ırkların genel özellikleri bellidir... isteyen nete yazarak hertürlü bilgiye ulaşabilir.... yalnız tartışmaların asıl kaynagı bir ırk için birşey yazıldıgında sanki bizim kapımızda besledigimiz köpek için yazılmış zannediyoruz...
halbuki bunlar genel konulardır... elmayla armutlar toplanmadıgı gibi farklı ırkların sözle bile yarıştırılmaları anlamsızdır....
şahsen iyi güvendigim bir pointerim olsa sadece ve sadece daha iyi oldugu iddia edilen başka bir pointerle yarıştırırım asla farklı bir ırkla yarıştırmam,yarıştırmak isteyenlerede sadece gülerim......
butür konuların havanda su dövmekten farkı yoktur... dostlar arasında muhabbet ortamı saglar,ama sanalda mimikler niyetler amaçlar anlaşılamadıgı için yazının ruhu olmadıgı için yazılan sylenen hersöz yanlış anlamalara sebep olabiliyor......
dd nin en gözükara savunucusu
) rıdvan kocataşla dün yani çarşamba günü sarıyerde bir saat kadar yüzyüze sohbetimiz oldu,sanalda dd pointer konusunda pekçok tatlı tartışmalarımızda olmuştu,ama bir saatlik sohbetimizde gayet güzel köpekleri ırkları konuştuk şahsım adına zevkli bir sohbetti.... ne ben ona pointer dayattım nede o bana dd dayattı....
şunu özellikle belirteyimki sakın ola sanal ortam diye agzınızdan çıkanı kulagınız duymamazlık yapmasın,dag daga kavuşmaz ,,insan insana kavuşur derler,yüzyüze geldiginizde yüzünüzün kızaracagı sözleri söylememiş olunki merhaba diyebilesiniz........ rastgele.....