Gönderen Konu: YeNi RoTA GELİBOLU..!  (Okunma sayısı 7386 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
YeNi RoTA GELİBOLU..!
« : 14 Mayıs 2012, 14:16:11 »
    Ağabeylerim ve arkadaşlarım; büyük bir sabırsızlıkla bekletiğimiz tayinlerimiz geçen cuma itibari ile açıklandı ve tayinim  Çanakkale - GELİBOLU'ya çıktı. Tayinimin memleketim Isparta'ya yakın bir yer çıkmasını beklediğimden dolayı burası gerçekten bana sürpriz oldu.

Gelibolu'nun çok güzel, güzide bir ilçe olduğunu biliyorum fakat özellikle av popülasyonu konusunda bilgi sahibi arkadaşların tecrübelerini beklerim. Saygı ve selamlarımla...

« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2012, 14:19:02 Gönderen: Serkan KESKİN »
Serkan KESKİN  1983 Senirkent / ISPARTA -  İKAMET GELİBOLU

Çevrimdışı Zafer YAMAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: YeNi RoTA GELİBOLU..!
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2012, 14:46:36 »
2 koli üveyik ve bıldırcın için fişek al    ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2012, 14:47:37 Gönderen: Zafer YAMAN »
Zafer YAMAN
1963 Kartal İSTANBUL

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2012, 14:49:42 »
2 koli üveyik ve bıldırcın için fişek al    ;D ;D ;D

Zafer abi ben normalde zaten o kadar alıyorum ama  :) ; demek istediğin GANİMET GİBİ Mİ?  :)

Çevrimdışı İrfan GÜNAL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2012, 15:12:08 »
öncelikle yeni görev yeriniz hayırlı olsun,Gelibolu Zafer abininde dediği gibi bıldırcın ve üveyik için en güzel meralardan birisi ,çulluk için karşı kıyı lapsekiye ve Çanakkaleye  geçersen oralarıda harika çulluk meralarıdır,keklik dersen maalesef yok denecek kadar az.
İrfan GÜNAL
1977-Çanakkale

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2012, 15:20:46 »
Hayırlı olsun kardeşim. Gerçekten gezilip görülmesi gereken yerler. Çanakkale merkezde çok sevdiğim bir okul arkadaşım var. Avcıdır kendisi, dilersen özelden bilgilerini verebilirim. Selamlar...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2012, 16:56:03 »
öncelikle yeni görev yeriniz hayırlı olsun,Gelibolu Zafer abininde dediği gibi bıldırcın ve üveyik için en güzel meralardan birisi ,çulluk için karşı kıyı lapsekiye ve Çanakkaleye  geçersen oralarıda harika çulluk meralarıdır,keklik dersen maalesef yok denecek kadar az.

İrfan abi teşekkürler, anlaşılan keklik haricinde güzel avlar yapacağız. Selamlar...

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2012, 16:57:42 »
Hayırlı olsun kardeşim. Gerçekten gezilip görülmesi gereken yerler. Çanakkale merkezde çok sevdiğim bir okul arkadaşım var. Avcıdır kendisi, dilersen özelden bilgilerini verebilirim. Selamlar...

Alkan abim teşekkürler; arkadaşınla tanışmak mutlu eder beni, bİ ara telefondan rahatsız ederim abi seni...

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2012, 18:19:43 »
Tayininiz hayırlı olsun..balıkla başlayıp,bıldırcın ve üveyikle devam edersiniz..yok ben ördekte istiyorum araya karışık olsun derseniz 2 adım öteniz ipsala..tüfeğiniz ve oltanıza kuvvet..selamlar
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2012, 18:22:39 »
Trap'ı unuttuk ya..trapta var..tabii dernek etkinlikleri içinde..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 14 Mayıs 2012, 20:20:48 »
Tayininiz hayırlı olsun..balıkla başlayıp,bıldırcın ve üveyikle devam edersiniz..yok ben ördekte istiyorum araya karışık olsun derseniz 2 adım öteniz ipsala..tüfeğiniz ve oltanıza kuvvet..selamlar
Trap'ı unuttuk ya..trapta var..tabii dernek etkinlikleri içinde..

Oh oh siz böyle anlattıkça sezonu iple çekiyorum; hele ki oralardaki dostlarla iki fişek atmak keyiflerin en büyüğü olacak...

Çevrimdışı Mustafa KARDEŞ

• Müdavim Üyemiz
    • www.fencimustafahoca.tr.gg
« Yanıtla #10 : 14 Mayıs 2012, 22:46:34 »
Serkan yeni görev yerin hayırlı olsun, Gelibolu benim dikkatimi çeken ve emekli olduğumda orada yaşamak istiyeceğim bir yer, kuş göç yolları üzerinde, üveyik bıldırcını bol olan, aynı zamanda boğazda balığı bol olan bir yer, şirin bir şehir.
ancak görüştüğüm arkadaşlarım, orada daha önce çalışanlar tek şikayeti, rüzgarının çok olması, aynı zamanda kışının soğuk olması. ama herşeye rağmen güzel bir yer, bir kaç yıl önce çanakkale gezimde görme fırsatım olmuştu. hayırlı olsun.
Cahille Oturup Bal Yiyeceğine, Alimle oturup Kuru Ekmek ye...! [Hz Mevlana]
emekli eğitimci 1957 BURSA-ESKİŞEHİR

Çevrimdışı Serdar BAKAL

• Müdavim Üyemiz
  • VARLIĞIM, YÜCE TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN...
« Yanıtla #11 : 14 Mayıs 2012, 23:07:02 »
hayırlı olsun, benim avlarmı biliyorsun, Geliboluda aynı...Bol bol fişek alırsan sıkıntı yok. Her sene curnataya gireceksin...
Serdar BAKAL1982 Bandırma/BALIKESİR,ŞARKÖY0 542 562 36 73

CADIGİLLERDEN LADY

www.youtube.com/Serdarbakal

Çevrimdışı Serkan ERTENLİCE

• *
« Yanıtla #12 : 15 Mayıs 2012, 08:07:23 »
Yeni görev yerin hayırlı olsun gardaşım.
Serkan ERTENLİCE
1977 GAZİANTEP
KARDEŞ MECBURİ ARKADAŞTIR,ARKADAŞ SEÇİLMİŞ KARDEŞTİR

Çevrimdışı Bülent HAZIR

• *
« Yanıtla #13 : 15 Mayıs 2012, 08:15:53 »
dostum ben ısparta eğirdire gidiyorum. ızınlerde ırtıbata geçelım bırlıkte gıderız. bende ısparta eğirdiri tam bılmıyorum, ama av olarak sorduklarımdan guzel sonuclar aldım, sadece bıldırcın yokmuş galıba ama bıraz gıdersen o da var dıyorlar. sen bu konuda ne dusunuyorsun
Bülent HAZIR
1981 DENİZLİ şuan eğirdir

free image hosting

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2012, 08:27:57 »
tanışmak ve görüşmek dileğiyle.hayırlı olsun.üveyik vurmaya bıkarsın bıldırcın ona keza.ördek ve çulluk tada sıkıntı yok.geriye sadece ekip kalıyor.ekibide ayarlayabilirseniz gelibolu tam bir cennet.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Emrah TATAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 15 Mayıs 2012, 10:43:47 »
Serkanım tekrar hayırlısı olsun kardeşim,dedikleri gibi keklik hariç her av varmış,ee sende Van da kekliğe doydun,sıra üveyk,bıldırcın,çulluk ta demekki ;)aramız çok uzak değil atlar gelirsin buralarda buluruz keklikleri,tekrar hayırlı olsun kardeşim
Emrah TATAR
1973 - MANİSA

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 15 Mayıs 2012, 18:33:42 »
Serkan yeni görev yerin hayırlı olsun, Gelibolu benim dikkatimi çeken ve emekli olduğumda orada yaşamak istiyeceğim bir yer, kuş göç yolları üzerinde, üveyik bıldırcını bol olan, aynı zamanda boğazda balığı bol olan bir yer, şirin bir şehir.
ancak görüştüğüm arkadaşlarım, orada daha önce çalışanlar tek şikayeti, rüzgarının çok olması, aynı zamanda kışının soğuk olması. ama herşeye rağmen güzel bir yer, bir kaç yıl önce çanakkale gezimde görme fırsatım olmuştu. hayırlı olsun.

Mustafa hocam teşekkürler; umarım seninde bir an önce emekliliğin gelir ve Gelibolu'ya yerleşirsin. Emekli olunca yerleşilecek bir yer cümlesini çok duydum. Tekrar teşekkürler, görüşmek üzere...

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 15 Mayıs 2012, 18:34:58 »
hayırlı olsun, benim avlarmı biliyorsun, Geliboluda aynı...Bol bol fişek alırsan sıkıntı yok. Her sene curnataya gireceksin...

Serdarcdım senin avlarını bilmeyen var mı..! İnşallah bizde senin gibi çulluk resimleriyle paylaşımlarımıza devam edeceğiz. Selamlar...

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 15 Mayıs 2012, 18:36:27 »
Yeni görev yerin hayırlı olsun gardaşım.

Teşekkür ederim Serkan arkadaşım. Gaziantep'e selamlar...

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 15 Mayıs 2012, 18:41:01 »
dostum ben ısparta eğirdire gidiyorum. ızınlerde ırtıbata geçelım bırlıkte gıderız. bende ısparta eğirdiri tam bılmıyorum, ama av olarak sorduklarımdan guzel sonuclar aldım, sadece bıldırcın yokmuş galıba ama bıraz gıdersen o da var dıyorlar. sen bu konuda ne dusunuyorsun

Bülent ağabey Eğirdir benim ilk tercihimdi bu tayinlerde :( Hem memleketim olması hem ailemin sağlık nedenlerinden hemde av popülasyonu konusunda çok istediğim bir yerdi. Bana nasip olmadı sana olmuş. Orada muhteşem avlar yapacaksın. Keklik, tavşan, domuz avını bolca yaparsın. Çok güzel çulluk meraları vardır fakat inan keklikten kimse çulluğa gitmez. Bıldırcın ve üveyikte tatmin olacağın kadar vardır. Görüşelim...

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 15 Mayıs 2012, 18:44:10 »
tanışmak ve görüşmek dileğiyle.hayırlı olsun.üveyik vurmaya bıkarsın bıldırcın ona keza.ördek ve çulluk tada sıkıntı yok.geriye sadece ekip kalıyor.ekibide ayarlayabilirseniz gelibolu tam bir cennet.

Suat Bey teşekkür ederim; dile kolay 6 senem Gelibolu'da gececek illaki sağlam arkadaş ve dostluklarla ekibimizi kurarız, onda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Biga yakın sanırım Gelibolu'ya tanışmak görüşmek dileğiyle...

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 15 Mayıs 2012, 18:46:13 »
Serkanım tekrar hayırlısı olsun kardeşim,dedikleri gibi keklik hariç her av varmış,ee sende Van da kekliğe doydun,sıra üveyk,bıldırcın,çulluk ta demekki ;)aramız çok uzak değil atlar gelirsin buralarda buluruz keklikleri,tekrar hayırlı olsun kardeşim

Eyvallah Emrah abim; gelirim tabi av olmasa da olur. 10 günlük doğu turu bize batıda ki 1 senede alacağımız zevki verir biliyorsun. Görüşmek dileğiyle abi Ağustos başında oralardayım...