Burada fikir alış verişi yapan herkese teşekkürlerimi sunuyorum... sitemizin varlık nedenini ifade eden ender konulardan biriside bu konudur
Geçen gün Seçkin Biltekin beyle görüştük zaman buldukça federasyonlar ve AYHAK konusunda sitemiz ana sayfasında makaleler yazacak kendi güzel fikirlerine eminim sizlerinde görüşlerinizden alıntılar yapacaktır,
ayrıca sitemiz bu konuda fikirlerini paylaşmak isteyen herkesin emrindedir.
Benim bu konudaki özet düşüncelerim;
Öncelikle Avcılarımızın eğitilmesi gerektiği, ve dernekler içindeki birlik duygularının geliştirilmesi
daha sonra derneklerin yürütmesinde; federasyonların yöntemlerini belirlediği şekilde çevremizdeki temel yanlışlıkların düzeltilmesi mücadelesinin verilmesi ( kendi avcı arkadaşlarımızından başlayarak legal avcılık, muhtarlar, köylülerle toplantılar v.s)
zaten bunları başaran insanlar gerisini yapacaktır, özetle kendimizden başlamalıyız kendi derneklerimize sahip çıkmalıyız.
eğer bunu yapamıyorsak kimseye bir şey demeye hakkımız yok...
Bugüne kadar bu birlikteliklere engel olanlar gerçek anlamda avcıların birlik olmasını istemeyen etiket ve menfaat sahibi kişi yada zümrelerdir.
Ersin DÜZYOL yada Eyhaf ekibi gibi insanlar biraz sivrilip başarılı olursa yıldırma ve yok etme ile karşı karşıya kalacaklardır avcılarımız bu durumda uyanık olmalı ve kendileri için gerçetken mücadele eden insanlara sahip çıkmalıdırlar. Doğru olana doğru deme cesaretini ve desteğimizi veremezsek bu arkadaşlarımızında gücü tükenecektir.
Ben her zaman şuna inanıyorum Yolunuz Doğru ise ve sizde Doğru iseniz başarı er yada geç sizin olacaktır....