browning a500 kullandım, 71 namlu idi ördek avında nişan alırken arkadaşın saçmalama uzak dediğini ama kuşun düştüğünü hatırlarım, bıldırcın avında da 5 no şok ile parçalama yapmaz idi ama tüfek ağır olduğundan sattım, skb japon 1900 aldım bir kaç yıl onu kullandım oda güzeldi eve gişren hırsız alacak birşey bulamayınca tüfeği götürmüş herhalde namlusu lazım olur diye düşünmüş
neyse gittim beretta al 391 urika gold nero aldım. 66 namluydu. sanki sıradan bi arabadan inip mersedes e binmiş gibi oldum, tüfek çok konforlu atış yapıyor geri tepme vs yok 66 namluyu savurması kolay oluyor gölde hava ağardıktan sonra yüksek geçen kuşlar haricinde 71 i hiç aramadım. fişek seçerdi avı yaralı bırakırdı. bi benelli merakı başladı ve sattım cirio confort 71 namlu aldım. hernekadar confortek sistem olsada urikadan sonra biraz tepiyor ha düz crio kadar değil.
66 namluya alıştığım için 71 i pek sevmedim. avı öldürme konusunda urikadan iyi ama plastik tüfeğe alışamadım urika gold un zerafetinden sonra hoş olmuyor. tekrar urika 2 gold mu dedim ama bu saatten sonra geriye dönmek acaba yalnış mı olur diyorum yeni çıkan tüfeklerin namlu iç çapları geniş çıkmaya başladı. bende maxus ları incelemeye başladım onun için bu sayfayı inceledim banada yardımcı olursanız sevinirim.