Gönderen Konu: Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 1381 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Türkiye Kupası
« : 17 Mayıs 2012, 23:01:43 »
Sözü kısa tutacağım. Fenerbahçeli olarak 29 yıl beklediğimiz kupayı aldığımız için mutluyum. Fakat daha mutlu eden şey ise Bursaspor'un özellikle taraftarının izlediğim görüntüleri. Takımı geri düştüğünde bile ve sonuna kadar takımını yalnız bırakmayan, rakibini de alkışlayacak kadar büyüklük gösteren centilmen insanları ben de buradan alkışlıyorum. Doğrusu Bursaspor'a saygım daha bir arttı. Birbirimize milletçe daha çok kenetlendiğimizi hissttirdiler. Söylenecek çok şey var ama kelimelerle ifadesi güç. Hele bu sene gibi sıkıntılı geçen bir sezonda bu görüntülere bizi şahit ettikleri için hepsini tebrik ediyorum. Eğer taraftara göre şampiyon belirlense Bursaspor hak ederdi. İnşallah seneye onlar kazansın. Hangi kupa olursa... Bana göre her sene centilmenlik, sportmenlik kazanmalı.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

tolgaozhan

• Ziyaretçi
Ynt: Türkiye Kupası
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2012, 00:16:59 »
Kesinlikle katılıyorum. Bir de Sayın Nihat Genç 'in "Şimdi Fenerbahçe'li olmak vardı anasını satayım" adlı yazısını okumanızı öneririm.
Ben hayatım boyunca tek bir takıma gönül verdim. Benim için üç büyükler yok tek büyük var o da GÖZTEPE.
Tam 15 yıl iç saha deplasman hiçbir maçını kaçırmadım desem abartmış olmam. Kamil Ocak, 5 Ocak, Siirt şehir stadı, Denizli, Trabzon, Konya, Antalya, Sakarya, Aydın ve daha bir çok deplasman...
Bursa Taraftarını  tebrik ederim.
Her şeye rağmen, ayakta kalmayı ve mücadele etmeyi başaran, Fenerbahçe'yi de gönülden tebrik ederim.
İzmir'in YALI'sından herkese kucak dolu selamlar

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Müdavim Üyemiz
    • www.ekomakkazan.com.tr
Ynt: Türkiye Kupası
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2012, 10:58:24 »
Aynen katılıyormu Volkan'cım. ben bir galarasaraylı olarak fernebehçeyi tebrik ediyorum. ama en çok sevindiğim yerli bir antrenör olarak Aykut Kocamanın bir kariyer elde etmesidir. yoksa biliyorsunuz bir çok kıymetli hoca daha işin başında harcandı. sonra yabancı antrönörlere müracat ediyoruz.
Fenerin kupa alması bence aykut hoca için kariyer oldu.
Tolga'cım Göztepe dersen tam futbol aşkımızın başladığı  yıllardı daha G.S tanımadan göztepeyi tanımıştık. Kalede o büyük adam kaleci ali, fevzi zemzemler, gürseller, altaydan ayfer, tanzer,  hatırlayamadığım bir çok isim  hep gençliğimizin ideolleri idi. hala göztepe ve altay sevgim içimdedir. Hatta 1967 yılında Altay Oslo maçını alsancak stadında seyretmiştim. ozamanlar Altay ve Göztepede  avrupa maçlarında türkiyeyi temsil ediyorlardı. İnşallah aynı günlere geri dönerler.
Herkese selamlar.
RASGELE
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ