Gönderen Konu: ATA & YILDIZ SİZİN GÖNLÜNÜZDE HANGİ ARSLAN YATIYOR????  (Okunma sayısı 21121 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ynt: ATA & YILDIZ SİZİN GÖNLÜNÜZDE HANGİ ARSLAN YATIYOR????
« Yanıtla #25 : 20 Eylül 2012, 16:01:11 »
Arkadaşlar herkese merhaba;Öncelikle belirtmeliyim ki İthal hastası biriyim.Fakat sezon başında arkadaşımın ısrarı üzerine av bayine gidip ATA nın çelik kasa modelini inceledim  çok beğendim ve inanın hiç aklımda bile yokken (zaten avlandığım tüfeklerim var) tüfeği satın aldım. Çünkü işçilik çok hoş ve kaliteli özellikle tüfeği yüzlediğimde çok keyif aldım. Yinede karar sizin. Fakat gerçekten ülkemizde bu türden şeylerin de çok kaliteli olabileceğine de inandım.
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2012, 16:03:57 Gönderen: Salih HİSARCIKLIOĞLU »
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA

Çevrimdışı Hasan GÜZEL 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 20 Eylül 2012, 16:20:59 »
Arkadaşlar herkese merhaba;Öncelikle belirtmeliyim ki İthal hastası biriyim.Fakat sezon başında arkadaşımın ısrarı üzerine av bayine gidip ATA nın çelik kasa modelini inceledim  çok beğendim ve inanın hiç aklımda bile yokken (zaten avlandığım tüfeklerim var) tüfeği satın aldım. Çünkü işçilik çok hoş ve kaliteli özellikle tüfeği yüzlediğimde çok keyif aldım. Yinede karar sizin. Fakat gerçekten ülkemizde bu türden şeylerin de çok kaliteli olabileceğine de inandım.
mahsuru yoksa tüfeğinizin net ağırlığını öğrenebilirmiyim...
Renc RECARO
1981 ANTALYA

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 20 Eylül 2012, 17:24:36 »
bende bi s.poze almayı düşünüyorum takip ederek araştırıyorum otomatikten usandım bıktım hep problem kinetik al öle gazlı al öyle en iyisi poze ama bende yıldız,akdaş,torun,kra,ve atada takıldım kaldım ben tavşan domuz avı yapıyrum genelde domuz avı yıldızın grupmanı ve yakıcılığını çok metediyolar önümüzdeki günlerde kararımı vereceğim.
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

« Yanıtla #28 : 21 Eylül 2012, 09:36:01 »
Tam olarak Atayı tartmadım fakat 3000-3100 civarı. Çünkü bende Remington da var onla inanın aynı. Bu arada benim için superpoze kesinlikle çelik kasa olmalı bildiğiniz gibi patlama esnasında şahlanma çok az olur. O yüzden benim için ağırlık birazcık ikinci planda. Tabii ikinci planda diyede çok ağırda olmamalı yani tüfek tam terazi olmalı bence ve yüze iyi oturmalı. Ben bu olayı birkaç tüfekte gördüm (tabii incelemediğim tüfek olabilir) Bence ilk sıralarda tartışmasız Antonio Zoli, Beratta, Benelli ve Remington gelir benim için. Fakat Ata da bu terazi ve yüze oturma olayı inanın çok hoşuma gitti. Zaten herkesin de bildiği gibi esas olay Ata Beratta'nın aynısını yapmış. Bu arada amacım kesinlikle tartışmak değil sadece kendi izlenimlerimdir. 
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 21 Eylül 2012, 10:25:13 »
Tam olarak Atayı tartmadım fakat 3000-3100 civarı. Çünkü bende Remington da var onla inanın aynı. Bu arada benim için superpoze kesinlikle çelik kasa olmalı bildiğiniz gibi patlama esnasında şahlanma çok az olur. O yüzden benim için ağırlık birazcık ikinci planda. Tabii ikinci planda diyede çok ağırda olmamalı yani tüfek tam terazi olmalı bence ve yüze iyi oturmalı. Ben bu olayı birkaç tüfekte gördüm (tabii incelemediğim tüfek olabilir) Bence ilk sıralarda tartışmasız Antonio Zoli, Beratta, Benelli ve Remington gelir benim için. Fakat Ata da bu terazi ve yüze oturma olayı inanın çok hoşuma gitti. Zaten herkesin de bildiği gibi esas olay Ata Beratta'nın aynısını yapmış. Bu arada amacım kesinlikle tartışmak değil sadece kendi izlenimlerimdir.

bence tüfeğinizi tartın ve gr ını öğrenin 3100 diye satıyorlar ama öyle değil o yüzden hiç bir markaya ben güvenmiyorum ayrıca bendede neo12 ve çelik kasası olmasına rağmen
Renc RECARO
1981 ANTALYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 21 Eylül 2012, 10:26:13 »
bende bi s.poze almayı düşünüyorum takip ederek araştırıyorum otomatikten usandım bıktım hep problem kinetik al öle gazlı al öyle en iyisi poze ama bende yıldız,akdaş,torun,kra,ve atada takıldım kaldım ben tavşan domuz avı yapıyrum genelde domuz avı yıldızın grupmanı ve yakıcılığını çok metediyolar önümüzdeki günlerde kararımı vereceğim.
akdaş ata gibi markaların arasına kral ve torunu katmanız yanlış onları çıkarın sküsede bakın işinize geleni alın derim ben
Renc RECARO
1981 ANTALYA

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #31 : 21 Eylül 2012, 11:53:04 »

salih bizimi kekliyon arkadaş :)).......armsan ata remington beretta,dacıa duster drahthaar breton pointer .... avcılık belgen varmı senin .........
« Son Düzenleme: 21 Eylül 2012, 22:14:21 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Yücel SARIÇAM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 21 Eylül 2012, 14:30:34 »
akdaş ata gibi markaların arasına kral ve torunu katmanız yanlış onları çıkarın sküsede bakın işinize geleni alın derim ben

size güveniyorum hemen aklımdan sildim bile bi bildiğiniz vardır diye düşünüyorum sayın abim saygılar.
Yücel SARIÇAM
1990 zonguldak

Çevrimdışı Erdem ABAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 21 Eylül 2012, 14:56:17 »
madem s.poze düşünüyorsun yıldız veya huğlu markaları omuzla ötesine bakma al hem ülkemizdek hem avrupada s.poze de adı geçen problemsiz yerli markalarımız bunlardır diğerleri kötü demiyorum zamanla ufak tefek enjektör arızası ve çift patlatma gibi problemlerden bahsediliyo gerisi sana kalmış ... sa-ka ce-sa akkar akus arthemis in s.pozelerinide bi incele varsa yakınındaki bir bayide bi bak bence ...
Erdem ABAY
1986 istanbul

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 21 Eylül 2012, 15:01:02 »
size güveniyorum hemen aklımdan sildim bile bi bildiğiniz vardır diye düşünüyorum sayın abim saygılar.
çok fazla bilgim yok ama 2 tüfeğimide alırken çok fazla araştırma yaptım ne nedir öğrendim biraz hepsi bu...
Renc RECARO
1981 ANTALYA

Çevrimdışı Fatih KARAKOÇ

• *
« Yanıtla #35 : 21 Eylül 2012, 19:40:54 »
arkadaslar yorumlarınızdan dolayı tesekkkür ederim.
tüfegin siparisini vermistim.
ata mp bore namlu.namlu boyu 66cm.
ama ruhsattan dolayı suanda tüfek elimde degil.insallah salı günü tüfeginde resimlerini paylasırım.
  • Ata mp bore poze
  • Beratta 1200 gs
  • Belçika çifte 16 call

TURGAY YILMAZ

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 22 Eylül 2012, 11:14:05 »
Ben de armsan 612 var. Bu aralar bir poze sevdam var. Eğer alırsam Yildiz 2-4 fix soklu modelini alacağım. Hafif olanı tercih edeceğim bilmiyorum dezavantajı ne olur?

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #37 : 22 Eylül 2012, 12:19:11 »
arkadaslar yorumlarınızdan dolayı tesekkkür ederim.
tüfegin siparisini vermistim.
ata mp bore namlu.namlu boyu 66cm.
ama ruhsattan dolayı suanda tüfek elimde degil.insallah salı günü tüfeginde resimlerini paylasırım.
71 namlu verseydiniz siparişi daha iyiymiş ama hayırlı olsun şimdiden...
Renc RECARO
1981 ANTALYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #38 : 22 Eylül 2012, 12:32:47 »
 Atayı tartmadım fakat 3000-3100 civarı. Çünkü bende Remington da var onla inanın aynı

-----------------------------

bu sitede salih hisarcıklıoglunu tanıyan varmı.... bu adam bizimle farkında olmadan ya dalga geçiyor :)),ya yaşı küçük çaktırmıyor :))yada netten yalanyanlış üçbeş birşey ögrenmiş onları yazıyor....  drahthaar yavrusu varmış,bretonu çok övmüşler kafası karışmışmış,pointeri avda görmüş aşık olmuşmuş... :):)) :))  ilgiyle takip edecegim bu arkadaşın yorumlarını.......

VEFAT ETMİŞTİR

« Yanıtla #39 : 22 Eylül 2012, 17:57:04 »
M.Birol DEMİRTAŞ Ben yinede abi diyeyim yorumlarını okudum çok şaşırdım gerçekten neden böyle bir düşünceye sahip olabiliğini anladım bence sende anlamadın!!! Şimdi gelelim benimle ilgili olan konulara bana şahsi mail adresini ver bende sana sahip olduğum tüfeklerin aldığımız nissan aracı ve satın alıp sonra ilgilenemediğim için sattığım drahtaar ismi alf di sana hepsinin resimlerini vs daha ne istiyorsan yolluycam sonra sende burda özür dilersin!!!!! Lütfen yorum yaparken bu yorumların nereye gittiğine dikkat edelim.
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 22 Eylül 2012, 18:31:18 »
M.Birol DEMİRTAŞ Ben yinede abi diyeyim yorumlarını okudum çok şaşırdım gerçekten neden böyle bir düşünceye sahip olabiliğini anladım bence sende anlamadın!!! Şimdi gelelim benimle ilgili olan konulara bana şahsi mail adresini ver bende sana sahip olduğum tüfeklerin aldığımız nissan aracı ve satın alıp sonra ilgilenemediğim için sattığım drahtaar ismi alf di sana hepsinin resimlerini vs daha ne istiyorsan yolluycam sonra sende burda özür dilersin!!!!! Lütfen yorum yaparken bu yorumların nereye gittiğine dikkat edelim.

salih  senin geçmiş 36 mesajınada baktım... o mesajlarından birşey anladıysam arap olayım :)) birinde dd yavru aldım süper harika derken diger mesajında breton tavsiye ettiler diger bir mesajında pointer show yaptı,kurzhaar boşa gezdi,dacıa duster arıyorum derken  şimdi nissan aldım diyorsun.... ata ile remington neredeyse aynı yazmışsın ne alaka....  pekçok şeyi birada yazayım derken daldandala atlamışsın... açıkçası yazdıklarından hiçbirşey anlayamadım...  keyifli paylaşımlar diliyorum... 0 507 954 06 07

VEFAT ETMİŞTİR

« Yanıtla #41 : 22 Eylül 2012, 18:45:08 »
Ben forumun kuralları gereği sen bilmiyorsan sor biliyorsan yorum yap mantığında olduğunu düşünüyorum. Daldan dala da atlamadım kafama takılan farklı konulardaki şeyleri bizzat deneyen gören kullanan vs forum üyelerinden yorumlarını istedim peki bunda ters olan ne? Mesela duster almayı düşünüyordum ava rahat gidebilmek için bende forum üyelerineden bizzat deneyen insanlara bu konuda yorumlarını esirgememelerini istedim onlarda sağolsunlar yorumlarını esirgemediler. Bende bu yorumlardan sonra duster'ın tam olarak kafamdaki razi aracı konseptine uymadığını düşündüm ve almaktan vazgeçtik onun yerine nissan aldık yani bundaki acayyiplik ne? Bendeki Ata ile Remingtonun ağırlığı bana aynı geldi dedim peki buradaki acayyiplik ne?Neyse uzatmak istemiyorum ama bil ayıp ettin!!
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2012, 18:49:44 Gönderen: Salih HİSARCIKLIOĞLU »
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #42 : 22 Eylül 2012, 19:37:48 »
salih ayıplık bir konu yok ortada... ne alırsan al ben karışmam :)) açıkça yazıyorum... ya bu sitede makara yapıyorsun ya avla avcılıkla ilgili hiçbirşey bilmiyorsun yada çok şey biliyorsun ama kafan karışık....  zamanla birbirimizi daha iyi anlayacagımızdan şüphem yok....  rastgelsin....

VEFAT ETMİŞTİR

« Yanıtla #43 : 22 Eylül 2012, 20:06:58 »
Abi senin derdinin ne olduğunu inan hiç anlamadım. Herhalde ya boş zamanın çok ya ne yapsam ne desem diye mi düşünüyorsun canın mı sıkılıyor neyse problemini hiç anlamadım uğraşıp çözecek kadar da boş vaktim yok ama keşke yaşına göre davranış sergileseydin sana daha yakışırdı ayrıca beni eleştirecek bilgi beceri vs neye sahip olduğunu da  inan anlamadım ama ben kendimi bozmam!!! Lütfen artık daha da uzatma saygıyı aşıyorsun!!!
Salih HİSARCIKLIOĞLU
1982 ANKARA

Çevrimdışı Coşkun AKBULUT

• *
  • kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar
« Yanıtla #44 : 22 Eylül 2012, 20:54:24 »
 arkadşlar yerli poze fiatları nrdir bilmiyorum hangisi iyi kötü diyede yorum yapmıcam kulama gelen fiatlar sagdan soldan duyduklarım yerli pozelerinde bir iki iyi marka dim köklü yani 1500-1800 lira olduğu bende niyetlenmiştim bir avrupa poze aldım iyi bide yerli alayım diye ama franci falconet i gördüm duydum komando avdan soruşturdum cok hoş tüfekler 3000 lira civarında 1500-1800 lira vericektim birazdaha biriktirip bunda kara kıldım bakmanızı tavsiye ederim komando avda yakında italatı olacak görün bence tam ucar tüfakleri bende bekliyorum
Coşkun AKBULUT
1970 izmit/derince     kargalar sürüyle...kartallar tek uçar

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #45 : 16 Kasım 2012, 18:54:21 »
Bu iki markanın da tüfekleri gayet güzel.Lakin 3 tane hafif poze kullanmış biri olarak, size bunların çelik kasa olanlarını tavsiye ediyorum.Ancak bildiğim kadarıyla Yıldız'ın çelik kasası yok.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 16 Kasım 2012, 19:21:59 »
Akdas der giderim ;D
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Can EMiR

• *
  • Kırmızı ve Beyaz
« Yanıtla #47 : 16 Kasım 2012, 20:36:54 »
Ben çift tetik seviyorum ama ne hikmetse bizim fabrikalar üretmemekte ısrar edip, tek tetik ile çift patlama sorunları ile boğuşuyoruz. En azından gördüğüm çoğu kullanıcı için. Gönül ister ki, Akdaş, Yıldız, Ata çift tetik pozelerde üretsin. Onun için ağır ama güzel bir 104A var. Akdaş´a sordum yapmıyorlarmış.
Avcılık Merhamet ve Vicdan Gerektiren Bir Sorumluluktur. İkisini Bir Arada Taşımayana Avcı Değil, İNSAN Bile Denemez. EMİR

https://www.facebook.com/kirmizivebeyaz
0542 560 EMiR

Çevrimdışı Özgür DÜDEN

• *
« Yanıtla #48 : 04 Ocak 2013, 10:24:06 »
Mrb avcı dostlar.Bu güne kadar hem yerli hem yabancı gerek poze gerek otomatik gerekse çifte kullandım.Yıldız, Huğlu, genç huğlu, sarsılmaz,Francia , Benelli ve torun kullandığım markalar arasındadır.Fakat sonunda otomatik te Benelli Vinci ki bazılarına tasarımı farklı geldiği için beğenmeyebilirler fakat avrupa otomatikte dünyada 1 numara bence benelli.Poze veya çifte derseniz tabiki benelli diye bir şey söz konusu değildir.Ama otomatik te tartışmasız BENELLİ.Yıldız ve Huğlu kullanmış biri olarak Torunun 405 A modeli pozesini tek geçerim.Hakikatem süper bir poze.Gerek yüze gelimi gerek sorunsuz enjektör sistemi gerek avı yıkımı gerek hafifliği vs.vs.vs.Toruna bu modelinden ötürü çok teşekkür ediyorum.Ustaları hakikaten avcı kişilermiş.Tüfekteki yüze gelim tam anlamıyla bir hariha.Ayrıca avı yıktığım mesafelerde hayret verici doğrusu.Yerli Poze düşünenler alın deneyin hakikaten vazgeçemeyeçeksiniz.Bu güne kadar birçok avrupa silah kullanıp satmış biri olarak kıyamadığım ve satamadığım bir silah torun 405 A.
Özgür DÜDEN
1980 ISPARTA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #49 : 04 Ocak 2013, 14:03:49 »
Özgür Bey hoşgeldiniz. Torun pozeyi ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Selamlar
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.