Degerli arkadaşlar. bir kamu dairesinin düzenlemiş olduğu tüfek satış ihalesinde sarsılmazın amerikalılar için ürettiği charles daly ibareli kamo diye nitelendirilen bir otomatik tüfeği ihale yoluyla alan arkadaşın birinden tüfeği satın almıştım. satışı yapan kamu dairesinin, bu tüfeğin satış faturasında tüfeğin markasını sarsılmaz olarak açıkca belirtmesine rağmen arkadaşım tüfeği ruhsatına kaydettirmek istediği esnada (yer belirtmek istemiyorum) silah ruhsatta bulunan memurun '' bu tüfeğin üzerinde sarsılmaz yazmıyor'' charles daly yazıyor ben bunu bu şekilde kayıt etmem'' demesi yüzünden iki üç gündür daral geldi. neymiş efendim bu silahın ona sarsılmaz olduğunu ispat edecekmişiz.
neyse aradım arkadaşın kendisini dedim: güzel kardeşim aç interneti bak orada yazayi. açtı baktı ''evet yazıyor ama bana belge getirin'' demez mi.
Ya sabır Ya sabır. Neyse aradım sarsılmaz silah sanayini (fabrikasını) Güven bey ile görüştüm. durumu anlattım. silahın seri numarasını verdim. Dedim ki'i beyefendi bana bu silahın sizin fabrikanızda üretildiğini belirten bir yazı gönderebilir misiniz'' Güven bey benim telefon numaramı alıp geri döneceğini söyledi. günün geç saatlerinde bu konuşmaları yaptığımız için olsa gerek geri dönmedi. yarın için Allah kerim.
macera devam ediyor...