Gönderen Konu: KIF'ın yayınladığı bu evrakı aklım mantığım almadı? Sizin ki alıyormu?  (Okunma sayısı 3806 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Burak KALLEM

• *
http://img208.imageshack.us/img208/6528/viewere.png

böyle birşey olması biraz saçma, kim neye dayanarak bu listeye girdi ve ispatı nedir merak ediyorum...

Vet.Hek.Burak KALLEM
Muğla/Merkez

Çevrimdışı Berkay PORSUK

• *
burakcım   bu arkadaşlar  sadece  doğruları söylediği için listedeler   en başından beri  show setterlerini (68 cm)bize doğru setter deyip  beslememiz gereken setterler bunlar deyip daha sonra standartları  55cm indirenler şimdi ceza veriyorlar kendi aklınca  ben şimdi soruyorum nerde  kıfın derece  almış  setterleri mera yarışmalarında hiç biri yok .
hepsi  onlara göre ırk standartının  dışındaki seterlerdi şimdi kendileride bu köpeklerin peşinde  ben kıf yönetimini kınıyorum sadece  KRAL ÇIPLAKKKKKK...
Berkay PORSUK
1977-Gemlik

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
sanki öfkeyle yazılmış gibi ,hadi men i anladık da  :-\ üretemez demek ne oluyor onu gavrattıramadım :(
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Yalçın AKKURT

• *
Sn.Dernek Yetkilileri; diye yayımlanmış,vede sadece KIF ve Kıf'a bağlı dernekleri alakadar,ettiği görülen bu tebliğin bizleri  ilgilendirmediği; görülmektedir,dolayısı ile fazlaca kıymetli olan,Akıl ve Mantığımızı yormamızın gereği yoktur...
Yalçın AKKURT
A Rh+1966 AMASYA/5326649295

Çevrimdışı Önder YAĞCIOĞLU

• *
derecye giren arkadaşları tebrik etmek lazım biraz daha çalışmam lazım birdahakı listede insallah bende olurum
ÖNDER YAGCIOGLU  1974 DENİZLİ/ÇİVRİL
[email protected]
05337416938

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
Sn.Dernek Yetkilileri; diye yayımlanmış,vede sadece KIF ve Kıf'a bağlı dernekleri alakadar,ettiği görülen bu tebliğin bizleri  ilgilendirmediği; görülmektedir,dolayısı ile fazlaca kıymetli olan,Akıl ve Mantığımızı yormamızın gereği yoktur...
Bize dokunmayan yılan bin yaşasın mı yani Yalçın abi?

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
Bilal bey bize dokunmayan yılan bin yaşasın manasında demediğini düşünüyorum Yalçın abinin,zira sitemizde üye olmayan arkadaşlarda vardır listede bize cevap hakkı doğmaz diye düşünmüştür konuya muhatap site üyelerimizin se zaten  cevap hakkı vardır ve burada yazarlar bizde doğru olanı destekleriz.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
Bu gün onlara yapılan yarın bize de yapılabilir.Herkes bir şeyleri sahiplenmeye çalışıyor.Avcı camiası bunun farkında ama kimse birşey yapmıyor yada yapamıyor.En azından konuşulsun tartışılsın da camia bilinçlensin diye düşünüyorum .

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
Bu gün onlara yapılan yarın bize de yapılabilir.Herkes bir şeyleri sahiplenmeye çalışıyor.Avcı camiası bunun farkında ama kimse birşey yapmıyor yada yapamıyor.En azından konuşulsun tartışılsın da camia bilinçlensin diye düşünüyorum .
[/quoe]   
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2012, 12:54:58 Gönderen: Ahmet VURAL »
Ahmet VURAL
1954 Ankara

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Konuyla doğrudan ilgili kişiler yani listede ismi olanlar varken bizim eksik bilgiyle yorum yapmamız ne kadar doğru olabilirki? Konuya muhatap kişiler isterlerse kendileri ile ilgili durumu açıklar. Durumu anladıktan sonra forum ortamından ne kadar yardım edebilirsek, ne yapabilirsek yaparız.

Forumda bir şeyler yazarken üyeleri kucaklayacak, itmeyecek cümleler kurmaya çalışırsak katılımın ve çözümün olumlu olacağını düşünüyorum. Selamlar
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2012, 15:45:00 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı CON ASLAN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
sevgılı arkadaslar lıstede ismı olan arkadaslar her halde o meshur kurumun tekerıne ve soygunnuna comak soktu o meshur kurum avcı ve köpek severlerı yolunacak KAZ olarak gordu ve gormeye de devam edıyor aslında yazılacak o kadar sey varkı inanın kalemler yetmez  artık türk avcısı gerceklerı yavas yavas olsada gormeye baslaması iyi bır sey kım soyguncu ve rant pesınde gorunmeye baslandı burası türkıye  ve acık pazar olarak goruyorlar soy soyabıldıgın kadar ne de olsa avcılar yolunacak kaz
İZMR 1954