Bu sitede mod. bir arkadaşımdan bir uyarı aldım, kendisine teşekkür ederim beni uyardığı için....
Avcı arkadaşlar bu site üzerinden beni gece gündüz saat fark etmeksizin bilgi almak için TR nin her yerinden bu zamana kadar günde 1-2 kez ararlardı...Bundan böyle sitenizin moderatörünü arayın dicem şimdiden bu arkadaşlardan özür dilerim...
az önce gine özelden yardımcı olmam için bir mesaj geldi son olarak onuda kırmayıp yardımcı oldum bu da son dur...
ii günler burak bey ..benım bır tane ıngilız poınterım var köpeğimin doğumuna 10 gün kaldı ama köpekte hastalık var ve bu benı çok rahatsız edıyor tedavıyı bılıpte uygulayamamak çok kötü elım kolum baglı bır sekılde beklemek ınsanı çıldırtıyor..benım köpeğimde mantar hastalığı var şimdi buna ilave olarak ta uyuz da başladı once kasıntısı yoktu 1 haftadır kaşınmaya başladı çenesının her ıkı tarafında ve arka ayaklarında yaralar var benım bu köpeğime ne tedavısı yapmam lazım...vet. arkadas uyutalım dıyor sızın fıkrınız ne olur herhalde hastalıgı ne derece oldugunu anlatabıldım yardımcı oolurmusunuz
doğrudur herkes bu işi bilir bu arkadaşta bu siteden okumuş ve doğumuna 10 gün kalan köpeğine kortizon kullanmak üzereymiş... direkten dönmüş, tüm yavrularını düşürmekten kurtardı köpeğini...
benim demek istediğim işte buydu burda ne ilaç ismi vermek nede veteriner hekimi harici arkadaşların yorumları bu gb durumlara yol açmaktadır...yanlışı görüp söyledin mi senin görevin değil oluyor... nede olsa köpekler ölmüş o kadar emekler yabana gitmiş o yorumu yapanların bi yerinde değil ki, bazıları için yeni yavru satmak için kapı bile açılmış olur...