0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel olmuş abi etnaya hayran kalmamak elde değil filko zaten kanıtlamış bir pointer hayırlı olsun....
maşallah hayırlı olsun
Maşşllah Etna çok ama çok güzelmiş . Nazar değmesin . Filko dan çok daha güzel bir fiziği var dişi olmasına rağmen ama sanırım fotolarda biraz aldatıcı çıkıyor.Filko olduğundan az ufak çıkmış o labilir . Güzel eşleşme Tekrar hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun Alpaslan inşallah sağ salim doğarlar.RASGELE
alp abi,tebrikler ,inşallah hayırlısı ve istediğin olur
hayırlı olsun ..
harika bir eşleşme alparslan abi hem avda hem podyumda hemde mera yarışmalrında ortalığı sallayacak yavrular olacak..hayırlısı olur inşallah ..
Maşallah süper eşleşme Hayırlısı olsun Alpaslan Abi Allah gönlüne göre versin.
Hayırlı olsun Alpaslan bey,İnşallah sağ salim doğarlar,herşey gönlünce olur
alpaslan abi hayırlı olsun hem av hem mera harika olacak inşallah sağ salim doğarlar abi görüşürüz....
iyi bırr cıflesmee hayırlı olsun abiii ...[/quEşref kardeşim sagolasın.kara denize selamlar.
Hayırlısı olsun abi güzel bi eşleşme olmuş, filko ve etna süper pointerler.[/quotevolkanım çok sag olasın kardeşim akisara selamlar.]
Aradığın kanı bulmuşsun Alparslan abi, umarım hayalindeki yavrulara kavuşursun.
abi 2 köpeğinde harika hayvanlar takip ettiğim kadarıyla kokuda avcılıkta üsdüzey hayvanlar olduğuna inanıyorum Allah utandırmaz umarım.hayırlısıyla yavrular doğar.
Köpekleriniz çok güzel . yavrularınızın hayırlısıyla doğmasını dilerim. Selamlar.
Alpaslan kardeş hayırlı olsun inşallah gönlüne göre olur.SELAMLAR..
alpaslan bey hayırlısı olsun bana göre son zamanların en güzel eşlemesi olmuş kolay köpek beğenmem ama bu yavrular alınır diyorum. inşallah sağ salim doğarlar ve büyürler merakla bekliyoruz
alpaslan kardeşim, etna gerçekten çok güzel pointer ,filko zaten güzel ,iki güzelden çirkin çıkmaz, önemli olan kanları tutarda güzel yavrular verirse süper olur, inşallah hayırlısı olur selamlar.