Ramazan bey anlaşılan siz bu işleri iyi biliyorsunuz.Sizden ricam ben sivas erzincan. malatyada keklik avlamayı cok seviyorum
bu illere nasıl müdahale edebiliriz acaba bir yol gösterseniz cok memnun olurum,bu arada kendi ilimizde hiç bir sorun yok bunu da belirtiyim.
Yine söylemeden gecemiycem haritayı incelediginizde il il, belirttigim illerde kırmızı alan ve noktalı alanların diger illere göre fazlalıgı ne anlama geliyor acaba fikriniz nedir.Benim bu işleri iyi bildiğimi iddia ettiğim falan yok Sabri Bey.
Benim dileğim her avcının önce bölgesinde avcılar lehinde komu oyu oluşturup pozitif baskı yapmasıdır.
Yıllardır aynı yakınmaları mütemadiyen yaşıyoruz.
MAK kararları açıklanır avcılar feryat eder.
Ama o kararların alınma sürecinde beş on kişi vardır.
Bakanlığa sürekli kendisine hayvansever diyen kişiler girer çıkar.
Şikayetlerini, isteklerini sıralar, komu oyu oluşturur.
Ama avcıların bu konu da yeni yeni birkaç girişimi olmuştur.
Bizler hakkımızı aramadığımız sürece, kimse bizi düşünmez...
Var olan durumda, vahşi hayvan katilleri olarak görülüyoruz.
Kendimizi ifade edemiyoruz, etmek için girişimde bulunmuyoruz...
Yarın konfederasyon karar alsa, Ankara da büyük eylem yapalım dese, kaçımız katılırız.....
Yine sen, ben, bizim oğlan......
Kısaca anlatmak istediğim, Ankarayı baskı altında tutamıyorsak, Bölgemizi baskı altında tutalım....
Haaaa.. Ben Doğu illerinde avlanmak istiyorum, ama onlar bölglerini kapatıyorlar diyorsak durum başka....
Bölgelerinin kapatılmasına avcıların adına birileri karar veriyorsa ben de karşıyım.
Ama bölge avcıları öz iradeleri ile bu kararı alıyorsa, Benim bölgemde nasıl karar alma yetkim olsun diyorsam, onların da olsun ister ve saygı duyarım. Yasalara göre yanlış hatırlamıyorsam, ilin üçte birinden fazlasını kapatamıyorsunuz... Gerçi yeni düzenlemelerle bu durum da değişecek gibi. İş yine şu sonuca varıyor... Bizim yerimize başkaları karar almamalı.. Bunun yolu da taşın altına elimizi koymaktan geçiyor. Alın teri dökmeden bu iş olmuyor...
Bölgelere göre avcıların isteklerinin örtüşmeyebildiğini daha önceki Mak yoplantılarında da gördük.
[/quote]