Gönderen Konu: sarsılmaz charles daly nin Türk mercilerdeki sıkıntısı  (Okunma sayısı 4639 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 Degerli arkadaşlar. bir kamu dairesinin düzenlemiş olduğu  tüfek satış ihalesinde  sarsılmazın amerikalılar için ürettiği  charles  daly ibareli kamo diye nitelendirilen bir otomatik tüfeği ihale yoluyla  alan arkadaşın birinden tüfeği satın almıştım. satışı yapan kamu dairesinin, bu tüfeğin satış faturasında tüfeğin markasını sarsılmaz olarak açıkca belirtmesine rağmen arkadaşım tüfeği ruhsatına kaydettirmek istediği esnada (yer belirtmek istemiyorum) silah ruhsatta bulunan memurun '' bu tüfeğin üzerinde sarsılmaz yazmıyor'' charles daly yazıyor ben bunu bu şekilde kayıt etmem'' demesi yüzünden iki üç gündür daral geldi. neymiş efendim bu silahın ona sarsılmaz olduğunu ispat edecekmişiz.
    neyse aradım arkadaşın kendisini dedim: güzel kardeşim aç interneti  bak orada yazayi. açtı baktı  ''evet yazıyor ama bana belge getirin'' demez mi.

Ya sabır Ya sabır. Neyse aradım sarsılmaz silah sanayini (fabrikasını) Güven bey ile görüştüm. durumu anlattım. silahın seri  numarasını  verdim. Dedim ki'i beyefendi bana bu silahın sizin fabrikanızda üretildiğini belirten bir yazı gönderebilir misiniz''  Güven bey benim telefon numaramı alıp  geri döneceğini söyledi. günün geç saatlerinde bu konuşmaları yaptığımız için olsa gerek geri dönmedi. yarın  için Allah kerim.

macera devam ediyor...
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: sarsılmaz charles daly nin Türk mercilerdeki sıkıntısı
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2012, 23:34:26 »
 değerli arkadaşlar merhabalar. sarsılmaz charles daly nin uzun süren çalışmalarım ve yaptığım  telefon trafiği ile nihayet arkadaşımın  ruhsatına kayıt işi tamam oldu. sağolsun  sarsılmazdan Güven bey ilgilendi. bir kaç gün süren biz size döneriz görüşmelerinden  geri dönen olmayınca zırt pırt arayıp noldu gibi sorularıma dayanamayıp '' evet bu tüfek bizim fabrikamızda üretildi'' yazısını bana faksladılar. bende ilgili ruhsat birimine gönderdim. ve nihayet..

Şimdi sıra bende ,kendi ilçe ruhsat büroma gidip yapmış olduğum noter vekaletnamesiyle üzerime alma işi kaldı. hayırlısı... bakalım
 devam edecek...
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Muharrem ÇEVİK

• *
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2012, 23:43:16 »
Namluda yazmıyor mu?
  • Sarsılmaz Concorde S
Muharrem ÇEVİK
1978-Nallıhan/ANKARA
İkamet BOLU

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2012, 00:09:57 »
 tüfeğim bu gün elime geçti baktım yazmıyor. ancak işçilik ve kaplama kaliteli. kalite  kendini belli ediyor.
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2012, 00:34:03 »
Hayırlı ugurlu olsun..Gözün aydın toprağım ;)
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2014, 22:47:30 »
 Osman Bey aynı tüfekten bende siparişl verdim. Umarım aynı sorunu yaşamam. Birde ricam tüfekten memnun musunuz, yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 22:51:23 Gönderen: Erol KABA »
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985