Gönderen Konu: setter köpeğim çiftleşti  (Okunma sayısı 2313 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökmen AKKAYA

• *
setter köpeğim çiftleşti
« : 19 Mayıs 2012, 12:55:07 »
lavrak setter dişi av köpeğim 18.05.2012 tarihi itibariyle istemediğim bir köpekle çiftleşti. engelleyemedim bu yıl çftleştirmeyecektim ama malesef kızana geldi ve uyuz bi köpekle çiftleşti ne yapmamı önerirsiniz... kesin yavru olurmu olursa ne olur .. çok kötüyüm köpeğim sezona yetişirmi onu bile bilmiyorum :(((
Gökmen AKKAYA
1983 gümüşhane

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ynt: setter köpeğim çiftleşti
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2012, 20:24:31 »
Geçen sene aynı sorunlarla boğuştum. Size tavsiyem bırakın doğsun yavrular...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2012, 21:44:35 »
Vardır çareleri fakat biraz riskli ve msaraflı diye biliyorum.En kolayı insanlarda da kullanılan ertesi gün hapı diyorlar ama bu konuda da kesin bi bilgi yok .Yavrular doğsun da doğunca ne olucak kime verilecek , kıysan kıyılmaz satsan satılmaz .Gerçekten zor bir durum .Benim köpeğim de dişi böle bi olay çok üzücü olur eminim . Ancak daha dün çiftleşmiş bu ertesi gün hapı muhabbetini araştırın .Ben bir ipne duydum köpekler için 250 civarı bir maliyet var dediler ama emin değilim . Ayrıca sokak köpeği ile çiftleştiyse belkide kısırlaştırılmış bir yavrudur .( Açıkcası kısırlaştırılan köpeklerin sperm üretemediklerini düşünüyorum .Yoksa kısır köpek çiftleşemez ise o zaman durum farklı , yanlış bilgi de vermek istemem tabiki )
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Gökmen AKKAYA

• *
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2012, 16:43:51 »
yardımlarınız için tşe derim şimdilik veteriner kontrolünde aşılattım bakalım ya kısmet ...
Gökmen AKKAYA
1983 gümüşhane