsa mutlaka kırılmalar oluyor ancak takip ettiğim kadarı ile pointer mi dd mi topiğinde eğri oturalım doğru konuşalım şunu da baştan belirteyim kimseyi savunmuyorum kimseyle yazışmalarım haricinde hiçbir şekilde de yüz yüze gelmedim şahısların karakterleri de nedir bilmem ama
allahtan biraz korkunuz varsa pointer mi dd mi bölümünü açın baştan sona tekrar iyi okuyun silinenleri özellikle silinenleri mod arkadaşlardan da rica edin extra olarakta belirteyim benim ırk takıntım da yok hepsi benim için ayrı ayrı yeri olan köpekler
birileri yargılanırken kimsenin etkisinde kalmak doğru değil iyi okuyun arkadaşlar kırıcı olan kimlerdi kim ne yazmış topic orada
ha akabinde serteleşen üslüplar ve devam eden tatsız yazışmalar var ama kimse bu konuda sütten çıkmış ak kaşık değil
ben şahsım adına dd mi pointer mi topiğinde çok kırıldığım yazılar oldu. her ne kadarda yazılar başkaları kastedilerek yazılsada
defalarca da yazdım herkesin köpeği kendine güzel hatta dedim en iyi köpek dd diye ( iyi niyet göstergesi olarak)
bu konunun haricinde bir zıtlaşma olmuşşa bilemiyorum ancak tekrar tekrar rica ediyorum topic iyi okunsun
şunu belirtmekte istiyorum uğur bey kırılmıştır olabilir
ya peki uğur bey kırılmadan önce kimler kırıldı acaba bunu hiç düşündünüz mü
yapmayın artık bu kadar olmaz arkadaşlar
yanlış anlaşılmasın kimseyi kırmak yada karalamak derdim yok madalyonun arka yüzünde ne var onuda bilmiyorum perde arkasından da haberim yok ama şu yazılanlara göre yazıyorum
kimsenin kırılmasını da istemiyorum
ama işin buraya geleceği aşikardı bir ağabeyimize bunu söyledim karışma dedi saygı duydum bir daha da yazmadım
birilerinnin yaptığı hatayı aşikar ortaya koyarken eğer onun yaptığı üslüpla yapıyorsanız sizde aynı hatayı yapmaya devam ediyorsunuz demektir
küskünlüğe gerek yok herkes kendi işine baksın( emri vaki olarak algılamayın lütfen) mutlu olduğu alanda paylaşım yapsın karşısındakine saygısı olmayanın kendisine de saygısı yoktur
internette yazışmalarda kişinin ses tonu ve mimik hareketleri belli olmadığı için yazılan masumane yazılar art niyetli olarak anlaşılıyor
lütfen yazımı yanlış anlamayın özellikle istirham ediyorum
bu iş dındının dındını olmuş durumda kapatalım lütfen konuyu güzel güzel paylaşımlar yapalım
tekrar ediyorum bu ortam dışında hiç kimseyi tanımam ve taraf değilim
eğer bu yazımdan dolayı birilerini kırmış isem lütfen afedin.
şunu da belirteyim bu konu benim için kapanmıştır bir daha da yazmak istemiyorum samimiyetimle söylüyorum eğer kırıcı oldum ise herkesten özür dilerim ama lütfen herkes elini taşın altına soksun
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2012, 22:50:18 Gönderen: Kemal YILMAZ »
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 10 Haziran 2012, 23:47:20 »
en kötü köpek köpeksizlikten iyidir :)) bende 4 yılda şunu ögrendimki bu tür konular sanal ortamda konuşulmamalıdır.... şahsen tanışmasalarda aralarında zamanla dostluk arkadaşlık oluşmuş üyeler gayet güzel zevkli eglenceli bilgilendirici sunumlar yaparken.. yırtık don misali kimdir nedir kimin adamıdır yada kiralıgıdır bilinmez densizin biri zart diye aşagılayıcı hakaret içeren bir yazıyı yapıştırıveriyor ve ortam bir anda geriliyor,ondansonra ayıkla pirincin taşını,kırılmalar gücenmeler darılmalar kinlenmeler ortamı terketmeler, hiç geregi yok....
  herzaman söylemişimdir gene söylüyorum,avcının köpegi kırık bile olsa ısrarla fikrini sormadıkça veya sanalda paylaşıp iyikötü yorum istemedikçe kırıga kırık bile demeyeceksin..... avcının sünepe köpegi kendisine aslan parçası görünür.....
birgün bir ortamda karşılaşabileceginizi düşünerek yazıpçizmek en dogrusudur... rastgele....

birol bey,
dediklerinize aynen katılıyorum, örnek olarak, site üyesi ALİ KARADENİZ meçhulü vardır,
arada sırada yırtık dondan çıkar gibi çıkar yavvşaklığını yapar ortadan kaybolur,
bu tipler cesaret mağdurudur, o yüzdendir perde arkasından yavvşaklıkları.
birde kendini ana muhalefet başkanı sanan yavvşak tipler vardır,
her konuya muhaliflerdir (kambersiz düğün olurmu hiç)

kaldıki biz bu tipler yüzündenmi kırlıp küseceğiz,
aksine biz düşen seviyenin muhatabı olmamak adına
susma hakkımızı kullanuyoruz,
uğr beyin ve biz DD cilerin yaptığı, seviyesizliğe tepkidir,

mevlananın sözüyle cevaplamak gerekirse,
“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”

ırk konusuna gelince
zevkler ve renkler farklıdır bu tartışılmaz,
biz avcıyız zevkimize uygun ırka bakarız,
bizimde maksadımız üzüm yemek, bağcıyla bir sorunumuz yok
tüccarda değilizki malımızın değeri düşer diye endişe etsek.

« Son Düzenleme: 10 Haziran 2012, 23:50:36 Gönderen: Ö.Faruk GÜNER »

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 11 Haziran 2012, 00:38:10 »
Aslında bir süredir sadece izliyordum bu olanları pek girmemeye çalıştm bu ırk tartışmalarına . fakat gerçekten bazen insanı şaşırtan cevplar ile karşılaşıyorum .  . Hani aslında hep sanki Drahthaar sevmek bir fanatizmmiş gibi davranıyorlar fakat aslında durum tam tersi . Bakınız yine sitemiz av köpeği kulüplerinden birinde bir arkadaşn bir ingiliz ırkı ile çekmiş olduğu çil keklik ferması videosuna yapılan yorumlar var . Drahthaar sever arkadaşımız bu dönemde bunun etik olmadığını ve kanunen yasak olduğunu son derece kibar bir dille açıklıyor . Bir arkadaşın bu duruma yapmış olduğu yorum :

"Hakan bırak şu doğa sever ayakları memlekette anası ağlatılmayan yer kalmadı,iki çil uçurtuncamı akla geliyor tabiat severlik bunu bir draktar yapsaydı yere göğe sığdıramazdınız.bir insan emek vermiş para vermiş almış getirmiş yetiştirmiş önce bir tebrik et.bu kadar fanatizme gerek yok.
Aykut bey maşallah emeğinize sağlık tüyü kadar hayrını görün "

Konu bakın drahtharcılığa geldi bile arkadaş daha drahthaar d sinden bahsetmeden konu buraya geldi . Tamam iğne çuvaldız da bunu da görün yani arkdaşlar .
 Uğur Bey ile ilgili olarak ta Drahthaar konusunda her zaman herkese yardıma açıktır, bunun birinci şahidiyim . Selçuk bey e katılıyorum bende kendisine teşekkür ederm .
Kimsenin huzuru bozulmasın , hele ırklar için , kimse keyfimizi kaçırmasın , kimsenin de keyfi kaçmasın .
Güzel güzel p aylaşlım . . .
Saygılar
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #16 : 11 Haziran 2012, 00:43:58 »
..bu site türkyenin en güzel sitesidir
herkez dost olsun her yöreden arkadaşlar olsun biri siyah biri beyaz sever ama amacımız dosluk olsun..birgün dd bakarız birgün pointer bir gün olur seter veeeeeee bir gün olacak bakamayacagız      amacımız avcılık doga olsun ...

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #17 : 11 Haziran 2012, 00:53:54 »
Aynı özeleştiriyi herkes yapmalı Bilal. Sadece bir taraf değil.
Yazılanlara bakılınca bir maduriyet varmış gibi duruyor da...

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #18 : 11 Haziran 2012, 08:26:32 »
Böyle rekabetler olacak ki daha güzel drahthaar'lar ve pointerler yetişsin üretilsin , meralarda görelim , videolarda fotolarda güzelliklerine hayran kalalım . Bir köpek için insan arkadaşına küsmez . Bahsedilen arkadaşlar madiyat derdine düştüklerinden kırıcı olabiliyor onlarda kendini belli ediyolar zaten ve gereken cevabı alıyorlar ... Yolu yanımıza düşene bir tas çorba bir döşek sıcak bir cayımız her zaman vardır .
Bizim için insanın köpeğinin cinsi değil insanın avcı olmasi yeterlidir.
Rastgele
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #19 : 11 Haziran 2012, 14:53:48 »
    burada bir kaç gündür tartışılan konular benim paylaşımda bulunduğum birkaç konuyu kilitleyip paylaşımlarımı silmemden kaynaklanıyor.
ilk önce şunu söyleyeyim ben kimseye darılmam gücenmem, çünkü mümkün olduğunca kendi seviyeme uygun arkadaşlıklar kurmaya çalışırımki onlar beni anlasın bende onları anlayabileyim.
buradaki paylaşımlardan edindiğim arkadaşım diyebilceğim insanlarla şuan için tek ortak noktam bir dd sever olmam, buda onlarlar arkadaşlık yapmama yeterde artar.
    ben burada paylaşımda bulunurken dd severlerin bugüne kadar belki hayal ettiği getiremediği yada bilmediği varsa görsünlerde memlekette sadece diğer ırklarda olduğu gibi yurt dışından sadece seceresi var diye paçavra hayvanları laf olsun diye toplayıp getirmediğimi görsünler diye paylaşımda bulundum.
    ama maalesef daha önce bu tarz forumlarda paylaşımda bulunma hayvanlara yazık edersin bu köpekleri takip edenler zaten sınavlarda yarışmalarda görür tanır sen kafanı yorma insanlar öğrenir bu tarz hayvanların geldiğini diye kırk kere uyarılmama rağmen ben yinede paylaşımda bulundum salak gibi.
    neyse ben salaklığıma doymayayım.
konu nerden çıktı yazayımda bilgisi olmayan arkadaşlarda ne cevap yazacaklarını bilsinler rıdvanın konuda çorbaya dönmesin.  ERSOY ALTINDİŞ adında bir avlak üyesi gelipte benim bazı arkadaşlarında bildiği gibi dünyanın zahmetini çekipte neredeyse günü birlik almanya ya gidip alıp getirdiğim 2011 hegewald şampiyonunun yavrusunun adına açtığım paylaşımın altına bir arkadaşımın iyi dileklerine cevap yazarken kullandığım "örümcek kafalılar" kelimesine takılıp sen burada bunu kime dedin neden dedin diye benim açtığım konuyu kaynatmaya çalışmasından başladı benim forumu protesto etmem.
     aslında bu kadar basit bir tartışmadan forumu protesto etmezdim ama maalesef daha sonraki NEDEN diye açtığım konuya her zaman olduğu gibi polemik yaratma amaçlı yazı yazan ULVİ ŞAFAK isimli avlak üyesinin gelipte müdahil olasından sonra patlak verdi. benim ne amaçla yazdığımı bilmeden (örümcek kafalılar) fakat ERSOY ALTINDİŞ adlı avlak üyesinin uğraşlarıyla müdahele edilen paylaylaşımımda forum yöneticilerinin bana göstermiş olduğu tepkiyi ULVİ ŞAFAK isimli avlak üyesinin yazmış olduğu (Avcılık ciddi bir iştir çoluk çocuk işi değil ,çoluk cocukla ava gidersen ya kuşunu uçurur yada Fak'nı çalarmış ..Çoluk çocuğa değil avcıya selam olsun) kime ve ne amaçla yazdığı belli olan bu cümleye gerekli tepkiyi göstermeyerek geçiştirmelerinden kaynaklanmıştır.
    kısacası ben ne ULVİ ŞAFAK isimli avlak üyesini nede ERSOY ALTINDİŞ isimli avlak üyesini tanırım ne köpek beslediklerini bilmem ne iş yaptıklarını bilmem ama yanlı davranan avlak yöneticilerini bilirim.
    her neyse konunun özü bu ya bu tarz insanlardan bu forum temizlenir laf olsun diye üye alınmaz yada biz kendimize göre bir yer buluruz.

herkese iyi günler.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 11 Haziran 2012, 15:46:22 »
bu arada size yukarıdaki yazımda adı geçen avlak üyelerinin istatistiklerini paylaşayımda gerçekleri görün.
ulvi bey seter besliyor resiminden gördüğüm kadarıyla ama maalesef seter kulübünün önünden geçmiyor

ULVİ ŞAFAK:
En çok ileti gönderdiği bölümler
Deutsch Drahthaar Klubü  42 iletisi 
MARMARA BÖLGESİ AVCILARI 27 iletisi
Mizah, Eğlence, Komik Foto ve Video 12 iletisi 
Ördek ve Kaz avı avcıları ve avları 12 iletisi   
BÖLGESEL BULUŞMALAR, YARIŞMALAR, DAVETLER, ETKİNLİKLER 11 iletisi 
Pointer Klubü  11 iletisi 
EGE BÖLGESİ AVCILARI Üyenin  9 iletisi
VETERİNER HEKİME DANIŞALIM  9 iletisi
KOPAY AV KÖPEKLERİ 8 iletisi 
Setter Klubü Üyenin  8 iletisi

En çok çevrimiçi olduğu bölümler

İNGİLTERE Forumun 9 iletisi içindeki 1 ileti  11.11%
Şiir ve Yazılarınız Forumun 105 iletisi içindeki 5 ileti  4.76%
Videolarınız Forumun 163 iletisi içindeki 4 ileti  2.45%
YUNANİSTAN Forumun 126 iletisi içindeki 3 ileti  2.38%
Mizah, Eğlence, Komik Foto ve Video Forumun 629 iletisi içindeki 12 ileti  1.91%
Ördek ve Kaz avı avcıları ve avları Forumun 699 iletisi içindeki 12 ileti  1.72%
Av Videolar Forumun 438 iletisi içindeki 5 ileti  1.14%
KIF ve FCI Hakkında Tartışma Bölümü Forumun 111 iletisi içindeki 1 ileti  0.90%
Deutsch Drahthaar Klubü Forumun 4697 iletisi içindeki 42 ileti  0.89%
Su Altı Dalgıç Gurubu ve Zıpkın Avcılığı Forumun 118 iletisi içindeki 1 ileti 0.85%
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2012, 16:10:49 Gönderen: Uğur CAMUZCU »
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 11 Haziran 2012, 16:03:49 »
buda ersoy altındiş adlı üyenin istatistikleri herhangi bir av köpeğiyle alakası varmı yokmu?
nedense benim konuya yorum yazıyor ?

En çok ileti gönderdiği bölümler

Deniz Balıkçıları Üyenin 2486 iletisinin 116 iletisi
EGE BÖLGESİ AVCILARI Üyenin 2486 iletisinin 80 iletisi 
BÖLGESEL BULUŞMALAR, YARIŞMALAR, DAVETLER, ETKİNLİKLER Üyenin 2486 iletisinin 63 iletisi
Avcılık Dışındaki Diğer Hobilerimiz Üyenin 2486 iletisinin 48 iletisi 
AVCILAR KIRAATHANESİ Üyenin 2486 iletisinin 29 iletisi
Kayıp-Çalıntı-Buluntu Köpekler Üyenin 2486 iletisinin 20 iletisi 
AV YEMEKLERI Üyenin 2486 iletisinin 12 iletisi
AVCILAR İÇİN GENEL SAĞLIK BİLGİLERİ Üyenin 2486 iletisinin 12 iletisi
EGE YABAN HAYATI VE AVCILIK FEDERASYONU Üyenin 2486 iletisinin 11 iletisi
MARMARA BÖLGESİ AVCILARI Üyenin 2486 iletisinin 10 iletisi

En çok çevrimiçi olduğu bölümler

Deniz Balıkçıları Forumun 538 iletisi içindeki 116 ileti (21.56%)
Olta ve Kamışlar Forumun 15 iletisi içindeki 3 ileti (20.00%)
AVCILIK VE AV-YABAN HAYATI KORUMA KONFEDERASYONU Forumun 5 iletisi içindeki 1 ileti (20.00%)
İNGİLTERE Forumun 9 iletisi içindeki 1 ileti (11.11%)
BALIK AVI ve AVCILARI DENİZ - GÖL - IRMAK Forumun 76 iletisi içindeki 5 ileti (6.58%)
Avcılık Dışındaki Diğer Hobilerimiz Forumun 898 iletisi içindeki 48 ileti (5.35%)
AYHAK ve TAF hakkında tartışma bölümü Forumun 19 iletisi içindeki 1 ileti (5.26%)
AVCILAR İÇİN GENEL SAĞLIK BİLGİLERİ Forumun 350 iletisi içindeki 12 ileti (3.43%)
AV YEMEKLERI Forumun 372 iletisi içindeki 12 ileti (3.23%)
EGE YABAN HAYATI VE AVCILIK FEDERASYONU Forumun 366 iletisi içindeki 11 ileti (3.01%)

« Son Düzenleme: 11 Haziran 2012, 16:10:13 Gönderen: Uğur CAMUZCU »
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 11 Haziran 2012, 16:14:43 »
ABALI ZATEN DD SEVERLER OLDU sn.pavzant şimdi <<bu ne lahana ,, bu ne perhiz>>durumu oldu... mağdur olmuş adamın mahkemede hakime <<HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK HAKİM BEY>> serzenişi geldi aklıma.....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #23 : 11 Haziran 2012, 17:07:25 »
        kısacası ben ne ULVİ ŞAFAK isimli avlak üyesini nede ERSOY ALTINDİŞ isimli avlak üyesini tanırım ne köpek beslediklerini bilmem ne iş yaptıklarını bilmem ama yanlı davranan avlak yöneticilerini bilirim.
    her neyse konunun özü bu ya bu tarz insanlardan bu forum temizlenir laf olsun diye üye alınmaz yada biz kendimize göre bir yer buluruz.
herkese iyi günler.
Teşekkürler Uğur Bey... En sonunda faturayı Yöneticiler olarak bizlere çıkartmışsınız...
Kusura bakmayın ama mahalle bekçisi gibi acaba bugün DD bölümünde ne olacak diye nöbet bekleyecek halimiz yok...
Sizin Yönetime bir şikayetiniz oldu da ilgilenilmedi mi ??*

Müsaadenizle ben de sizin profilinizle, bir kaç yönetici arkadaşımın  profilimi paylaşacağım... Merak ederseniz diğer Yönetici arkadaşların profilini de inceleyebilirsiniz...
http://www.avlakforum.com/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=38385

Bakın sizin konularınız olurken bizler nelerle uğraşıyormuşuz...
http://www.avlakforum.com/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=81
http://www.avlakforum.com/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=61
http://www.avlakforum.com/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=154
http://www.avlakforum.com/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=12551

Ayrıca, burası bir paylaşım sitesi, isteyen herkes üye olabilir. Üyelik başvurusu kurallara uygunsa onaylanır. Yoksa kavun değil ki bu... Forum Kuralları ve üyelik silinmesini gerektiren nedenler de bellidir. Buna uygun hareket etmeyen üyelerin üyelikleri de silinir. Yoksa Site Yönetimi olarak bizlerin "Seni beğendim kal, Seni beğenmedim üyeliğini siliyorum" gibi bir tasarrufumuz olamaz.
http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,3.0.html

Değerli arkadaşlar;
Bizler Site Yönetimi olarak hiç bir menfaatimiz olmadan, elimizden geldiğince, vakit buldukça Siteye zaman ayırıp ilgilenmeye çalışıyoruz. Elbette yetişemediğimiz, gözden kaçırdığımız konular oluyordur. Zaman zaman hata da yapıyor olabiliriz. Farkına vardığımızda özür dilemesini de biliriz.
Burada bizlere yardımcı olmak sizlerin görevi. Bunun için; Moderatöre Bildir kısmından ya da özel mesajla bizleri bilgilendirmenizi rica ediyorum. Yoksa her defasında Site Yönetimini suçlayıcı konular açmak, ya da mesajlar yazmak hiç kimseye bir yarar getirmeyeceği gibi zarar da verebilir...
Sonuç da bu Site hepimizin ve elbirliğiyle, huzur içinde, keyifli paylaşımlarda bulunmaya bakalım.
Saygılar, Selamlar...[/size][/font][/color][/color]
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #24 : 11 Haziran 2012, 17:14:04 »
alkan bey sizi o kadar yazı içinden rahatsız eden son satırımı oldu. esas ben size teşekkür ederim en azından bu konuyu okuduğunuz için. bana  bekçilik yapmanıza gerek yok bizim bölüme arada bir girdiğinizde tarafsız olun yeter. size bu kadar uzun bir yazı yazdıracak kadar benim yazdıklarımda ne var anlamadım ben sadece yazımda adı geçen kişilerle ilgili paylaşımda bulundum yöneticilerle ilgili değil.. yöneticiler olarak size tarafsız olun dedim  mefaatçisiniz  demedim nasıl böyle bir sonuç çıkarttınız onuda anlamış değilim.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2012, 17:40:42 Gönderen: Uğur CAMUZCU »
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA