Gönderen Konu: tüfek yardım  (Okunma sayısı 2525 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat DENİZ

• *
tüfek yardım
« : 20 Mayıs 2012, 22:01:20 »
herkeze selemlar ben sizlerden avc dostlarımdan fikir almak istiyorum BENELLİ RAFFAELLO CRIO ve BROWNİNG MAXUS PREMİUM GR 3 arasında kararsız kaldım kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
Murat İLDENİZ
1980 İSTANBUL

Çevrimdışı Ünal ÇELİK

• *
Ynt: tüfek yardım
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2012, 22:31:45 »
BROWNİNG MAXUS PREMİUM GR 3 bence
Ünal ÇELİK
1975 ist

Çevrimdışı Zafer YILDIRIM

• *
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2012, 23:56:35 »
benelli kullanam cook arkadasimiz,büyügümüz vardir.benelli yi de begenmeyen yoktur galiba!
browning maxus görünüs olarak güzel ve ilgi cekici bence ama daha turkiye de kullanan yok.bursa av doga fuarin da görücüye cikacak ve ondan sonra satisa sunulacak türkiye de. bence görsel olarak hangisi hosunuza giderse onu alin.ne benelli nede browning pisman etmes sahibini... saygilar...
Zafer YILDIRIM / 1985 / SAMSUN/TERME

Çevrimdışı H.İbrahim GÜNGÖR

• *
« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2012, 13:44:32 »
sevgili kardeşim aynı formu ben açmıştım ama şu an bile kararsızım.fiyat söz konusu olmayınca insan ne alacağını sapıtıyor.inanıyorumki bundan sonrada yivliye merak salacaksın ve seni giden gelmezde teke avlarken göreceğiz yaban tv de.Evimde 5 silahım olsada geenede bu bir hastalık almışken sana uygun senin yapına düşüncene karakterine hitap eden eline yatkın olası çok önemli gerekli.Tabi sana uygunu ararkende ağır olanları var onları es geç bence av sabahtan akşama oluyor ve zamanla gücümüzü yiitiriyoruz.Tam av bitti dediğimizde av kalkıyor ve yorgun kollarla tüfeği bile kaldıramıyoruz ne dediğimi sen anladın.Ne olursa olsun.10 saat hiç duraksız elinde gezdirdiğini düşün ona göre al. derim sevgili kardeşim.
H.İbrahim GÜNGÖR
1974 KÜTAHYA

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 20 Haziran 2012, 17:33:50 »
browning maxus geniş namludur. Kalın saçma ve çelik saçmalarla daha iyi sonuç veriyor bildiğim kadarıyla. Şuanda geniş namlu tüfekler türkiyede tutulmuş değil ve sonuçlarının nasıl olduğunu da bilen yok. Browning maxusu ben bursa fuarında gördüm ve inceledim tarz ve görünüş olarak çok estetik ve kaliteli diğer tüfeklerden daha kaliteli göründüğü kesin ama geniş namlu olması düşündürüyor. Bir benelli kullanıcısı olarak : benelli fazla tartışılmayacak bir marka :) birde beretta a400 modellerine bakın derim.
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı Coşkun AKBULUT

• *
  • kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar
« Yanıtla #5 : 27 Kasım 2012, 13:36:10 »
 selamlar gördüm kadarıyla benelli tutulan birsilah degerde kaybetmiyor ülkemizde yeri büyük rastgelsin
Coşkun AKBULUT
1970 izmit/derince     kargalar sürüyle...kartallar tek uçar