Mahmut Limnlili adlı Zirai faaliyetlerle iştigal olduğunu iddia eden şahıs nedense Yukarıdaki TÜCCAR lafını üzerine almış ve şahsım hakkında atıp tutmuş yazmış çizmiş değiştirmiş düzenlemiş ancak bende hepsi kayıt altında,,,
şimdi sen DÜRÜST zirai faaliyetçi olarak 1- Kaç yıldır bu işi yapıyorsun Türkiyede kaç köpek sattın ( hediye ettiğin 3-5 köpek varsa gider defterinden düşeriz )
2- DÜRÜSTÇE yazabiliyorsan kaç liradan sattın,
3- DÜRÜSTÇE yazabiliyorsan sitendeki değiştirdiğin yazıların eski hali aşağıdaki gibi DÜRÜSTÇE evet yazdım sonrada düzelttim diyebilirmisin
4- Dürüstçe söyle kaç köpeğin var üretim çağında nerede bakıyorsun ?
5- Dürüstçe söyle avlakforum.com dan alttaki üsluplarla mesajlar yazdığın için bizi rahatız etmedinmi ve ayrılmadınmı.
Ziraatçi isen bak bakalım neler oluyor, Bu işler klavye başına geçip sağa sola hakaret edip ahkam kesmekle olmuyor.
bu işin hesabını
senin şikayetin üzerine gelen müfettişlere ben nasıl dürüstçe vermişsem sende gelen maliye müfettişlerine ve Adalete DÜRÜSTÇE verebilecekmisin bakalım...
Sonradan düzenlenmiş mesajlar aşağıdaki adreste ;
http://www.durustavci.com/forum/avcilari-dovusturme-sitesi-avlakcom-t9051.0.htmlcevabınıda yukarıdaki adresten bekliyorum ziraatçi mektup arkadaşım Değerli arkadaşlar bu güne kadar böyle bir konu hiç yazmadım muhatap almadım ancak ilgili ziraatçi bunu hak etmiştir.
kimsenin bu site nedeni ile şahsıma yaptığı hakareti kabul edemem,
buradan yazmamın nedeni bu site nedeni ile bu kişilerle mücadele etmek zorunda olmamdır.
yinede Forum kuralları gereği konu kilitlenmiştir....
adult image hosting