Sevgili Arkadaşlar,
Ben 51 yaşında,evli 3 çocuk babası, 1979 yılından beri aynı adreste Mali Müşavir olarak çalışmaktayım.
DK ırkına aşırı sevgi ve saygımdan dolayı 1 erkek,2 dişi DK(Almanya’dan üretim izinli) getirttim.İstiyorum ki; elimdeki DK ların yavrularını,kendi vatanımdaki DK sever avcı dostlarıma kazandırtmaktır.
Bu konuyu açan kişi ve arkadaşları benden 3’ü kesin olmak kaydıyla 4 yavru almak istediklerini söylediler.Yavrularımız doğduğunda tebrik telefonu açtılar. 11 yavrumuz oldu, 31 kişi sırada var dedim.Onlar da bana ilk 10’da var mıyız dediklerin de,ben de onlara sizi ilk 4’tesinin diye cevap verdim.
DK derneğimizin belirlemiş olduğu 1.000 TL A sınıfı secere + çipli ve 2 aylık yavrunun fiyatını duyduklarında çok bulduklarını,konuyu buraya kadar taşıyan kişide,erkek yavru istemesine rağmen son anda yer sorunundan dolayı alamayacağını,benden daha önce erkek yavru alan arkadaşına ısrarla bir dişi yavru istemesi dostluğumuza gölge düşürdü. “Hafta sonu için geliriz” demelerine rağmen gelmediler. Beni de Romanya’dan aradıklarında elimde 1 dişi,2 erkek kaldığını söyledim. Onlarda almak istediklerini,ben de bu arkadaşları arayarak,köpekleri Romanya istediklerini 2 gün de müsaade etmeme rağmen (ülkemde kalması adına) 3 yavruyu almalarını istedim. Onlarda ısrarla tek dişi yavru istiyoruz diyince. Diğer yavruların sözünü verdiğim için ancak kendime ayırdığım 1 erkek yavruyu verebileceğimi söyledim. Arkadaşlarımın beni uyarmasıyla hak etmediğim bu yazıyla karşılaştım.
Sevgi ve saygılarımla,A.Cihan inan