Gönderen Konu: KARADENİZZ BÖLGEMİZDE MERA YARISMASİ İSTİYORUZ...  (Okunma sayısı 15027 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet KALAYCIOĞLU

• *
Ynt: KARADENİZZ BÖLGEMİZDE MERA YARISMASİ İSTİYORUZ...
« Yanıtla #25 : 09 Mayıs 2012, 23:22:50 »
...güzel düşünce yapılsa çok iii olur
Mehmet KALAYCIOĞLU
1989 TRABZON
05342891312

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 09 Mayıs 2012, 23:52:15 »
Talep doğru ve haklı bir talep.Aslında arayışda diyebiliriz.Biz kafaya koyduk ciddi görüşmeler yaptık. Zaten Ramiz Tercan hocam yukarıda belirtmiş az kaldı arkadaşlar hem de çok az.Bu organizasyonlar kolay değil bizde bu yüzden işi gücü bıraktık uğraşıyoruz .Hayırlısı olsun

Çevrimdışı Selman YİĞİT

• YaLNıZ KuRT 57
  • *
  • YALNIZ KURT 57
« Yanıtla #27 : 10 Mayıs 2012, 00:13:37 »
Güzel bir söz vardır '' Büyük işler küçük adımla başlar '' diye.

Karadeniz bölgesinde malesef organizasyon  ve etkinlik sıkıntılarının yaşandıgı geçmiş yıllarda Avcı Sayfamız olarak bir çok tabuyu yıktık ve bir çok güzel organizeye ev sahipliği önderlik yaptık.

Yıllar önce yerel bir kulubün sezon açılışı ve kapanışını yapamadıgı bölgelerde girişimci dostlarımız sayesinde  bırakın külüpleri tüm karadenizi topladık.

Malesef Karadeniz bölgemiz mera yarışlarına ve köpek müsabalarına çok yabancı.Bu tarz organizasyonların yapıldıgı bölgelerden uzak olmamız bir çok tecrübeden uzak ve ilgisiz kalmamaıza neden oluyor.Her nekadar bu işlere gönül verip uzakları yakın etsekte bu bir elin parmaklarını geçmiyor.

Ben hem avcılıga hemde köpek yetiştiriciligine gönül vermiş biri olrak elimden geleni herzamn yaparım.Malesef düşünülen  organizasyon bu yıl içerisinde olursa özel nedenden dolayı katılamam ama güzel bir alt yapı çalışması yapılır ve işin erbabları olaya el atarsa  bence harika olur.

Ama bu işler gönül işi.Muhakkak taşın altında 1 bilemedin 2 kişinin eli kalıyor.Onun için girişimci dostların pes etmeden bu işin üstüne gitmelerini tavsiye ederim.

Özhan KELEŞ abimin  bahsettigi ve hayal kırıklıgına ugradıkları  olay Karadeniz bölgesinde ilk ve son olur.

Umarım herşey güzel olur.Emegi geçecek olan tüm dostlara şimdiden sonsuz teşekkrüler.

Eger bu sezon bu olay gerçekleşmez ise  2013 de nasip olursa ben o taşı komple yüklenmeyi ve güzel bir ilk yapmayı şimdiden s,izlere müjdeliyorum.

Saglıcakla kalın.EŞREF im kolay gele   ;)

Selman YİĞİT  / 1985
SİNOP/ERFELEK
0 544 553 04 41

Çevrimdışı Sadık KOCABAŞ

• *
« Yanıtla #28 : 10 Mayıs 2012, 10:49:32 »
Eşref kardeşim herzaman olduğu gibi çok güzel bir konuya değindin. Senin duygularını ve isteklerini biz karadeniz bölgesi avcıları olarak gönülden destekliyoruz. Bu konuyu hayata geçirebilmek için herkezden yardımcı olmasını talep ediyoruz. Bizlerde üzerimize düşen görevleri sonuna kadar yapacağımızı beyan ediyoruz. Ayrıca seni bir kez daha kutluyorum. Umuyorum avlak ailesi olarak bu duygu ve düşüncelerin en kısa zamanda hayata geçecektir. Herkeze selam ve saygılarımı sunuyorum.

Çevrimdışı M.Emin ÜSTÜN

• *
  • Ayancık Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği Başkanı
« Yanıtla #29 : 10 Mayıs 2012, 12:09:02 »
KAC GUNDUR ACICAM KONUYU CESARET EDEMİYORUM MERA YARISMALARI BIZIM BOLGEMIZE UZAK KALIYOR O ATMOSFORİİ O HAVAYI ARTIK BIZDE SOLUMAK ISTIYORUZZ KAC KISI ILE KONUSSAM GEREKTIGINDE YARDIMCI OLURUZ DIYOLARR ARTIK SOZ SIZDEE   

DEGERLİİİ BUYUKLERIMEE VE YETKILILERE SESLENIYORUM KARADENIZDEEE BIR MERA YARISMASI ISTIYORUZZ

düşüncen çok güzel eşref böyle bir organizasyonda Ayancık Avcılar Derneği ve ben Mehmet Emin ÜSTÜN olarak tammmm destek
Mehmet Emin ÜSTÜN
AB Rh +  1975 Ayancık SİNOP

Çevrimdışı Buğra AKAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 10 Mayıs 2012, 12:24:03 »
SAMSUN EKİBİ OLARAK BU YARIŞMANIN KARADENİZDE YAPILMASINI İSTİYORUZ...
Buğra AKAY
DOĞUM TARİHİ YAZINIZ
SAMSUN

Çevrimdışı Ercan ELER

• *
  • şimdi değilse bir daha asla an beni..
« Yanıtla #31 : 10 Mayıs 2012, 12:30:10 »
organizasyon düşünülmesi bile güzel yapılırsa süper olur, her türlü desteği vermeye hazırım dostum.
Ercan ELER
1975
SAMSUN

Çevrimdışı Yusuf TANOBA

• *
« Yanıtla #32 : 10 Mayıs 2012, 12:49:58 »
Böyle organizasyonun karadeniz olması çok güzel olurdu karadeniz bölge avcıları da daha yakından tanışma ve kaynaşma fırsatı bulurdu diye düşünüyorum karadenizinne eksiği var
sayın yetkililer
Yusuf TANOBA
1981-Tokat/erbaa
Kısmet Kuyumculuk,Otel,Emlak,Sigorta Arc. Hizm.
erbaa'da 24 saat hizmetinizdeyiz
EE REKLAMIN YERİ VE ZAMANI OLMAZ TABİ ÜCRETTİZSE

Çevrimdışı Tarık VURAL

• Müdavim Üyemiz
    • Nds
« Yanıtla #33 : 10 Mayıs 2012, 13:16:01 »
Gercekten güzel düşünce bölgemizde bulunan av köpegi ırklarının son yıllarda gayet güzelleştigini ve kaliteye dogru ilerledigini görmekteyim umarım bu degişime ve gelişmeye bu tür organizeler öncülük yapmaya devam eder  kocaoglan bende böle bir organizede üzerime düşen her türlü vazifeye hazırım tüm bölge avcılarımızında bu tür organizelere katılmaları ümidiyle herkeze selamlar olsun 
Tarık VURAL
1983 Çarşamba SAMSUN

BİZ ÇARŞAMBALIYIZ ...HER ORTAMDA YERIMIZ
HER KAHVEDE MASAMIZ HER KARAKOLDA DOSYAMIZ HER YERDE ŞEKLİMİZ VE HER GUZEL KIZDA RESMİMİZ BULUNUR.  Kalabalıkta Ahkam Kesenin Tenhada Özrü Kabul Olmaz

Çevrimdışı Özgür ÖZDEMİR

• *
« Yanıtla #34 : 10 Mayıs 2012, 14:52:28 »
güzel düşünceler herzaman heryerde üstümüze ne düşüyosa yapmaya hazırız....
Özgür ÖZDEMİR
1984 / SAMSUN / Çarşamba

Çevrimdışı Murat AYDIN

• *
  • Altın Ateşte,İnsan Avda Belli Olur M.Kemal ATATÜRK
« Yanıtla #35 : 10 Mayıs 2012, 15:10:12 »
esref abıı dusuncen ııcın tesekkur ederızz belkı standart kopeklerımız yok ama ılk ıcın cok ıyı olurr genclık olarak arkandayız
Aldatıcılar Sizi ''Allah'' İle Aldatmasın..!
(Fatır Suresi 5. Ayet)
Murat AYDIN
1992-Çarşamba/SAMSUN 0 541 934 77 92

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
« Yanıtla #36 : 10 Mayıs 2012, 16:43:13 »
Değerli dostlar Karadeniz olarak herzaman daha güzel şeylere layık olduğumuzu düşnüyorum bu konuyu açan ve konuya destek veren herkeze teşekkürü borç bilirim. Konuya yorum yazmadan önce genel olarak konuyu inceledim bende kendimce duygularımı ve düşnücelerimi belirtmek isterim....
Bazı Dostlar Selman Ve İsmail abi konuya gerekli açıklığı getirdiklerine inanıyorum.
Şura'da hem fikir olalım önce birlik olmayı Tam anlamıyla beceremiyoruz bu işleri yaparken Altyapıyı çok sağlam yapmak lazım , öncelikle bazı Dostlar varki hala ( Av eğitimiyle , Mera köpeği ) eğitimini aynı gören Dostlarımız var , önce kafa olarak bakış Açımızı değiştirmemiz Lazım sonra birlik beraberlik içinde Kenetlenmemiz lazım Diye düşnüyorum...
Ben ismail özdemir abiyi çok haklı buluyorum neden derseniz çok iyi hatırlıyorum konuya yorum yapan yoktu.
İlerleyen yıllarda mutlaka yapacağız ama ben buradan Mera yarışması istemekten önce birlik içinde beraber taşın altına elimizi koymayı taleb ediyorum , her zaman daha iyilerine layık Karadeniz bölgemizi hep beraber daha yukarılara taşıyalım diyorum
.

KASTAMONU'dan sevgiler.[/i]
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2012, 16:48:18 Gönderen: Gürkan GÜRSÜL »
Gürkan GÜRSÜL
1986 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN

Çevrimdışı Deniz YAŞAR

• *
« Yanıtla #37 : 10 Mayıs 2012, 17:22:09 »
kardeşim bu konuda sana katılıyorum uzaklıktan dolayı bu tur etkınlıklere katılamıyoruz
karadenızde bu sekıl organızasyonlara herzaman ıhtıyac var bencede..

Deniz YAŞAR
1986 AYANCIK - SİNOP

[email protected]
05447437047

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
« Yanıtla #38 : 10 Mayıs 2012, 21:34:03 »
DESTEK OLAN ABILERIME KARDESLERIME TESEKKUR EDERİMM
DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZZ
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke

Çevrimdışı Anıl KÖROĞLU

• *
« Yanıtla #39 : 10 Mayıs 2012, 23:16:10 »
trabzon eekıbı olarak 4 kopegımız var  bu bu tıp yarısmarın artık karadenızde baslamasını ıstıyoruzz trabzın ekıbı olarak uzerıme ne duserse
yapmaya hazırısızz
Anıl KÖROĞLU
1987 TRABZON

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 10 Mayıs 2012, 23:56:45 »
Mera yarışmasını olmuş bilin son düzlüğü koşuyoruz ekip olarak

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
« Yanıtla #41 : 12 Mayıs 2012, 08:45:53 »
Mera yarışmasını olmuş bilin son düzlüğü koşuyoruz ekip olarak

abiii tam kesın bellı oldugu zman kuralları felan yazarsan sevınırızz kopek getırcekler arkdaslar bılmıss olur
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke

Çevrimdışı Anıl KÖROĞLU

• *
« Yanıtla #42 : 11 Nisan 2013, 01:59:03 »
abilerim kardeslerim yazdık cizdik bir yere varamadık...28 nisan pazar günü Trabzon da KIF tarafından tüm ırklar için kayıt ve ırk değerlendirme etkinliği yapılacaktır buradaki etkinliğe katılım sayımız belki bazı şeylerin bölgemizde başlaması için etkili olur lütfen duyarlı olup elimizden gelen desteği verelim...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=149784148525728&set=oa.461595660576943&type=1&theater
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2013, 12:47:00 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Anıl KÖROĞLU
1987 TRABZON

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #43 : 11 Nisan 2013, 12:45:40 »
abilerim kardeslerim yazdık cizdik bir yere varamadık...28 nisan pazar günü Trabzon da KIF tarafından tüm ırklar için kayıt ve ırk değerlendirme etkinliği yapılacaktır buradaki etkinliğe katılım sayımız belki bazı şeylerin bölgemizde başlaması için etkili olur lütfen duyarlı olup elimizden gelen desteği verelim...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=149784148525728&set=oa.461595660576943&type=1&theater

28 Nisanda KIF Trabzon'da  inşallah bu sefer katılım ziyadesiyle olur      ben yine o tarihte Trabzonda olacağım elimden geldiğince hep destek tam destek için
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2013, 12:47:18 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Zafer ATASOY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
    • C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\329CANON\IMG_2885.JPG
« Yanıtla #44 : 11 Nisan 2013, 13:31:42 »
          Bu konuyu  baştan beri  okudum  düşnce  olarak  güzel  bir  düşünce  fakat  bahsi  geçen işin gerçekleştirilebilmesi için  bir takım konularda   bilinçlendirilmek  lazım  yapılacak olan  etkinlik konusunda.

Kimse  bu işleri anasının  karnında  öğrenmiyor  evet  doğru  ama  öğrenilmeyecek  birşey  de değil yeterki  azim  olsun  bazen  öyle  muhabbetler  içerisinde  bulunuyoruzki  muhattab  olduğumuz  dostlarımız avcılığa  yıllarca  gönül  vermiş  insanlar fakat Yarışma  dediğimiz format  tamamen  farklı  bir  olay buikisini  ayırt  edip  insanlara  bunların  arasındaki  farkları  anlatabilmemiz  lazım  lazımki  arkadaşımıza  yarışma  dediğimizde  bize  demesinki  tavşanmı  koşturacaksınız '' köpeklerin  önünde''  bence  bunu  demesi  normal neden  çünkü televziyonda  belki  izlemiş  olduğu  tazılarla yapılan bir  yarış olabilir  bilmiyebilir.İnanın  bana  bunu  tüm  samimiyetimle  yazıyorum.
           Ama bu  değilki  herkes  bu  işten  bi  haber hayır  bu  işe  gönül  veren çok  arkadaşımız  var  var ama eksiklerimizde  bir  okadar  fazla   bunu  kabullenmek  lazım fakat  buişin  yaygınlaşmasıda  bizlerin  elinde  olduğu  doğrudur  biryerlerden  başlayarak yanlışlar  öğrenilip daha  iyiye  gidilebilir.
           Bu  yüzden  Düzenlenen  mera  yarışmalarına  katılımları  arttırmak   izlenimler  yaparak  bazı  detayları   görme  şansına  sahip  olunabilir.Şuanda yapılacak  olan  bir yarışmanın  yarışmadan  çok  etkinlik  havasında  geçeceğinden  şüphem  yok  karadeniz   bölgesi  için  söylüyorum bunu  ve  kendim  içinde  tabiki.

VELHASIL  BİR  YERDEN  DE  BAŞLAMAK LAZIM
Zafer ATASOY
TRABZON 1983

Çevrimdışı Anıl KÖROĞLU

• *
« Yanıtla #45 : 12 Nisan 2013, 04:28:52 »

28 Nisanda KIF Trabzon'da  inşallah bu sefer katılım ziyadesiyle olur      ben yine o tarihte Trabzonda olacağım elimden geldiğince hep destek tam destek için
özhan abim çok tşkler vermiş olduğun destek için sagol....
Anıl KÖROĞLU
1987 TRABZON