Her şehit haberinde kalanlara sabır dilemekten yoruldum arkadaş..Bana,evimde ahkam kesebilme imkanı vermek için kanından canından vazgeçen adamların,geride bıraktığı insanlardan değilmiyim.Onlar ailesini korumak derdiylemi gidip öldü..Hayır!
Benim içinde kanlarını akıttılar.O zaman sabır dilemeye ne gerek var.
Herkezi tenzih ederek;kendi şahsıma diyorum ki;Allahtan sabır dileyeceğine;gerçekleri görecek akıl izan iste.kalkıp erkekçe döğüşecek yürek iste.
Buradaki kızgınlığımızın adresi bellidir.Ve düşüncülerimi buraya yazmamdaki amaç,kimseyi tahakküm altına almak değildir.Meselenin özünde,olaylara kayıtsız kalmamız,tepkiyi yerinde ve yeterince yapamayışımızdır.Lütfen buradanda şu anlaşılmasın;elimize materyaller alıp sokağa dökülüp,muhatapların yakasına yapışıp hesap soralım demiyorum.Ama gözlerinde rayban siyah gözlüklerle gelipte ahkam kesmeye başladıklarında,kanı yerde kalmayacak,hesabını soracaz dediklerinde,sen kendi bilalini,alini mehmedini önce oraya bi gönderde samimiyetini anlayalım diyebilelim.
Çünkü oraya siyah gözlüklerle gelip ahkam kesenlerinde bebeleri gitmedikçe,haberleri açmaya korkup,acaba kara bi haber duyarmıyım endişesini onlarda ciğerlerinde yaşamadıkça ,bu iş çözülmez...
kimsenin sevgisini,değer yargılarını sorgulayacak değiliz,ama kaybettiği maçın sonrasında Devletin aracını tepetaklak eden güruhun,orada harcadığı enerjiyi bu gibi olaylarda da sergilemesini bekleriz ki,sevmeyi bilen bi yürek taşıdığını idrak edebilelim.
Şahsi görüşlerimi paylaştığım bu yazıda İnsanımızın meydanlarda destan yazan enerjisinin,top peşinde pop peşinde harcanmasına sebebiyet veren zevatın yazdığı senaryoda oyuncu olmaktan Millet olarak kurtulmamız gerekmektedir kanaatindeyim..
Şehidin biri Kırıkkaleli..ve Dağlıca baskında Şehit edilen Vedat Kutlucanın cenazesinde ilk bizim elimizde görülüp sonra tüm Türkiyeye taşınmış bi pankart vardı.hafızalarınızda tekrar canlandırmak adına burada yazıyorum.
Hrant öldü hepiniz ermeni kesildiniz
papa öldü hepiniz hristiyan oldunuz;
işte Şehitler burda bi kerede Türk olunuz.. orjınal hali tasavvurlarınızda mevcut ama ben burada biraz daha yuvarlayıp yazdım..
ÖZE DÖNMEMİZ ŞART..NEFSİ SORGU YAPMAK ZORUNDAYIZ.SAYGILARIMLA..