ufuk kardeşim merhaba
yazdıklarının farklı bir boyutunuda ben yaşadım kardeşim ...
Kayseride köpeğe para verilmez fikri sabittir...çoğu insanı bu konuda değiştiremezsin...
o yüzdendirkide kayseride soyu belli 3 5 nesil öncesi bilinen köpekler azdır.....
2000 yılından beri köpek bakmaktayım ...bu site ile beraber (sanırım 2006 yılı gibiydi) kaliteli secereli köpekle tanıştım....
bizim buralarda tüylü setter tüysüz pointer ......iyi av yapıyorsa hadi çekelim mantığı var idi....
2006 yılına kadarda bu tarz köpeklerden besledim..siteye üye olmamla beraber safkan köpeğe merak sardım...
bu merak yüzündende ufak tefek kazalarım oldu...(sitede eski olanlar bilir VİP KENNELS olayım gibi
)
Kayseride de bana çok güldüler ...köpeğe paramı verilir it değilmi hepsi avlamıyormu diye......
yani senin dediğin şekilde söyleyeyim KAYSERİNİN ENAYİSİDE BEN OLUYORUM
ama geçen yıl bu enayiliğimin karşılığını almaya başladım...biraz uzun sürdü ama ÇOK ŞÜKÜR iyiki ENAYİ olmuşum
yurt dışından kendisi için (ticari demiyorum buraya dikkat) köpek getiren kişileri sonuna kadar destekliyorum...
çünki iyiyi arama çabaları var..iyiyi bulduklarında çevrelerine faydaları var.. düşünsenize hiç kimse köpek getirmesede kırık köpeklerle avlansak...
çokmu güzel olur milletin tabiri ile enayiler sayesinde o akıllı geçinenler köpek sahibi oluyorlar
O BİZLERE ENAYİ DİYENLER SADECE KARINSIZLIKLARINDAN DOLAYI BU ŞEKİLDE KONUŞUYORLAR
MERT İNSAN İNSANLARIN ARKASINDAN DEĞİL YÜZÜNE KONUŞANDIR
O KONUŞAN İNSANLARIN İMKANLARI OLSA HERKEZDEN ÖNCE KOŞARAK UÇARAK İTALYAYA GİDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
kayseriden selam ve sevgiler