Gönderen Konu: FCI / KIF Türkiye Yasaklı Listesini Yayınladı...!  (Okunma sayısı 8952 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz

FCI / KIF
Türkiye Yasaklı Listesini Yayınladı

TIKLAYINIZ
" FCI   35 -2012  SAYILI SİRKÜLER  "

KÖPEK KATILIMI VE KAYIT ON BAN

" KIF tüm FCI üye ve anlaşmalı ortaklarına aşağıdaki listede bulunan kişilerin konuyla ilgili bir sonraki duyuruya kadar herhangi bir FCI uluslararası ırk yarışmaları ve mera yarışmalarına katılımlarının yasak olduğunu bildirir.İlavaten bu kişilerin herhangi bir FCI ülkesinde köpeklerini kayıt ettirmelerine izin verilmez. "

Former KIF members   ( Eski KIF üyeleri )

1. Mr. Sadettin Bıyıklı
2. Mr. Öner Girgin
3. Mr. Mustafa Helalpara
4. Mr. Serkan Zeybek
5. Mr. Akın Tülübaş

Not member of KIF   ( KIF üyesi olmayanlar )

1. Mr.Gökhan Akocak
2. Mr.Recep İlgin
3. Mr.Con Arslan
4. Mr.Mahmut Limnili
5. Mr.Özkan Bakır
6. Mr.Mehmet Doğan Kıvrak
7. Mr.Erol Dursun
8. Mr.Cemal Soydemir
9. Mr.Soner Reisoğlu
10. Mr.Ersoy Altındiş
11. Mr.Berkay Porsuk

,

http://www.fci.be/circulaires/35-2012.pdf
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2012, 12:36:36 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
Ynt: FCI / KIF Türkiye Yasaklı Listesini Yayınladı...!
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2012, 08:47:43 »
Gerçekmiş demek :-/

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2012, 14:13:02 »
iki türk bir araya gelince biri devlet kurar digeride o devleti yıkarmış :)) zamanla bu arkadaşların katılımıyla kıf daha saglam kurumsal bir yapıya kavuşacaktır....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Cezmi İNCELİ

• *
« Yanıtla #3 : 08 Haziran 2012, 14:14:56 »
yasaklarla yönetilen bir toplum olmaktan kurtulamayacağız hadi isimleri  yayınladınız köpeklerin ne suçu var 

alfa
Cezmi İNCELİ
1974 EDİRNE

Çevrimdışı Berkay PORSUK

• *
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2012, 01:03:25 »
bunlar  safsata  başka bişey değil  ne için yasak  gelmiş bu kişilere  doğruyu söyledikleri için  birçok şeyi zaten camia biliyor  şuan   beğenmedikleri setterlerle  yarışma düzenliyorlar .
1,2 sene  önce   kırma genetiği bozuk setterlerdi  şimdi  doğru setter oldular getirin  hemen kayıt yapalım diyorlar ne deyişti köpekler aynı ,yarışmalarda köpeklere  mükemmel diyor   başkanları ,,ama  setterclub  camiasının içindeki kişiler  bunları savunduğu için bu listede şimdi sadece gülüyorum :) :)

nerde  kıfın herhangi bir yarışmasında  derece almış setterleri hiç biri neden mera yarışmalarında yok ?? 
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2012, 13:34:06 Gönderen: Berkay PORSUK »
Berkay PORSUK
1977-Gemlik

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2012, 14:22:48 »
RANT OLAN HER YERDE KAVGA OLMASI KAÇINILMAZ.....SON.....UMARIM TATLIYA BAĞLANIR....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Önder YAĞCIOĞLU

• *
« Yanıtla #6 : 09 Haziran 2012, 18:51:57 »
sizden baska bu konuyu önemseyen yok o arkadaşlarımızında umrunda degil yasakladınızda noldu en iyisi sizde bırakın bu boş işleri ben ve benim gibi listeye girmeye çalışan çok arkadaş var  bu listenın sonu gelmez dereceye giren arkadaslara basarılar dilerim
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2012, 19:38:21 Gönderen: Önder YAĞCIOĞLU »
ÖNDER YAGCIOGLU  1974 DENİZLİ/ÇİVRİL
[email protected]
05337416938

Çevrimdışı CON ASLAN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2012, 19:28:37 »
sayın site sorumlusu sayın tuncay kandemir ögretmenım  ben 70 yasında bır kara lıste adı gecen bır avcı ve4 köpek severım.
aynı zamanda dükkanızın bır müsterısıyım
ayrıca bu lıstede adı gecen bır cok arkadaslar aynı konumdayız  sımdı yukarıda bır liste gormekdeyız bız neyız hırsız katıl dolandırıcı irz düsmanı veya vatan hainnımıyız buna bır anlam cıkardamadık  biz buna ne dıyelım
sımdıbu konuyu acan arkadas haber paylasdım dıyecek lakın dısardan okuyan bır vadandas kafasında hangı fikırler ve düsunceler olusur sayın ögretmenım sahibı oldugunuz bu güzel ve kısısel sıtede kısılerı bırbırlerıne düsman etmek husumet yaratmak kavga ortamına sebebıyet vermek sıtenıze ve sızın gıbı degerlı bır devlettın ögretmenıne yakısmıyor dusuncesındeyım sizinle telefonda uzun uzun fikır alıs verısınde bulunduk ve listeyı sansurlemedınız ve yayınlamaya devam ettınız mademkı bu konuları cok iyı bılıyorsunuz ve habercılık konusunda cok iyisınız bu yuzden sızlerı kutluyoruz ama liştede adı olanların gercek suclarını arastırıp yayınlaranız bizlerı mutlu edersınız sayın ögretmenım ben ve benım gıbı olanlar sitenınız üyesıyız sizlerın görevlerınden bırı üyelerınız korumak degılmı bız avcıyız aynı duyguları sızlerle paylasmıyormuyuz
İZMR 1954

Çevrimdışı Bülent GÖÇER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 10 Haziran 2012, 19:40:27 »
KIF a yakışmayan işler bunlar.Gerekçesini açıklasın. yoksa zan altında kalır.Bazı arkadaşları tanıyorum on numara insanlar .Bu konuda KIF takmam.
Bülent GÖÇER
1968 AKÇAY
10390

Çevrimdışı İbrahim EBİL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 10 Haziran 2012, 19:55:21 »
Sahaya yansımamıştır yeniden gözden geçirsinler .canım yasakçı memleketim konuşmak yasak fikrini söylemek yasak yasak yasak ,konusmayan düşünmeyen düşündükleri paylasamayan aptal bi nesil istiyor herkes niye yönetmesi ve yönlendirmesi daha kolay
İbrahim EBİL
1969-İstanbul

Çevrimdışı Berkay PORSUK

• *
« Yanıtla #10 : 10 Haziran 2012, 21:01:10 »
bunlar   iftiracı başka bişey değil arkadaşlar  dükkan ellerinden gidicek onun korkusu var  .

açıklasınlar ne yapmış bu kişiler tek tek söylesinler hodri meydan ..
Berkay PORSUK
1977-Gemlik

Çevrimdışı Hüseyin AKTEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 10 Haziran 2012, 22:20:27 »
doğruları soyledıklerı ve paylastıkları ıcınmı bu lıstede bu kısler yoksa baska bıseymı var acıkasınlar soylesınler bakalım
Hüseyin AKTEPE
1980 selçuk-izmir
0532 301 20 03

Çevrimdışı Önder GİRGİN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #12 : 10 Haziran 2012, 22:46:17 »
sevgili arkadaşlar sebep olarak sövmekten bahsediyorlar ben şahsen kuruma sövmedim şu anki yönetim kumulu başkanına sövdüm söverim söveceğim de ancak ben 5 /6 yıl önce sövdüm ve aynı gün helalparayı araya soktu ve barıştık sonrada çok görüştük hiç sorun yoktu listede ben varım daha yeni selçuk yarışmasında herkesin içinde tel açıp söven EYHAF başkanımız yok sövmek bahane

Berkay porsuk kardeşimiz aynen şunu söylemiş (bencede doğrusu bu)

bunlar   iftiracı başka bişey değil arkadaşlar  dükkan ellerinden gidicek onun korkusu var  .

K:I:F bir kurumdur bu şahıs bu kurumu bakkal dükkanına çevirdi kapı arkasından pazarlıklar yaptı devreye biz girdik EYHAF ı ele geçiremedi şimdi bitmedi AVKIF geliyor ne yaparız ortaya bir kara liste çıkardı ve dikkat ederseniz karaliste AVKIF yönetim kurulu olacak kişiler diğer arkadaşlarda destek verenler sövenler olsaydı 15 değil 1115 kişilik liste bile az olurdu madem bunu yıllartdır neden bekledi eskiden olanların yüzünden şimdi liste yapmış her geçen gün köşeye sıkışıyor ve sıkışmaya devam edecek bu kurumun başkanı EYHAF avcı yarışmasına gelen hakemleri şikayet ediyor avcıların cevabının ve olacağını sanırım hesaplamıyor kurum başkanısın şahıslarla ne işin var ne işi olacak rant elden gidecek korkusu sardı bu listede ben şahsen ilk 3 e girmezsem her şeyi bırakacağımı açıklamıştım sağolsunlar beni ilk üç e sonrada 2 ye aldılar çok teşekkür ediyorum ama biz avcıların listesi  kara liste olmayacak  ;) az kaldı çok yakında  8)
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2012, 22:49:07 Gönderen: Önder GİRGİN »

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #13 : 10 Haziran 2012, 23:17:05 »
AVCI arkadaşlar köpek tüccarlarının laflarına bakmayın siz,
telefon eden değerli arkadaşlarıma gerekli bilgileri verdim KIF la benim yada sitemizin hiç bir bağı yok benim KIF a kayıtlı köpeğimde yok.... satılık köpeğimde yok AVCILAR önce avcılıklarını kurtarsınlar sonra kedi köpek işlerine bakarız hep beraber.

Yukarıdaki listeyi kaldırmamızı rica ediyorsunuz FCI nın resmi sitesinden kim kaldıracak Lütfen beni ve sitemizi TÜCCAR ların seviyesine düşürmemenizi önemle rica ediyorum.
FCI sitesi : http://www.fci.be/circulaires/35-2012.pdf

NOT : burası benim dükkanım değil bu güne kadar buradan ciklet bile satmadım TÜCCAR değilim yani köpek satışları ilede işim olmadı. buradan para kazandığımı iddia eden varsa iddia ettiği karın 10 da birine siteyi ona kiralayım karın 10 da dokuzu onun olsun :) asıl köpek tüccarları sattıkları köpeklerin parasının vergisin vermişlermi, yada gelirlerinden Türk avcılığı yada köpekçiliği için cebinden kaç para harcamışlar kaç dakika ayırmışlar bunlara kafa yorun bence. Kılavuzu karga olanın Burnu misali herkes yolunu dostunu hedefini iyi seçsin lütfen.
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Önder GİRGİN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #14 : 10 Haziran 2012, 23:34:22 »
tuncay hocam bakkal kelimesini sakın üzerinize almayın size hitaben değil di köpek tüccarı derseniz ben 3 yıl oldu bıraktım köpek doğurtmuyorum ama gerekirse doğurturum oda ayrı şimdi siteden para kazanmak derseniz ben şahsen sizin hesabınıza reklam parası yatırdım m. helalpara aracılıgı ile özel sitem kurzhaargold.com reklamını bir yıl 250 tl karşılığı yayınladınız az önce yazıp sonrada ersin düzyol abimin ricvası üzerine sildigim yorumumu tekrar yapıştırdınız bunuda silmeyin bakalım ümit özkanalı götünden s........

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #15 : 11 Haziran 2012, 00:27:13 »
..sayın üyeler bu konuyu temşit pilavi gibi öne sürmeyin
 yasaklıysanız bu sitede degil  başka yerde hakkınızı arayın
daha dün üye olan büyüyümüz hemen başladı tedirgin olan konulara siz gidin kendi sitenizde konuşunuz

bu site sahibi ....degerli abim tüncay hocay........ı öne sürüp konuyu sürğüklemeye açılşmayınız...!

sitenin amacı olanları bildirmek sizin kurdugunuz kuruluşuda bildirdik burda bişey mi dedik araştırdıkmı

neden yasaklı oldugnuzu burda degil bir ayna karşısına geçip kendinize sorunuz
   neden kzıyorsunuzki sizinde bir derneginiz var sizde onları yasaklayın olur biter.
.bir kuruluşta yasaklı olmanız  neden nicin bunları bulun ..
  burası yasaklıların tartışılacagı bir site degildir

...

mor 14
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2012, 00:33:53 Gönderen: İsmail ÖZDEMİR »

Çevrimdışı Berkay PORSUK

• *
« Yanıtla #16 : 11 Haziran 2012, 00:35:39 »
ismail  arkadaşım   konuyu  biz açmadık dikkat edersen  cevap hakkı var  konuşuyoruz.    yasaklı  olmakta neymiş  hayal dünyasında yaşamıyoruz biz  tüccarda değiliz   bu liste   onların sadece egoları tatmin eder  bize bişey olmaz  işimize bakarız .
Berkay PORSUK
1977-Gemlik

Çevrimdışı Mehmet KOYUNCU

• *
« Yanıtla #17 : 11 Haziran 2012, 01:07:52 »
tuncay hocam bakkal kelimesini sakın üzerinize almayın size hitaben değil di köpek tüccarı derseniz ben 3 yıl oldu bıraktım köpek doğurtmuyorum ama gerekirse doğurturum oda ayrı şimdi siteden para kazanmak derseniz ben şahsen sizin hesabınıza reklam parası yatırdım m. helalpara aracılıgı ile özel sitem kurzhaargold.com reklamını bir yıl 250 tl karşılığı yayınladınız az önce yazıp sonrada ersin düzyol abimin ricvası üzerine sildigim yorumumu tekrar yapıştırdınız bunuda silmeyin bakalım ümit özkanalı götünden s........
Önder bey yazdığınız şu son paragraftaki yazı hiç olmuşmu resmen kişiliğe hakaret var hakaret ettiğiniz kişi siz  sevsenizde sevmesenizde şuan KIF  Başkanı
Şahsi sorununuzu insanlara hakaret ederkmi çözüyorsunuz.Çok ayıp
1983/ KONYA

Çevrimdışı M.Kemal KESKİN

• *
« Yanıtla #18 : 11 Haziran 2012, 07:19:01 »
Arkadaşlar listeden Mustafa Helalpara ve Mahmut Limlili'yi tanıyorum. Her ikisi de Türk Avcılığına, Türkiye'deki safkan av köpeklerinin çoğalmasına hizmet eden insanlar. Diğerlerini pek tanımadığım için bu iki ismi yazdım. KIF gibi bir kuruluş bu gibi insanları dışlayarak köpek ırklarının ıslahı ve tespiti ile ilgili amacına ulaşamaz. Bir de "köpek tüccarı" lafı çok geçiyor. Tüccarlık kötü bir meslekmi? Tabi uyuşturucu satanları, avrat satanları vb. bu mesleğin içine dahil etmiyorum. Hemen hemen hepimiz iyi bir köpeğimiz olsun istiyorsak, bir bedel ödeyerek alıyoruz. Bu köpeği üretip satanlar olmazsa köpeklerimizi nereden alacaz? Yıllardır safkan av köpekleri dışarıya döviz ödenerek alınıyordu. Sayın Dr. Ali BÜRKEV'in bundan yıllar önce safkan köpeklerini nasıl Yurt Dışından getirdiğini Yaban TV'de hepimiz duyuyoruz. Bu gelenek halen devam ediyor. Artık Türkiye'de bu köpeklerin üretilmesinin hangimize zararı var? Üstelik ülke ekonomisine de katkısı var. Ayrıca insanın bir malını satması için ille tüccar olup vergi mi ödemesi gerekiyor. Bu işten para kazanırsan vergi ödersin. Hangimiz evimizdeki eski bir eşyayı eskiciye satmadık. Avcı'nın büyük paralar vererek aldığı köpeği yavru yapmış, köpeklere ettiği masrafı karşılamak için bunun yavrularını satmasının ya da mama ile takas etmesinin ne sakıncası var?
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2012, 07:20:19 Gönderen: M.Kemal KESKİN »

Mustafa Kemal KESKİN
1957-İskenderun
0505 4577838

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Mahmut Limnili Zirai Faaliyetçi
« Yanıtla #19 : 11 Haziran 2012, 13:17:32 »
Mahmut Limnlili adlı Zirai faaliyetlerle iştigal olduğunu iddia eden şahıs nedense Yukarıdaki TÜCCAR lafını üzerine almış ve şahsım hakkında atıp tutmuş yazmış çizmiş değiştirmiş düzenlemiş ancak bende hepsi kayıt altında,,,

şimdi sen DÜRÜST zirai faaliyetçi olarak
1- Kaç yıldır bu işi yapıyorsun Türkiyede kaç köpek sattın ( hediye ettiğin 3-5 köpek varsa gider defterinden düşeriz )
2- DÜRÜSTÇE yazabiliyorsan kaç liradan sattın,
3- DÜRÜSTÇE yazabiliyorsan sitendeki değiştirdiğin yazıların eski hali aşağıdaki gibi DÜRÜSTÇE evet yazdım sonrada düzelttim diyebilirmisin
4- Dürüstçe söyle kaç köpeğin var üretim çağında nerede bakıyorsun ?
5- Dürüstçe söyle avlakforum.com dan alttaki üsluplarla mesajlar yazdığın için bizi rahatız etmedinmi ve ayrılmadınmı.

Ziraatçi isen bak bakalım neler oluyor, Bu işler klavye başına geçip sağa sola hakaret edip ahkam kesmekle olmuyor.
bu işin hesabını senin şikayetin üzerine gelen müfettişlere ben nasıl dürüstçe vermişsem sende gelen maliye müfettişlerine ve Adalete DÜRÜSTÇE verebilecekmisin bakalım...

Sonradan düzenlenmiş mesajlar aşağıdaki adreste ;

http://www.durustavci.com/forum/avcilari-dovusturme-sitesi-avlakcom-t9051.0.html

cevabınıda yukarıdaki adresten bekliyorum ziraatçi mektup arkadaşım :)

Değerli arkadaşlar bu güne kadar böyle bir konu hiç yazmadım muhatap almadım ancak ilgili ziraatçi bunu hak etmiştir.
kimsenin bu site nedeni ile şahsıma yaptığı hakareti kabul edemem,
buradan yazmamın nedeni bu site nedeni ile bu kişilerle mücadele etmek zorunda olmamdır.

yinede Forum kuralları gereği konu kilitlenmiştir....

adult image hosting
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2012, 23:36:14 Gönderen: Tuncay KANDEMiR »
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #20 : 12 Haziran 2012, 01:59:08 »
önder girgin adlı köpekçi nin mesajı :)

20/02/2008 - 13:11:54 20/02/2008 01062442 Bankamatik 112 AH -300,00 -3.994,94 KANDEMIR TUNCAY/71220535363 20 SUB 13:11 0106 2442

bana göndermiş olduğu 300 TL :) nin cevabını kendisi vermiş zaten.... m. helalpara aracılıgı ile[/b]

Şimdi DÜRÜST AVCI bekliyorum benim sorularımada cevap yazsın yada ZİRAAT işleri ile uğraşsın boş boş yazmasın....

Bu konudaki son mesajımdır seviyenize inme niyetim yok ...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara