Salih abi senin bu içinin dışının bir oluşuna hastayım..
Setter' e gelince açıkçası ben hiç beğenmedim... Setterde stil olmalı bana göre... Pointer gibi Ferma vermiş... Çok çok iyilerini gördüm.. Allah bol fermalı avlar nasip etsin..
sevgili SALİH doğa sever ayaklarına falan takıldığım yok ,, şahsen ben hiç bir meranın anasını ağlatmıyorum ,, yeni yetiştirdiğim 9 aylık bir drahthaarım var ama antrenman adı altında av meralarına çıkartmıyorum ,,gezdireceksem hıdırlığın arkasında ,,karaağaç boğazında askeriyenin terk ettiği alanda yarım saat bir saat gezdirmekle yetiniyorum.. köylerden haberler geliyor ekinlerin içi bıldırcın sesinden yıkılıyor diye ama ben gitmem ,,köpek avı avda öğrenecek yavru zamanı yumurta üstünde yatan kuşta değil ,, yoksa çil olduğunu bildiğim en az 10-15 mera var her imkanım var ben şimdiden gidip köpeğimi eğitemezmiyim ,, HEM VİCDANEN BENİM İÇİN ETİK DEĞİL,, HEMDE BİR VATANDAŞ OLARAK KANUNİ DEĞİL bunun savunulacak neresi varda savunuyorsun ... bu tür durumları ben yapmadığım için yapılmış bir olayıda nazikçe eleştirmek en doğal hakkım unutulmamalıki <<İMAM YELLENİRSE ,,CEMAAT NE YAPAR >> orasınıda kamuoyunun takdirine bırakıyorum...SETTER ,, DRAHTHAAR,,POİNTER,,KUURZHAAR ırklarla ne alakası var bu durumun SAPLA SAMANI KARIŞTIRMAYALIM......
sn.ACAR yukarıdaki yorumu SALİH BEY,e istinaden yapmıştım ,, sizin içinde uygun olduğunu düşünerek ,, sizin içinde yapıyorum ,,sizler gibi içi dışı bir arkadaşlarımıza benim yaptığım gibi bu şekilde EYYAMDAN UZAK,,CESURCA,,MERTÇE yapılmış yorumlar yakışır.....