Gönderen Konu: 2x2=ne eder  (Okunma sayısı 17979 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu
Ynt: 2x2=ne eder
« Yanıtla #25 : 18 Mayıs 2012, 00:43:19 »
faruk kardeşim 5 yıl içinde masrafı çok hazır mamayla bakıyom  verilen emekte cabası  ama her köpeginde böyle olacagıda meşhul  olmassa tekrar deneyin iyiyi bulmak zor bence
Ramazan ASLAN
A Rh + 1963 İsmetiye BURSA   

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #26 : 18 Mayıs 2012, 01:07:00 »
Helalinden iki tane fındıklı gofret veririm Faruk abim.. :) :)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 18 Mayıs 2012, 08:36:19 »
Helalinden iki tane fındıklı gofret veririm Faruk abim.. :) :)

burak kardeşim teşekkür ederim,
paşayı satmıyorum ama
senin için üç fındıklı gofrete olur bu iş,
iyi düşün akşama kadar vaktin var :) :) :)
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2012, 08:41:41 Gönderen: Ö.Faruk GÜNER »

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #28 : 18 Mayıs 2012, 11:58:32 »
burak kardeşim teşekkür ederim,
paşayı satmıyorum ama
senin için üç fındıklı gofrete olur bu iş,
iyi düşün akşama kadar vaktin var :) :) :)

Hehehe :) Saolasın abim akşama hazır gofretlerin... :)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 18 Mayıs 2012, 12:48:17 »

Hehehe :) Saolasýn abim akþama hazýr gofretlerin... :)

Burak kardeşim, öyleyse hayırlı olsun diyelim,
İyi dûşündünmü sonra pişman olmayasın.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #30 : 18 Mayıs 2012, 13:31:16 »
Bence bu iş de önemli olan satıcının ne istediği değil de, alıcının ne verebileceği esastır Faruk Bey.

Çok iyi avı olan, ırk standartlarını taşıyan safkan bir köpek türkiye Scr li ise farklı fiyat, Sırp scr li ise farklı fiyat, alman scr li ise farklı fiyat, scr siz ise farklı fiyat edebilir.

Alanın amacı da fiyatı belirleyebiliyor. Üretim için alan, doğacak enik sayısı çarpı yavru birim fiyatı, eksi masraflar, eksi kar, eşittir maliyet diye hesabı yapabiliyor. :)

Amaaaa..... Alacak kişi köpeği tek köpeğim bu köpek olacak ve ben bu köpekle av yapacağım diye alıyor ve kar etmeyi hedeflemiyorsa, orda ilk yazdığım devreye giriyor. Alıcının çok parası varsa, köpek çoook para ediyor :) Yok devlet memuruysa %3 ilk altı ay, %2 ikinci altı ay diye başlar hesaba :), bunlara da köpek filan satılmaz zaten :) (Bilmeyenler ve kızanlar için bende 657 liyim)

Gelelim sadete, senin söylediğin köpeğin fiyatı bence 4000/5000 tl eder. Ama ülkem avcısı 2000/3000 e kıyabilir ancak. :)  İyi parası olan biri bulunursa...... Hayal Gücünü Kullanmak Yerinde olacaktır :)

ne güzel açıklamışsın RAMAZAN KİLLİ ama birde variyeti olupta kendini fakir gösteren alıcılar var onlarda genelde aldıklarının hayrını görmüyor  >:( peki enikken ALMANYADAN 1000-1500 yurolara alınmış sınavları tamamlatılmış 4 yaşına gelmiş avcı bir safkan ne eder.? değer biçilemez bence
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2012, 13:39:12 Gönderen: Cem ÇOKDAŞ »

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #31 : 18 Mayıs 2012, 22:58:40 »
ne güzel açıklamışsın RAMAZAN KİLLİ ama birde variyeti olupta kendini fakir gösteren alıcılar var onlarda genelde aldıklarının hayrını görmüyor  >:( peki enikken ALMANYADAN 1000-1500 yurolara alınmış sınavları tamamlatılmış 4 yaşına gelmiş avcı bir safkan ne eder.? değer biçilemez bence

çok güzel demişsin cem arkadaşım .1000 1500 youro  yavru 4 yaşında seceleri tüm sınavlarını başarıyla geçmiş güzel para yapar
peki tersi ne yapar secere yok sınav yok  vs vs vs yok.. mamayla ölcemeyiz demi sonuçta insan sevdigi sokak köpegine de 150 tl lik mamaylada baka bilir onu hesep edersek çok  olur
selamlarımla
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2012, 00:17:08 Gönderen: İsmail ÖZDEMİR »

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 19 Mayıs 2012, 03:18:58 »
çok güzel demişsin cem arkadaşım gecenlerde bizim arkadaşlar senin yanına geldiler ilyas ve ataman abilerim hatta sizin yanınıdayken aradım selam söyledim sizlere
1000 1500 youro  yavru 4 yaşında seceleri tüm sınavlarını başarıyla geçmiş güzel para yapar
peki tersi ne yapar secere yok sınav yok  vs vs vs yok.. mamayla ölcemeyiz demi sonuçta insan sevdigi sokak köpegine de 150 tl lik mamaylada baka bilir onu hesep edersek çok  olur
selamlarımla

ismailciğim;
tekrar söylüyorum, konuya yine vakıf olamamışsın,
biz burda sokak köpeğinden bahsetmiyoruz dostum,
ayrıcalıklı bir avcı DD den bahsediyoruz,

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #33 : 19 Mayıs 2012, 03:44:38 »
Ömer bey kriterler duruma göre değişiyor.Söylediğiniz gibi her konuda memnuniyet sağlıyacak partneri tekrar yetiştirmek kolay değil ve birazda şans işi.Heleki arada gönül bağıda oluşmuşsa satacak için işler çok daha zor ve farklı bir duruma geliyor.2yıl önce benim seceresiz DD av esnasında yeni tanıştığım bir arkadaş tarafından ONBİN doları gördü ve aynı gün ONİKİBİN dolara kadar çıktı.YÜZBİN dolarda olsa satmıyacağımı belirtince teklif durdu.Sitelerde satışa çıkarsam belkide BİNBEŞYÜZ -İKİBİN tl anca görecek.teklif geldiğinde Pars 3,5yaşında idi şimdi5yaşını geçti ve hergün üstüne birazdaha tecrübe koydu.Birde seceresi hatta yurt dışından seceresi olsaydı varın siz düşünün olabilecek fiatları.Eğer alıcı ava düşkün ise av esnasındada köpek YİRMİÜÇBİN eura ya yurt dışından gelen bir seteri ekarte etmişse böyle fiatlar çıkabi,liyor.İyi bir av köpeği için modelli yüksek fiatlı bir arabanın anahtarını ortaya koyan birçok avcı duymuşluğumuz hatta görmüşlüğümüz var kriterler alıcı ve satıcıya göre değişebilir.Ancak benim fikrim yine aynı YÜZBİN değil BEŞYÜZBİN dolarda verseler OĞLUMU vermem evlattan ayrılmak mümkünmü?Yinede kanımca secereli ve avı çok iyi olan 4-5 yaşında arada gönül bağı olmayan bir DD nin ortalama fiatı 5ila 7 bin euro arasında olabilir diye düşünüyorum.Allahım bizi akıllı partnerlerimizden ayırmasın .

evet ufuk kardeşim, secereli ve avı çok iyi olan 4-5 yaşında arada gönül bağı olmayan bir DD nin ortalama fiatı 5ila 7 bin euro arasında olabilir diye düşünüyorum demişsin, bu rakamlar aşağı yukarı oynuyor duruma göre,

yukarıdaki kriterlere uymayan parsın 12 bin doları görmesi beni hiç şaşırtmadı açıkcası ve
yeterli bir fiyatta değil,
hazır yetişmiş kendini ispatlamış ve parmak ısırttıran 4-5 yaşındaki köpeğinizi sattığınızda
sabit giderler= 4-5 yaşına getirinceye kadar kaç tane köpekte sonuca ulaşabiliceğinizi
ve aynı seviyede köpeği yakaladığınızda totalde kaç tl masrafınız olacağı
ve kaybettiğiniz zamanın nekadar olacağının tahmini sonuçları=
parsı birdaha bullamayacağınız anlamına geliyor
,

burdan şunuda belirtmek isterimki; secere sistemine vakıf olmadığım anlamına gelmesin, sürdürülebilir avcılık ve gelecek nesiller adına bende bu sistemin var olması taraftarıyım,
ancak bizler avcı olduğumuz için, üretim iznli köpeklerin bizlere bir fayda salamayacağı kanaatindeyim.
olayın bu kısmı çiflik sahibi dostlarımıza aittir.

« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2012, 01:20:31 Gönderen: Ö.Faruk GÜNER »

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 19 Mayıs 2012, 09:17:13 »
ismailciğim;
tekrar söylüyorum, konuya yine vakıf olamamışsın,
biz burda sokak köpeğinden bahsetmiyoruz dostum,
ayrıcalıklı bir avcı DD den bahsediyoruz,

10 kere yaz dım 10 kere sildim sevdigim sin !
nasıl gönlünüze  hoş geliyorsa öyle yapınız
2*2 kaç yapar konu bu
 ayrıcalıklı dd  konu degilki

kolay gelsin  varsa ayrıcalı dd karadenizde ikna edin beni.
.sadece sohbet ediyoz konuya vakıf degilsin demek faklı oluyor !
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2012, 10:55:03 Gönderen: İsmail ÖZDEMİR »

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 19 Mayıs 2012, 09:49:03 »
paramı  ;D ;D parayı lidyalılar drahthaarı alamanlar bulmuş olsada ehli keyfde biz TÜRK lere aitdir abicim  ;D ;D
ben senede 3 ay kısıtlı zamanda avcılık yapabilecem hemde avın kıt olduğu bi iklimde yaşıyacam  ???
acık o iş zor  ;D ;D ;D
para ferma vermiyo abicim  >:D >:D 
haa belki parayla daha keyf verici şeyler alabilirsiniz  :o :-X >:D >:D  av keyfini vermeeeezzzzzzz ;) ;) 8)
ufuk abim gibi ağırlığınca altın verseler bendeki bu keyf oldukca  :P ;D bu iş acık zor  :-X :-X :-X
cepdeki en iyi para duvardaki en iyi tüfek iyi bi köpek olmadan bi hiçdir sonuçda  ;) ;) ;) ;)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #36 : 19 Mayıs 2012, 10:21:52 »
10 000 /15 000 Avro, dolarlar günümüzde asgari ücretin 800 tl olduğunu düşünürsek bu köpekler iyi para ediyormuş

Aman arkadaşlar dikkat köpek simsarları bu miktarları duymasın bahçeden arabadan çalar yine çalarlar..Uyarayım sizi
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #37 : 19 Mayıs 2012, 11:20:38 »
10 000 /15 000 Avro, dolarlar günümüzde asgari ücretin 800 tl olduğunu düşünürsek bu köpekler iyi para ediyormuş

Aman arkadaşlar dikkat köpek simsarları bu miktarları duymasın bahçeden arabadan çalar yine çalarlar..Uyarayım sizi
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Ertan SERT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #38 : 19 Mayıs 2012, 13:48:16 »
ömerim ve kankim bu konun bu kadar uzatmaya gerek varmı köpek diyeyemem o beni için 2 evladımın yanında evin bir ferdi bu fert karda,yağmurda,çamurda,donda sana avın en kolay yapırmak için uğras veren en ivedilikli av arkadaşındır zaten iyi ve kaliteli olmasa yanında 5 yıl saklamasın bu gözle bakarsan benim için değer biçilemez,ama adam delidir hoşuna gider onunda vereçegi fiyat çok uçuk olur bunada ben karısamam.mal muhanat deyildir satıçısı muhanat olmasa her malın bir deli alıçısı vardır.gönül kırmakla yol alınmaz,könül kazanmakla cehenlelemlik olunmaz.
Ertan SERT
1961 TRABZON / SAMSUN İKAMET
[imghttp://http://

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #39 : 19 Mayıs 2012, 14:38:45 »
ömerim ve kankim bu konun bu kadar uzatmaya gerek varmı köpek diyeyemem o beni için 2 evladımın yanında evin bir ferdi bu fert karda,yağmurda,çamurda,donda sana avın en kolay yapırmak için uğras veren en ivedilikli av arkadaşındır zaten iyi ve kaliteli olmasa yanında 5 yıl saklamasın bu gözle bakarsan benim için değer biçilemez,ama adam delidir hoşuna gider onunda vereçegi fiyat çok uçuk olur bunada ben karısamam.mal muhanat deyildir satıçısı muhanat olmasa her malın bir deli alıçısı vardır.gönül kırmakla yol alınmaz,könül kazanmakla cehenlelemlik olunmaz.

ne demek istediğini iyi anladım ertan abicimi
zaten bizimde maksadımız üzüm yemek yoksa bağcıyla bir sorunumuz yok
tüccarda değilizki malımızın değeri düşer diye endişe etsek
sağlıcakla kalın abicim

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 19 Mayıs 2012, 14:50:17 »
şu anahtarın yerini söylsene bana sen  ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 19 Mayıs 2012, 14:50:30 »
10 kere yaz dım 10 kere sildim sevdigim sin !
nasıl gönlünüze  hoş geliyorsa öyle yapınız
2*2 kaç yapar konu bu
 ayrıcalıklı dd  konu degilki

kolay gelsin  varsa ayrıcalı dd karadenizde ikna edin beni.
.sadece sohbet ediyoz konuya vakıf degilsin demek faklı oluyor !

ismailcim
sende benim dostumsun
2x2 4 çeker eder nevar bunu bilemeyecek
konunun ne önemi var sen kırıldıktan sonra
ayrıcalıklı DD görmek istersen misafir edicen bizi
veya ertan abiye kadar uğra ondada var birtane..

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu
« Yanıtla #42 : 19 Mayıs 2012, 16:03:28 »
bu konu başka yerlere çekildi  ayrıcalıklı dd ne eder demiş arkadaş  bir sürü tantana  yok  almanyada  sınav geçmiş yok türkiyede sınav geçmiş veya geçmemiş iyi avcı köpek  sorunsuz avcılıgı olan köpekler istisnadır  her köpek iyi avcı olucak diye kaidede yok kimse kusura bakmasın her sınavı geçen köpekte iyi avcı olucak diye kaide yok  av başka sınav başka  biri meziyet kabiliyet digeri egitim  le olabilicek sınava hazırlanır köpek yapıcagı şeyler ögretilir  avda tam aksine köpegin kendi üstün av kabiliyet av yetenegi  almanyada sıvavı geçmiş kaç köpek avcı  fikri olan varmı  köpegin sınavla mı fiyatı belli olur  sınavla fiyat belliyse tüccar işi rant köpek satma  avcı isem benim gözümde köpegin degeri çok iyi avcı olması sıradan köpekle avcılık yapmam  her hafta ankara kırıkkale eskişehir  oralara gidicem avlanmaya bir dünya masraf köpegine güvenerek gidiyom tabiki sıradan av yapan köpeklede evden çıkmam  ne 1000 km yok yapayım benim köpekler sınavı geçmez  dandik köpekler  sınavı geçen köpeklerde türkiyenin en iyi köpekleri onlardan başka iyi av yapan köpekte çıkmaz  allah herkezin gönlüne göre versin  masada konuşmak kolay merada zor 
Ramazan ASLAN

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #43 : 19 Mayıs 2012, 19:40:37 »

Bu asgari ücret mevzusu çok sıktı bence konuya doğru dürüst cevap yazmak yerine sığınılacak ilk liman gibi geliyor bana. Çalınma konusuna gelince zaten bu paralara köpek besliyorsan kıyarsın paraya uydu bağlantılı chip takarsın normal chip yerine benim gibi hırsızıda evinde yakalarsın.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #44 : 19 Mayıs 2012, 20:36:15 »
ben matematiği değil mantığı kullanarak fiyat vereyim.

mercan av köpekleri sitesinde pek yakında ilandan kalkan bir kurzhaar vardı fiyatı 3.500 € yazılmıştı. soy olarak onun gibi iyi bir kana sahip bir drahthaarın av niteliğinin kurzhaardan çok daha iyi olduğu düşünüldüğünde fiyatı 4.000-5.000 € olmalıdır diyebilirim.

Kadir bey bir iyi bir kana sahip drahthaarın iyi bir kana sahip kurzhaar dan av niteliğinin çok daha iyi olduğunu düşünürsek yazmışınız.

Merakım şudur ben fiatında değilim bu kanıya çok iyi bir kurzhaar vede çok iyi bir drahthaar edirenerek vede avlanarakmı vardığınız?

yoksa sadece drahthaar la avlanarakmı vardınız.

Zira sözlerimin kesinlikle yanlış anlaşılmasını farklı bir yere çekilmesini istemiyorum amacım polemik yaratmak değil zaten ben şu eder yada etmez demiyorum uzun yıllardır pointer vede kurzhaar la avlanırım çevremdede drahthaar la avlanan arkadaşlarım var  kurzhaarla drahthaar arasında bence çok büyük fark yoktur drahthaar daha gözü kara daha ısrarcı olabilir su avında bazı artıları vardır kabul ederim ancak ırkının en iyi özelliklerini taşıyan bir d.d ile bir d.k baz alındığında birinin diğerinden çok daha iyi av yapma olasılığı yoktur  bence  arasında dağlar yoktur diye düşünüyorum nacizane fikrim budur.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu
« Yanıtla #45 : 19 Mayıs 2012, 20:52:18 »
burda konu drahthaar üzerine açılmış  başka ırlarla kısaslamaya gerek yok bence  her ırkın iyisi mutlaka var tabiki  hepsinin kendine göre üstün özellikleri var her ırkın iyisi  çok iyi köpeklerdir  her ırktada hepsi iyi olucak diye kaide yok  5 para etmez köpeklerde dolu her ırkta aynı  arkadaşımız ırkın iyisini sormuş  tabikide alan satan arasında  drahthaarın iyisi diger ırkların iyiyisinden daha iyi olur diye kimsede iddia edemez  birbirimizi üzmeninde anlamı yok alana satana hayırlı müşteriler
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2012, 20:53:19 Gönderen: Ramazan ASLAN »
Ramazan ASLAN

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #46 : 19 Mayıs 2012, 21:30:35 »
burda konu drahthaar üzerine açılmış  başka ırlarla kısaslamaya gerek yok bence  her ırkın iyisi mutlaka var tabiki  hepsinin kendine göre üstün özellikleri var her ırkın iyisi  çok iyi köpeklerdir  her ırktada hepsi iyi olucak diye kaide yok  5 para etmez köpeklerde dolu her ırkta aynı  arkadaşımız ırkın iyisini sormuş  tabikide alan satan arasında  drahthaarın iyisi diger ırkların iyiyisinden daha iyi olur diye kimsede iddia edemez  birbirimizi üzmeninde anlamı yok alana satana hayırlı müşteriler

Evet Ramazan bey size katılıyorum.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #47 : 20 Mayıs 2012, 16:20:06 »
bu konu başka yerlere çekildi  ayrıcalıklı dd ne eder demiş arkadaş  bir sürü tantana  yok  almanyada  sınav geçmiş yok türkiyede sınav geçmiş veya geçmemiş iyi avcı köpek  sorunsuz avcılıgı olan köpekler istisnadır  her köpek iyi avcı olucak diye kaidede yok kimse kusura bakmasın her sınavı geçen köpekte iyi avcı olucak diye kaide yok  av başka sınav başka  biri meziyet kabiliyet digeri egitim  le olabilicek sınava hazırlanır köpek yapıcagı şeyler ögretilir  avda tam aksine köpegin kendi üstün av kabiliyet av yetenegi  almanyada sıvavı geçmiş kaç köpek avcı  fikri olan varmı  köpegin sınavla mı fiyatı belli olur  sınavla fiyat belliyse tüccar işi rant köpek satma  avcı isem benim gözümde köpegin degeri çok iyi avcı olması sıradan köpekle avcılık yapmam  her hafta ankara kırıkkale eskişehir  oralara gidicem avlanmaya bir dünya masraf köpegine güvenerek gidiyom tabiki sıradan av yapan köpeklede evden çıkmam  ne 1000 km yok yapayım benim köpekler sınavı geçmez  dandik köpekler  sınavı geçen köpeklerde türkiyenin en iyi köpekleri onlardan başka iyi av yapan köpekte çıkmaz  allah herkezin gönlüne göre versin  masada konuşmak kolay merada zor 

ramazan bey eline emeğine sağlık, tercümanım oldunuz.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #48 : 20 Mayıs 2012, 16:36:24 »

ulvi bey,
iki ingilize  bakıyorsunuz ve avlanıyorsunuz,
birde aileniz vardır aynı zamanda
arabasızda olmuyor bu devirde malum
çoluk çocuk ünüversitede okuyan vardır
benim anladığım kadarıyla, asgari ücret aldığınızı imaa etmişsiniz,

benimkisi sadece merak
siz bütün bu masrafların altında asgari ücretle çıkabiliyorsanız
sizi tebrik ederim, ekonomi dersi vermeniz gerekir diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2012, 16:39:46 Gönderen: Ö.Faruk GÜNER »

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #49 : 21 Mayıs 2012, 23:28:52 »
RAMAZAN abi mera müsabakasıyla VJP, HZP ,VGP Sınavlarını karıştırdın heralde bu snavlar almanyadada türkiyedede köpeğin avda neler yapıp yapamadığının belli olması için yapılıyor ama ben otoriteyim ben kendim çekerim kendim satarım diyorsan başka ne alakası var sınavın tüccarlıkla sen aynı köpekleri hersene  yavru alıp satmıyormusun? o tüccarlığa girmiyormu bi DRAHTAARcı bunları yaza biliyorsa hayret ne denebilirki BU SNAVLARIN GERÇEKTEN NE OLDUĞUNU BİLİYORMUSUN BU SNAVLAR KAPALI SPOR SALONUNDA YAPILMIYOR
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2012, 23:31:02 Gönderen: Cem ÇOKDAŞ »

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya