Yorumlarınızı neden sildiniz Ramazan bey? doğruda olsa yanlışda olsa sonuçta yorumdur! kesinliği olmayan kişisel görüştür yorum!!
osman kardeşim sizinle bir ilgisi yok ,,yorumlarda genel bir kanaat oluşmuş köpeğin yanında av hayvanları bulunabilirmiş ve kafes bıldırcın larının kokusunun farklı olduğu konusunda hemfikirler ,,şim di yazmayacaktım ama yazmadanda edemeyeceğim,,nasıl bu kadar emin olabiliyorlar ,,nerden anlıyorsunuz farklı olduğunu ,,madem farklı ise neden kafes bıldırcınıyla eğitim yaptıyorsunuz? madem neden güverçin kullanıyoruz eğitimde ,güvercinle eğitilen köpek merada çıktığı zaman güverçinmi arıyor keklikleri çullukları bıldırcınları esmi geçiyor,,evde beslenen bıldırcının dağdaki bıldırcından farkı ne ,,tüyümü,,yağımı onun hücre yapısı farklımı,,peki öyleyse farklıysa ,,dağda kısa kuyruklu bıldırcına benzeyen tepeli kuşa neden ferma verir köpek ,,bıldırcınla eğitildikten sonra dağda hiç keklik çulluk görmediği halde neden fermalar ,,köpeğin av hırsı varsa av yapar yoksa yapmaz deniliyor ,,böyle havvanlarla birlikte yatarsa nasıl av hırsı olacak,,köpeğin yanında kafesler var keklikler var avını etkilenmiyor deniliyor, benimde burda arkadaşımın köpeği ,zeyirci ibonun efenin torunlarından bu köpek ,,beslemek için keklik aldım köpek ilk günleri kulübesinden gün boyu ferma duruyordu ,şimdi bakmıyor bile diyordu ,bizde daha çıkardık dağda ferma bile durmadan kokladı bıraktı ,,bu köpek bıldırcına 20 metreden yerlerde sürünüyor fermada,,demekki her köpek aynı değilmiş ,demekki kimi köpeğe yararı kimisine zararı varmış ,,ben yıllardır bir çok köpek besledim hepsinide pazardan aldığım bıldırcınla eğittim ,,dağda ne bıldırcın ne bir çulluk ne bir keklik nede tavşan es geçti,,ege bölgesi avcılarında bir çok paylaşımım oldu ,,varmı bir eksikleri bir bakalım ,,fermaysa ferma ,,aportsa aport ,,yaralı kuş takibi,,facedende ekleyin videolar asıl orada ,,yukarıdaki yorumları yazan ,köpeklerin yanlarında keklik besleyen ,,tabi gerçekten besliyorsa, arkadaşlarda koysunlar bakalım şu 40 ,,50,,metreden fermalayan köpekleride yüzümüz gönlümüz açılsın,,
bunlarda benimkilerin kediye bakış açısı
Uploaded with
ImageShack.us