DEĞERLİ ARKADAŞLAR zamanında yasaktı ,,limitti,,şuydu,,buydu olmadığı yıllarda bizlerde arada sırada bu tür eğitimleri büyüklerimizden gördüğümüz üzere azda olsa yaptık ama o zamanlarda bunlar yasak olmadığı gibi bizimde bilgi eksikliğimiz gençliğin verdiği yeterince düşünememiz neticesinde yanlışlarımız oldu hiç birimiz <<SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİLİZ>> ancak artık devir değişti uzay,,bilgi ve teknoloji çağında yaşıyoruz ,,bilgi bir tık ötemizde saniyeler içerisinde istediğimiz bilgiye ulaşabiliyoıruz ,, dolayısı ile bu tür bir paylaşımda şahsen tanımadığım ancak net ortamından ismini bildiğim ve yer yer paylaşımlarını görme fırsatımın olduğu SN.AYKUT SOYTUTAN bey gibi bilgili ve tecrübeli bir karakterin bu tür olumsuz örnek olabilecek bir paylaşımda bulunmuş olmasını kendisinin sosyo kültürel birikimiyle bağdaştıramadığım için bir eleştiride bulundum ve konunun başındada belirttim UMARIM YANLIŞ ANLAŞILMAM dedim.. neyse fazla uzatmayayım ÇOK GÜZEL BİR KÖPEK ,, DEMEKKİ EĞİTİM İLE HEM FİZİKEN HEMDE İŞLEVSEL OLARAK AV KABİLİYETİ YÜKSEK KÖPEKLER YETİŞTİRİLEBİLİYORMUŞ.... herkese selam ve saygılarımla......