Gönderen Konu: AVIN AÇILIŞ GÜNLERİ BELLİ OLMUŞ  (Okunma sayısı 2305 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatin ÇATIKKAŞ

• *
AVIN AÇILIŞ GÜNLERİ BELLİ OLMUŞ
« : 24 Mayıs 2012, 15:56:49 »
ARKADAŞLAR FACEBOOKTAN SAYIN MEHMET SUCU BEYİN VERDİĞİ BİLGİYE GÖRE EGE BÖLGESİNDE 1.GRUP AV HAYVANLARI 18 AĞUSTOSTA 2. GRUP AV HAYVANLARI 13 EKİMDE AVA AÇILACAK.AV YİNE 3 GÜN.
   BİZ BOŞUNA ÇENEMİZİ YORUYORUZ BİRAZ AĞIR KONUŞACAĞIM KİMSE KUSURUMA BAKMASIN.
   ELİN ADAMI BİR ŞEYDEN ANLAMAZ GELİR TOPLANTIYA AV KAÇ GÜN OLSUN KAÇ TANE ERBES OLSUN DİYE SORAR BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEZ KENDİNİ AVCI ZANNEDEN AVCI BOZUNTUSU DA ORADA YORUMDA BULUNUR.
  SORSAN BEN AVIN ÇOĞALMASI İÇİN UĞRAŞIYORUM DER.BİR ŞEYDEN ANLADIKLARI YOK.
   KARDEŞİM AVI HERGÜN AÇSAN NE OLACAK YİNE SÖYLÜYORUM ÜSTÜNE BASA BASA KAFANIZ ALMIYORSA BEN NAPAYIM.SAKALIMIZ YOK.AVCI BASKISINI AZALTMAK İSTİYORSAN AV HERGÜN SERBEST OLACAK.KİMSENİN NE PARASI YETER NE DE GÜCÜ KUVVETİ YETER HER GÜN AVLANMAYA 

YAZIKLAR OLSUN

EKİMİN 13ÜNE KADAR HANGİ AVCIYA KEKLİK KALACAK BOHÇACILARDAN.BOHÇACILAR DAHA İYİ AVLANSIN DİYE Mİ?
Fatin ÇATIKKAŞ
1977 MANİSA

Çevrimdışı Seyit ÖCAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: AVIN AÇILIŞ GÜNLERİ BELLİ OLMUŞ
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2012, 22:49:12 »
Durum anlaşıldı. Ben sertifika falan almayım o halde ne zaman musayit olursam o gün çıkar dağlarda avlanırım. Limitlere kurallara uygun birşekilde. Benim gözümde bohçacı diye tabir edilen kişiler av sezonu gelmeden kurallara uymadan avlanan kişilerdir. Devlete para bayıl avcılık hürriyetini kısıtlasın Kuklamıyız biz kardeşim. Avcı; dağına taşına hayvanına sahip çıkan, koruyan, kurallara uyan, bilinçli ahlaklı kişidir. Avcı olunmaz doğulur. Bunların gözünde avcı heryıl para ödeyip talimatlara uyan kişiler oluyor galiba... Herşey oyuncakmı oldu ne... Sinirlerim bozuluyor. Belki biraz sert konuştum ama iyice cılkı çıktı... Her sezon gidebileceğimiz gün sayısı en fazla aralıklarla 3 gün.. :(
Seyit-ÖCAL
1983-SİVAS
Arh+

Çevrimdışı Kadri KASAPOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Ynt: AVIN AÇILIŞ GÜNLERİ BELLİ OLMUŞ
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2012, 23:48:19 »
bende facebook ta okudugum bi yazıyı aktarıyorum

Merkez Av Komisyonu Toplantısı Sona Erdi.

Keklik Limiti 2 adet'e düşürüldü, Domuz Avı haftada 4 güne çıktı...

I. grup av kuşlarımızdan bıldırcın ve üveyik avı 18.08.2012 tarihinde açılacak, 25.11.2012 tarihinde kapanacak. (Ege Bölgesi kapanış tarihi 27.01.2013

Bıldırcın Limit 10 adet

II. grup av kuşlarımızdan kınalı keklik, kum kekliği, çil ve kaya kekliği avı 13.10.2012 tarihinde açılacak, 27.01.2013 tarihinde kapanacak.

KEKLİKTE LİMİTLER 2 YE DÜŞÜRÜLDÜ

III. grup av kuşlarımız tahtalı, sakarmeke, sakarca kazı, yaban ördekleri, çulluk avı 13.10.2012 tarihinde açılacak, 24.02.2013 tarihinde kapanacak.

Domuz Avı haftada 4 Gün (Salı, Çarşamba, C.tesi ve Pazar)

Kadri KASAPOĞLU  05374961110
1985 ANTALYA / ALANYA