Gönderen Konu: Küsmeyin arkadaşlar.  (Okunma sayısı 12309 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Ynt: Küsmeyin arkadaşlar.
« Yanıtla #25 : 11 Haziran 2012, 17:21:52 »
Uğur bey daha önce özel mesajla DD ci arkadaşlara bir DD ci olarak bazı ricalarda bulunmuştum ancak dikkate alınmdı bir kısmıda sanırım küstü :( av köpeklerimiz bizim zevkimiz olmalı dedik.

yanlı davranan avlak yöneticilerini bilirim.
bizim tek yanlı olduğumuz nokta burada insanlar birbirlerini kırmasınlar şeklindeki isteğimizdir ama siz bu cümleleri layık görüyorsunuz bize :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #26 : 11 Haziran 2012, 17:26:19 »
Uğur bey daha önce özel mesajla DD ci arkadaşlara bir DD ci olarak bazı ricalarda bulunmuştum ancak dikkate alınmdı bir kısmıda sanırım küstü :( av köpeklerimiz bizim zevkimiz olmalı dedik.

yanlı davranan avlak yöneticilerini bilirim.
bizim tek yanlı olduğumuz nokta burada insanlar birbirlerini kırmasınlar şeklindeki isteğimizdir ama siz bu cümleleri layık görüyorsunuz bize :(
tuncay bey ben bu güne kadar kimsenin köğeğine laf demedim hatta herkesin köpeği kendine iyidir demişimdir. benim yüzümden birkaç konu açılmış insanlar sebebini bilmeden yazıyorlar bende sebebini açıkladım. bunda alınacak ne var anlamıyorum yöneticilerin davranış şeklinde bir gariplik olmasa neden yazayımki yanlı yada yansız belki o günkü ruh hallerine göre yazıyorlardır ama bize nasıl davranacağımız söyleniyorsa burada bence yöneticilerinde davranış biçimleri tek ve standart olmalıdır. ayrıca yanlı davranan avlak yöneticilerini bilirim.derken diğerlerini bilmem ama yöneticilerin yanlı davrandığını düşünüyorum anlamında yazdım onu.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2012, 17:55:22 Gönderen: Uğur CAMUZCU »
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #27 : 11 Haziran 2012, 18:01:36 »
Bu konuya en hakim olan yönetici sanırım benim.

Hemen hemen çıkan bütün tartışmalara müdahil oldum.

Özel mesajlar gönderdim iki tarafada.....
İki taraftan da bize diyorsunuz hep, karşı tarafın suçu yok mu tarzında mesajlar aldım.

Tartışmaların kızıştığı zamanlar konuları kilitledim...
Demokratik platformda kilitlemek çözüm değildir vs vs diye mesajlar aldım.
Açtım konuyu, dedim ki...

Arkadaşlar, biz bu işin içindeyiz, altı yıldır çok yaşadık benzer olayları,
bir birine hakaret eden, küfür eden, mahkemelik olan oldu böyle basit konular yüzünden dedik.....
Yok  olmadı...
Hakkınızda hakaret edildiğini görürseniz cevap yazmayın lütfen, bizlere bildirin biz müdahil olalım dedik...

Daha ne yapalım....

Taraf tutma konusuna gelince, şahsım için böyle bir iddiası olan varsa açsın telefon söylesin,
Ben de tebrik edeyim kendisini :) Bilerek kimsenin tarafı olmadık, Haklıdan başka.....

Tartışmada taraf olan üyelerimizin hepsi etrafında sevilen sayılan insanlar,
Başlangıcın yanlış olduğunu düşünüyorum.....
Birbirimizi tanıdıkça sorunların çözüleceğini umuyorum.......

Ve, yöneticiler olarak kendimizi savunmak bıktıryor artık :)
Bir sorunu olan arkadaş arasın söylesin derdini de yardımcı olalım elimizden geldiğince :)

Daha önce yazdığımız gibi taraf olan üyelerin hepsinin, değerimiz, zenginliğimiz olduğunu düşünüyoruz....
( Bu son satırımı yine "bak site yönetimi üye kaybetmekten korkuyor" şeklinde yorumlayan o aklı evvelleri de hiç önemsemiyoruz)
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #28 : 11 Haziran 2012, 18:02:52 »
Uğur abi, Ersoy beyin KIF'ın bir zamanlar bu forumda baş düşmanı olduğundan sanırım gözden kaçırıyorsun. O yüzden fazla yorum yapmaya gerek bile duymuyorum. Diğer arkadaşın DD konularına attığı mesajlar zaten ortada. Ben şimdilik susma hakkımı kullanıyorum, konuşmayı sezonda yapacağım.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2012, 18:04:15 Gönderen: Emrah ERDAL »
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 11 Haziran 2012, 18:10:51 »
Uğur abi, Ersoy beyin KIF'ın bir zamanlar bu forumda baş düşmanı olduğundan sanırım gözden kaçırıyorsun. O yüzden fazla yorum yapmaya gerek bile duymuyorum. Diğer arkadaşın DD konularına attığı mesajlar zaten ortada. Ben şimdilik susma hakkımı kullanıyorum, konuşmayı sezonda yapacağım.
sen kafanı yorma bunlar sezondada yan yattı çamura battı derler. onun için sezonada çok güvenmeyin videolar sahte derler resimlere fotomontaj derler derlerde derler yani emrah.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 11 Haziran 2012, 18:16:12 »
Bu konuya en hakim olan yönetici sanırım benim.

Hemen hemen çıkan bütün tartışmalara müdahil oldum.

Özel mesajlar gönderdim iki tarafada.....
İki taraftan da bize diyorsunuz hep, karşı tarafın suçu yok mu tarzında mesajlar aldım.

Tartışmaların kızıştığı zamanlar konuları kilitledim...
Demokratik platformda kilitlemek çözüm değildir vs vs diye mesajlar aldım.
Açtım konuyu, dedim ki...

Arkadaşlar, biz bu işin içindeyiz, altı yıldır çok yaşadık benzer olayları,
bir birine hakaret eden, küfür eden, mahkemelik olan oldu böyle basit konular yüzünden dedik.....
Yok  olmadı...
Hakkınızda hakaret edildiğini görürseniz cevap yazmayın lütfen, bizlere bildirin biz müdahil olalım dedik...

Daha ne yapalım....

Taraf tutma konusuna gelince, şahsım için böyle bir iddiası olan varsa açsın telefon söylesin,
Ben de tebrik edeyim kendisini :) Bilerek kimsenin tarafı olmadık, Haklıdan başka.....

Tartışmada taraf olan üyelerimizin hepsi etrafında sevilen sayılan insanlar,
Başlangıcın yanlış olduğunu düşünüyorum.....
Birbirimizi tanıdıkça sorunların çözüleceğini umuyorum.......

Ve, yöneticiler olarak kendimizi savunmak bıktıryor artık :)
Bir sorunu olan arkadaş arasın söylesin derdini de yardımcı olalım elimizden geldiğince :)

Daha önce yazdığımız gibi taraf olan üyelerin hepsinin, değerimiz, zenginliğimiz olduğunu düşünüyoruz....
( Bu son satırımı yine "bak site yönetimi üye kaybetmekten korkuyor" şeklinde yorumlayan o aklı evvelleri de hiç önemsemiyoruz)

Hakkınızda hakaret edildiğini görürseniz cevap yazmayın lütfen, bizlere bildirin biz müdahil olalım dedik... hocam bende bunu yaptım ama ben şikayet edildiğimdeki tutumla benim şikayetimdeki tutum arasında fark gördüğüm için taraf kelimesini kullanıyorum.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #31 : 11 Haziran 2012, 18:16:32 »
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

ama;

söylesem tesiri yok sussam gönül râzı değil..

En iyisi bu işe bir hoca fıkrası yazıyım ..

Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.
Birisi :
-Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki? Bir başkası:
-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş. Bir diğeri de :
-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor.
Hoca kızmış:
-Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok??????

NOT: site üyelerine sorarım açılan bir konuya yorum yazdığınızda size sazan kefal benzetmesi yazan bir şahısa siz olsanız ne cevap verirsiniz benim terbiyem bunlara çoluk cocuk demekle  kaldı ...yinede gözümde ayniler

bu durumda ya siz ne yapardınız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #32 : 11 Haziran 2012, 18:18:07 »
Sezonu gerçekten sabırsızlıkla bekliyordumm...

Şimdi, köpekler hakkında,  avcılık hakkında yazılıp çizilenler sezon başıyla benim için milat olacak........

Gönderen av videosunu, konuşsun,
Yok kameramam yoktu, yok kameramanım yoktu diyende bu sezon yazmaktan çok yazılanları okusun :)

Öyle mi arkadaşlar..... Görelim köpeklerin marifetlerini.....
Bakalım el mi yaman Bey mi :)

Çevrimdışı Rüştü PEHLİVAN

• *
« Yanıtla #33 : 11 Haziran 2012, 18:21:31 »
Sezonu gerçekten sabırsızlıkla bekliyordumm...

Şimdi, köpekler hakkında,  avcılık hakkında yazılıp çizilenler sezon başıyla benim için milat olacak........

Gönderen av videosunu, konuşsun,
Yok kameramam yoktu, yok kameramanım yoktu diyende bu sezon yazmaktan çok yazılanları okusun :)

Öyle mi arkadaşlar..... Görelim köpeklerin marifetlerini.....
Bakalım el mi yaman Bey mi :)
DOĞRU SÖZE NE HACET ELLER DEĞİL KÖPEKLER KONUŞSUN VİDEOLARLA
Rüştü PEHLİVAN
1987-Antalya

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #34 : 11 Haziran 2012, 18:21:37 »
Uğur bey;
Emin olun tarafsızlığımı yitirdiğimi düşündüğüm gün, bu görevi bırakacağım gündür.
Şimdiye kadar DD kısmındaki tartışmalara lehte yada alehte yazan hiç kimseyle tanışmıyorum.Siz dahil bütün DD ci arkadaşlardan, Ulvi ve Ersoy Beylerden ricam '' şöyle geriye yaslanıp yaşanan süreci düşünelim. Hatalarımızı görmeye çalışalım. Değilse bütün suçu başkalarında aramakla hiç bir yere varamayız. Yeni kırgınlık ve dargınlıklardan başka bir şey çıkmaz. Unutmayalım yazacağımız kötü bir mesajın mutlaka rövanşı gelecektir. Onun için gönder tuşuna basmadan, mesajımızı bir daha okuyalım.

Yönetici bir arkadaşımın ricası üzerine DD bölümüne karışmıyordum. Bu demek değil ki olaylara vakıf değilim. Bence yaşanan süreçte iki tarfın da hataları var.

Sizde son günlerdeki modaya uyup yönetimi suçlamasaydınız bu bölüme karışmayacak ve yazmayacaktım, ama dayanamadım yazdıım. Bu da son mesajımdır.
Telden yazdığım için ifade ve kelime hataları olduysa affola...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #35 : 11 Haziran 2012, 18:24:54 »
Kötü yönetici olarak yine konuyu, kilitliyorum:)

Ortam yatışınca, sinirler sakinleşince isteğiniz doğrultusunda açabilirim.

Bu konuyla ilgili başka konu açılmamasını,

İllaki söylemem lazım diyen dostumuzun mesajını bana özelden göndermesini rica ediyorum.....

Bu konunun kapanması,
Yöneticilerin bu konuyla ilgili yaptırım kararı almadan hallolmasını gönülden dilerim..

HERKES KÖPEĞİNİ ÇALIŞTIRSIN.....
ÇOOOOK ZOR ve çoook uzun bir sezon olacak gibi geliyor bana :)

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #36 : 11 Haziran 2012, 18:50:58 »
Uğur Bey cevap hakkı olar aşağıdaki mesajı eklememi istemiştir

ramazan hocam ulvi beye cevap veremeden konuyu kilitlemişsin. senden ricam cevabı konuya yapıştırırmısın
NEDEN diye bir konu açtığımda gerçektende nedenini bilmediğim bir biçimde konuya girdiniz. esas hocanın sorduğu soruyu ben size sorayım hırsızın hiçmi suçu yok.