Ramazan hocam tam olarak doğruları anlatmışsın haritaların MAK la ilgisi yoktur ilçe ve il komisyonlarından gelir kararlar bunu takip etmek derneklerle federasyonların görevidir il komisyonunda temsilci birer fotokopisini alırsa gerçeği görür yanlış varsa federasyonuna baş vurur gereken müdahale yapılır bizim bağlı üyelerimiz bu problemlerle karşılaşıyor gereken müdahale yapılıyor eğer federasyonlara dernekleriniz kaydolmuyosa bu problemleri tartışırsınız birleşirseniz ozaman federasyona hakkımı neden aramıyosun diye hesap sorarsınız ben biraz evvel birinci derece yetkilile görüştüm kesinlikleçalıimaların bitmediğini mak tan öncede yayınlama yetkisi olamayacağını son kararın mak üyelerinde olduğunu söyledi bakın arkadaşlar yeni yayınlanacak haritayı iyi inceleyin devlet avlakları belirtilen yerlerde belirlenen kota dahilinde her gün ava açık ve ücretsiz olacak sizden lütfen rica ediyorum derneklerinizi federasyonlara kaydolmasını sağlayın birlikten kuvvet doğar bazı şeylerin dengesi değişir ben EGE ye tekrar söylüyorum gelin EYHAFa kaydolun bizi devlet tanıyor milli
parklar şube müdürleri bizimle işbirliği yapmak ve tanımak zorunda gelin avcının ağırlığını hep birlikte hissettirelim internet sayfalarını daha yapıcı eğitici yazılarla dolduralım üyemiz olmasada her zaman yardıma hazırız saygılar EYHAF YNT KRL BŞKN Ersin DÜZYOL
Ersin Başkan'a katılmamak mümkün değil.
Avcı kulüplerimiz her zaman komu oyu oluşturamaz.
Gittiği devlet kurumlarında sözünü geçiremeyebilir.
Ancak birleşirlerse, Bir federasyon çatısı altına girerlerse güç oluşturabilirler.
Pek çok avcı arkadaşımızın Federasyonlardan haberi yok.
Burda bilgilendirmede bir eksiklik olduğunu düşünüyorum.
Bölge federasyonları, avcılara biraz daha iyi anlatabilirler kendilerini.