Değerli Kardeşim Atagan seni pek tanımıyorum daha önce telefonla beni aramıştın ... Sanırım Tüfek Meraklısısın ama Benim gördüğüm Av konusunda biraz zayıfsın.
Şimdi söyle Anlatayım Av olayı dışardan bakıldığı gibi değil...
Dürbün olayına takılma otomatik tüfeğine dürbün takmak olmaz çok garanti atış yapman gerekir , Yivli silahlar gibi rahat pozisyon Alamazsın biliyorsun Kastamonu Arazisi sıklık bir yapıya sahip hem atış , hemde bu arazi yapısında domuzu hedefe tutturman çok zor olur yani dürbün kullanamazsın... Otomatik güzel bir tüfeğe sahipsin bu işe yeni merak sarmış Görünüyorsun.
atagan sen kastamonunun neresindensin bakalım??otomatik tüfeğe dürbün takmak tamamen saçmalıktır.karşına çıkıpta 4 nala koşan bir domuzu optiğe sokmak öle kolay iş değildir.alır altına çıkamazsın bak sonra:):)en güzeli otomatikte düz nişangah hattıdır.emin ol daha isabetli vuruşlar yaparsın.ama illada görmek istiyorsan bir tüfek üstü optik,kastamonu merkezde ttnet bayi var.devlethan ismi arkadaşın.kıymetli bir dostumdur.git oraya sana göstersin nasıl bişey olduğunu.benim ismimi ver gidceğin zaman.o anlatır sana detayları zaten.hadi kal sağlıcakla.
Raşit abi ve Nazife abla sana gerekli açılamayı yapmışlar
Raşit beyin sana önerdiği Devlethan abi benim çok yakınım aynı ekipte beraber Avlandığım birisi hemde , Akrabamdır. Biz beraber Avlanırız özellikle Keklik ve Domuz sürek Avlarında çok bilgilidir bilgi alabilir benim Selam'ı mı iletebilirsin , ben daha çok kus Avları Fermalı Avlarla uğraşıyorum Sana daha öncede söylemiştim.
İşin özü Şu Düz nişangah hattından şaşma kardeşim , tel numaram sende var sanırım istersen Arayabilirsin Kastamonu'dan sevgiler Hemşerim...