Gönderen Konu: MAK TOPLANTISI BİTTİ... HAYIRLI OLSUN :)  (Okunma sayısı 52271 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: MAK TOPLANTISI BİTTİ... HAYIRLI OLSUN :)
« Yanıtla #175 : 12 Temmuz 2012, 08:40:20 »
Hakan bu koli işini ben üstüme alınıyorum..ben bu yaklaşık 15 bin fişeği ne yapacağımı söylemeyeceğim ancak henüz pul konusundada bir atılımım yok..zaten bir araba dolusu fişeğide ava atmanın imkanı yok..nerde öyle av bolluğu?dikkat ediyorsanız eskisi gibi pul vize av günleri konusunda pek yorum yapmıyorum..2005 ten beri bir şey mi değiştirebildik..bizler ne kadar üstüne gidersek o kadarda tersine gidiyor..bu benim fikrim..Bursa da av fuarı oldu,neymiş efendim fişek patlayıcı madde olduğu için teşhiri yasaklanmış..Fuara boş fişek kutuları koymuşlar,onlarla oynadık..yok böyle bir anlayış..ben artık sinirlerimi aldırdım..gayet sakin sakin yaşıyorum..sizlerede tavsiye ederim..
herşey bitti milletin koli koli aldığı fişeği eleştirmek mi  kaldı...
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #176 : 12 Temmuz 2012, 08:41:39 »
herşey bitti milletin koli koli aldığı fişeği eleştirmek mi  kaldı...
alla alla kim neyi eleştiriyor kardeşim? konuyu saptırıyosunuz ya
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #177 : 12 Temmuz 2012, 09:24:24 »
bu konunun tekrar açılması için yazmamıştım aslında. Sadece unutkanlığımızı herzamanki gibi gösterdik onu söylemek istedim. ve ilk mesajlarda şunu demiştim burada pul almayacağız diyenler ilk pul alanlar olacak ve burda sayıp döktükleri adamların peşinde koşacaklar diye.. işte o konuşanlar koli koli sipariş veriyor şimdi  :) hey gidi heyy..

Ben hala anlayabilmiş değilim şu koli koli fişek alanları gerçekten bu kadar av vuruyorlarmı yada paraları çokta alıp alıp vitrinde sezon kapalıyken resimlerini çekipte burdamı sergiliyorlar valla şahsi düşüncem benim pek hoşuma gitmiyor.Benimde koli koli alacak durumum var ama yeteceği kadar almak daha mantıklı geliyor saygılar.
ben konuyu saptırmadım.yukarıda ki satırlarıda ben yazmadım.selametle...
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #178 : 12 Temmuz 2012, 09:40:28 »
Hakan bu koli işini ben üstüme alınıyorum..ben bu yaklaşık 15 bin fişeği ne yapacağımı söylemeyeceğim ancak henüz pul konusundada bir atılımım yok..zaten bir araba dolusu fişeğide ava atmanın imkanı yok..nerde öyle av bolluğu?dikkat ediyorsanız eskisi gibi pul vize av günleri konusunda pek yorum yapmıyorum..2005 ten beri bir şey mi değiştirebildik..bizler ne kadar üstüne gidersek o kadarda tersine gidiyor..bu benim fikrim..Bursa da av fuarı oldu,neymiş efendim fişek patlayıcı madde olduğu için teşhiri yasaklanmış..Fuara boş fişek kutuları koymuşlar,onlarla oynadık..yok böyle bir anlayış..ben artık sinirlerimi aldırdım..gayet sakin sakin yaşıyorum..sizlerede tavsiye ederim..

ahmet bey suat beyede söylediğim gibi bu fişek işi sizinle alakalı değil üzerinize alınmayınız. iyi günler diliyorum
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #179 : 12 Temmuz 2012, 18:42:59 »
ahmet bey suat beyede söylediğim gibi bu fişek işi sizinle alakalı değil üzerinize alınmayınız. iyi günler diliyorum
Teşekkür ederim,dost olduğumuza inanıyorum,koli koli yazısını görünce biran damarım tuttu..selamlar
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #180 : 12 Temmuz 2012, 23:01:14 »
Ben de azar azar alıp kullanıyorum. Fakat beğendiğim bir fişek olup, fiyatı falan da uygun olursa kulanabileceğimden fazlasını almak fena fikir değil. Hoş, evde koyacak yerim bile yok :) Öte yandan birkaç arkadaş ortak aldığında ekonomik de olacaktır. Geliri gideri uyarı uymazı herkesin kendi ölçüsüne göre bir mevzu. Herkese selam ve sevgilerimle...
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #181 : 13 Temmuz 2012, 09:28:59 »
konu taa nerelere saptı ya. anlamamız gerekeni anlamıyoruz da içinden birkaç kelime seçip onu konuşuyoruz. keşke koli fişek yerine başkaörnek verseymişim nerden yazmışım  :)
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #182 : 13 Temmuz 2012, 13:55:27 »
Bende pişman oldum yorumumdan dolayı herkezin hobisi ayrı eleştirmemek lazım saygılar.
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

TURGAY YILMAZ

• Ziyaretçi
« Yanıtla #183 : 26 Temmuz 2012, 01:02:06 »
o değil de Ankara'da sezon geç açılması nedeniyle bayramda av yapma fırsatını kaçırdık..
belki Boluya doğru kayarız:)