bence siz kesin konuşarak insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz huğlu isim yapmış çok köklü ve eski kendini yenileyememiş bir marka huğlunun hangi ustası şuan huğluda çalışmakta da huğlu eski huğlu olsun artı şöyle bir durum daha var otomatikte dünyaya tüfek satan bir marka nasıl olurda pozede kötü ürün üretebilir bence sizi yanlış bilgilendirmişler ata markanın hem otomatiğini hemde pozesini kullanıyorum huğlununda eski tüfeği var elimde ancak yeni tüfek alacak olsam huğludan ayrılma ustaların tüfeklerine bakardım onlarda aküs akdaş ve b.huğlu bence biraz daha yeni markaları inceleyin derim ben ve yanlış anlamayın asla tartışmak için yazmıyorum bunları sadece bilgi mahiyetinde sonuçta paylaşım için burdayız....
Hasan bey kesinlikle sizi yanlış anlamıyorum,olurmu öyle şey,burada bilgi alış verişinde bulunuyoruz bunuda tabiki nezaket sınırları içerisinde yapıyoruz,ne güzel kim neyi eksik veya yanlış biliyorsa öğreniyor.
Bence siz olaya farklı açıdan bakıyorsunuz dünyaya otomatik tüfek satan bir marka nasıl olurda pozede kötü ürün üretebilir diyerek yarı oto ile poze veya çifteyi aynı katagoride değerlendiriyorsunuz.
Ozaman sizin söylediğiniz şuna geliyor Hatsan 2011 yılında Türkiyede genel ihracat rakamlarına göre en fazla ihracat yapan 2. firma olarak Ekonomi bakanı Zafer ÇAĞLAYAN'dan bu başarısından dolayı ödül almış bir firmadır.
Şimdi kalkalımda biz Hatsan bir silah firması olmasına rağmen diğer bütün genel ihtiyac ürünlerini bile ihracatta geride bıraktı en fazla ihracat yapan tüfek firmasıdır diye başka bir markanın tüfeğini almayalımmı evet Hatsan başarılı bir firmadır yarı otoda bence en başarılı firmadır ancak Hatsan sahibi sayın Abdullah TAŞYAĞAN beyin eski bir konyalı tüfek ustası olmasına rağmen çifte ve pozede yıldız veya huğlu tercih edilmelidir diye kendi fikrimi belirtiyorum,çünkü çalışma prensipleri üretim makinaları ve cihazları bu üretime uygun olarak kurulmuş. çifte ve pozede huğlu ve yıldızı tavsiye etmemin sebebi ise nacizane bilgim doğrultusunda bu markaların bu modellere daha ağırlıklı üretim ve çalışma yapmasıdır.
Ben bunları söylerken kesinlikle hatsanın,Atanın veya herhangi bir başarılı bir markanın çifte veya pozeleri KÖTÜ demiyorum,kötü demek farklı şey,o alanda daha başarılı olanı tavsiye etmek çok farklı şey.