0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar hangi avcı 5 metreden bıldırcına atar ayrıca hangi avcı bıldırcını parçalar? Cevap:acemi avcı zaten köpek iyi ise 3 veya 5 metreden fermaya durur köpek kuşa daldımı hele gecitse beklersinki köpekten açılsın oda takribi 17 metre ile 20 metre arasıdır. veya yerli bıldırcınsa zaten köpeğin önünde yürür veya fırladımı tüfeği yüzleyene kadar al sana 20 metre nasıl olacak bu iş? ayrıca sen 71 namlu 1 veya 2 nolu şok kullanırsan tabii parçalanır 40 senedir ava giderim daha bir bıldırcın parcaladığımı bilmem ayrıca eskiden bıldırcın ararken 10 no ile çok tavşan vurmuşumdur ekim 15 den sonra .... bence bu fişekler özkursanın elinde kalır veya ben alıp kullanmam ÖZKURSAN sen bunları bırak bize 50 metreden sonra keklik tavşan ördek vs.. vuracak fişek yap bıldırcını bazen benim köpek canlı bile yakalıyor..... herkeze selamlar saygılar.
fişek denerken önce gurupmana bakın sonra şişeyi kırması önemli degil siyah cingi büyük bir taş bulup atısınızı yapın sacma izleri beyaz beyaz cıkarsa o fişek avı yaralı gönderir fakat sihah siyah kiprit yanıgı gibi taşın üzerinde iz bırakırsa işte fişek kral demektir.benim bilimsel olarak fişege yaklaşımım bu