Değerli dostlar Karadeniz olarak herzaman daha güzel şeylere layık olduğumuzu düşnüyorum bu konuyu açan ve konuya destek veren herkeze teşekkürü borç bilirim. Konuya yorum yazmadan önce genel olarak konuyu inceledim bende kendimce duygularımı ve düşnücelerimi belirtmek isterim....
Bazı Dostlar Selman Ve İsmail abi konuya gerekli açıklığı getirdiklerine inanıyorum.
Şura'da hem fikir olalım önce birlik olmayı Tam anlamıyla beceremiyoruz bu işleri yaparken Altyapıyı çok sağlam yapmak lazım , öncelikle bazı Dostlar varki hala ( Av eğitimiyle , Mera köpeği ) eğitimini aynı gören Dostlarımız var , önce kafa olarak bakış Açımızı değiştirmemiz Lazım sonra birlik beraberlik içinde Kenetlenmemiz lazım Diye düşnüyorum...
Ben ismail özdemir abiyi çok haklı buluyorum neden derseniz çok iyi hatırlıyorum konuya yorum yapan yoktu.
İlerleyen yıllarda mutlaka yapacağız ama ben buradan Mera yarışması istemekten önce birlik içinde beraber taşın altına elimizi koymayı taleb ediyorum , her zaman daha iyilerine layık Karadeniz bölgemizi hep beraber daha yukarılara taşıyalım diyorum.
KASTAMONU'dan sevgiler.[/i]