Gönderen Konu: Sizce bu Normalmi? Köpeğim Kedi ve tavşanla oynuyor,uyuyor tepki vermiyor  (Okunma sayısı 13951 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
Peki köpeğimin dişi olması ve doğal olarak daha uysal olması bu durumları beraberinde getiriyor olabilirmi aceba?
Sanki erkek olsa daha hırçın ve daha sert yapılı olur gibime geliyor dişilerde bu tür olaylar daha çok görünüyor diyebilirmiyiz?

osman bey geçen yıl zeyna adlı 14 aylık bir dişim vardı ,onu  kediye havlaması yüzünden sattım ,,kediyi gördüğünde zincirini kıracak duruma geliyordu ,,9 aylıkken dağda tavşanı diri tuttu ,tavşanda büyük sayılmazdı tabi,, şimdi yeni sahibiyle şov yapıyor,,

Uploaded with ImageShack.us

« Son Düzenleme: 05 Haziran 2012, 01:46:35 Gönderen: Ramazan HAK »
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
ufuk bey yorumumda sizi ima ederek bir şey yazmadım ,,,,yorumlarda genel kanaat oluşmuş dedim ,sizi rencide edecek bir şey yazmadım,,şayet öyle algılandıysam sizi rencide ettiğimi düşünüyorsanız sizden özür dilerim ,,benim vurgulamak istediğim köpeklerin yanında kanatlı hayvanın iyi olacağı yönünde kanaat oluşmuş,,bende bunun olumsuzluğunu yaşamış birisi olarak yanında olmasını doğru bulmuyorum dedim,,son yorumunuzda ne güzel demişşiniz ,,,,,,,köpeğine göre değişir ,,,,,diye ,,bende bunu anlatmaya çalıştım ,,demekki her köpek aynı tepkiyi vermiyor kimisine zararı oluyor,, ve  koku konusundada çok emin konuşuluyorr,,,,bende bundan sonra bu tür konularda yorum yapmıcam ,selamlar
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2012, 21:25:50 Gönderen: Ramazan HAK »

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
sizede iyi akşamlar ufuk bey,,birde unuttuğum bir şey var,,benimde kafeste 2 bıldırcınım var ,,köpeklerden en az 20 metre arası ve burada poyraz ve lodos eser genelde ,,lodosun ve poyrazda koku alamıyacak bir yere yerleştirdim kafesi,,, kokularını almasın diye elimden geleni yaptım ve orada olduklarından haberleri yok,,selamlar

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
Böylede bir gerçek var demekki Drathaar bunu yapınca bizimkilerinki gayet doğal.

Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
Buda Köpeğimin Tavşanla Yattığının Videosu ve Resmi :)

Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
Benim dişi irlanda setterim putik beş yaşında hala kedi kovalıyor :) ve tavşanı bazen canlı yakalaqyıp getiriyor bazende ferma verip bana avlatıyor :) Yani 25 yıllık avcılık tecrübeme ve çevremde ki avcı arkadaşlarımın av köpeklerine göre av köpeğinizin davranışı bana göre normal değil. Demek ki böyle av köpekleride olabiliyormuş böylelikle bunu da öğrenmiş oldum.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
Benim dişi irlanda setterim putik beş yaşında hala kedi kovalıyor :) ve tavşanı bazen canlı yakalaqyıp getiriyor bazende ferma verip bana avlatıyor :) Yani 25 yıllık avcılık tecrübeme ve çevremde ki avcı arkadaşlarımın av köpeklerine göre av köpeğinizin davranışı bana göre normal değil. Demek ki böyle av köpekleride olabiliyormuş böylelikle bunu da öğrenmiş oldum.

İşte benimde merak ettiğim bu köpeğimdemi bir sıkıntı var yoksa köpekten köpeğe davranışları değişirmi.
Bu tür davranışlarda bulunan köpeğim meradada tavşana aynı gözlemi bakacak korkum bu.
Ama ustalar bir karar varmış değil herkes farklı yorum yapıyor ama çoğunluk olarak yorumlar bir sıkıntı olmayacağı yönünde...
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz