Gönderen Konu: MODERATÖR OLMADIĞIM İÇİN BİLGİ PAYLAŞIMI YAPMAMAM GEREKLİ....  (Okunma sayısı 2876 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Burak KALLEM

• *
Bu sitede mod. bir arkadaşımdan bir uyarı aldım, kendisine teşekkür ederim beni uyardığı için....
Avcı arkadaşlar bu site üzerinden beni gece gündüz saat fark etmeksizin bilgi almak için TR nin her yerinden bu zamana kadar günde 1-2 kez ararlardı...Bundan böyle sitenizin moderatörünü arayın dicem şimdiden bu arkadaşlardan özür dilerim...
az önce gine özelden yardımcı  olmam için bir mesaj geldi son olarak onuda kırmayıp yardımcı oldum bu da son dur...

ii günler burak bey ..benım bır tane ıngilız poınterım var köpeğimin doğumuna 10 gün kaldı ama köpekte hastalık var ve bu benı çok rahatsız edıyor tedavıyı bılıpte uygulayamamak çok kötü elım kolum baglı bır sekılde beklemek ınsanı çıldırtıyor..benım köpeğimde mantar hastalığı var şimdi buna ilave olarak ta uyuz da başladı once kasıntısı yoktu 1 haftadır kaşınmaya başladı çenesının her ıkı tarafında ve arka ayaklarında yaralar var benım bu köpeğime ne tedavısı yapmam lazım...vet. arkadas uyutalım dıyor sızın fıkrınız ne olur herhalde hastalıgı ne derece oldugunu anlatabıldım yardımcı oolurmusunuz :)

doğrudur herkes bu işi bilir bu arkadaşta bu siteden okumuş ve  doğumuna 10 gün kalan köpeğine  kortizon kullanmak üzereymiş... direkten dönmüş, tüm yavrularını düşürmekten kurtardı köpeğini...
benim demek istediğim işte buydu burda ne ilaç ismi vermek nede veteriner hekimi harici arkadaşların  yorumları bu gb durumlara yol açmaktadır...yanlışı görüp söyledin mi  senin görevin değil oluyor... nede olsa köpekler ölmüş o kadar emekler yabana gitmiş o yorumu yapanların  bi yerinde değil ki, bazıları için yeni yavru satmak için kapı bile açılmış olur...
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2012, 14:32:44 Gönderen: Burak KALLEM »
Vet.Hek.Burak KALLEM
Muğla/Merkez

Çevrimdışı Ahmet UZELLİ

• Müdavim Üyemiz
  • RASTGELE
Burak bey siz bizleri bilgilendirmeye yinede devam edin. 2010 yılıydı  sanırım  köpeğimde kızarıklar oluştu, sizinde böyle bir problemi olan  av köpeğine bu bölümde   yazdığınız reçeteyi uyguladım, 15 gün içerisinde geçmişti. ilaçların isimleri duruyor, halen saklarım  teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2012, 14:56:42 Gönderen: Ahmet UZELLİ »
Ahmet UZELLİ 
1968 BURDUR Bulunduğu il İZMİR 
http://www.deutsch-kurzhaar.de/

upload pics

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
burak bey  ben kendi şahsım adına çok çok teşekkür ederim  sizlerin bilgilerin den  çok faydalandık  sizleri çok rahatsız ettim sizlerin bilgilerine hepimizin ihtiyacı var saygılar selamlar
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2012, 15:26:04 Gönderen: Hasan CAN »

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
burak bey  ben kendi şahsım adına çok çok teşekkür ederim  sizlerin bilgilerin den  çok faydalandık  sizleri çok rahatsız ettim sizlerin bilgilerine hepimizin ihtiyacı var saygılar selamlar

+ 1 bizde bilgilerinden faydalandık sizin gibi veteriner dostlara ihtiyacımız var
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

enis kıran

• Ziyaretçi
Aynen öyle bizim sizlerin bilgilerinize ihtiyacımız var.Ben hasta olduğumda hacıya hocaya gitmiyorum doktora gidiyorum.Köpeğim de hasta olduğunda böyle kişilere soracak değilim tabi ki veterinere soracam.O yüzden kim ne derse desin siz fazla takılmayın burak bey.Bize bilgilleriniz lazım başka bişey değil.Mod.lar zorda kalınca böyle yaparlar ben çok iyi bilirim bazılarını

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Burak Bey;
Sizi tanımam, ama paylaşımlarınızdan iyi kötü hakkınızda fikir sahibiyim. Hatta Okan ERDEM kardeşimin arkadaşı olmanızdan dolayı size karşı sempatim var bile diyebilirim....

Ancak, malum kurallar...
Aldığınız mesaj nedir hiç bir fikrim yok...
Ama bu şekilde bir konu açmanız hiç olmamış...

http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,3.0.html
25-Forumda, Yönetim,  Moderatör ya da Genel Moderatörlerce yapılan bir uygulamayı, Özel mesaj yada telefonla site yönetimine sormak yerine, direk siteyi veya yöneticileri suçlayıcı mesaj yazan üyelerin üyelikleri ilk etapta 10 gün, tekrarında 30 gün süre ile askıya alınacak, ısrarcı olan üyelerin üyelikleri silinecektir. Bilginize.

Yukarıda da belirttiğim gibi aldığınız mesajın içeriğini bilemiyorum. Ama aşağıdaki konudaki
http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,152635.msg1056030.html#msg1056030 Berk KEMİK arkadaşımıza karşı tavrınız hiç de şık durmamış. Belki uyarılmanız da bu nedenledir. Unutulmamalıdır ki Sitemizdeki bütün üyeler aynı haklara sahiptir.
Veteriner Hekim olarak mesleğiniz konusunda üyelerimize yardımcı olmak istemeniz de çok güzel. Ancak, bu konuda Moderatör olarak görev almak isterseniz Site Yönetimine başvurursunuz, durumunuz değerlendirilir, Uygun görülürse Moderatör Veteriner Hekim olarak görev yaparsınız. Bunun dışında sizin Veteriner Hekim olmanız hiç bir üyemizin bilgisini küçümseme ve hor görme hakkı vermez.

Açmış olduğunuz bu konuyu şimdilik kilitliyorum. Durumunuz Site Yönetimi tarafından değerlendirilecektir.

• Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Aynen öyle bizim sizlerin bilgilerinize ihtiyacımız var.Ben hasta olduğumda hacıya hocaya gitmiyorum doktora gidiyorum.Köpeğim de hasta olduğunda böyle kişilere soracak değilim tabi ki veterinere soracam.O yüzden kim ne derse desin siz fazla takılmayın burak bey.Bize bilgilleriniz lazım başka bişey değil.Mod.lar zorda kalınca böyle yaparlar ben çok iyi bilirim bazılarını
Sayın Enis KIRAN aynı şeyler sizin için de geçerli... Ayrıca http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,59109.msg1040345.html#msg1040345 bu konuda Erkan YILMAZ adlı eski üyemizle aynı kişi olduğunuzu belirtmişsiniz.

11. Forum Yönetimi , aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda, kişinin tüm mesajlarını siler ve forum'a girişini yasaklar.Yine buna bağlı olarak aynı kişinin birden fazla e-posta adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda forum ile ilişkisi kesilir.Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar,başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa BAN edilirler.

Sizin durumunuz da Site Yönetimi tarafından değerlendirilecektir.
[/color]
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2012, 17:23:53 Gönderen: Alkan YOKSUL »
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK