0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Köpeğiniz RAŞİTİZM olmak üzere genelde yeteri kadar güneş görmeyen,anne sütü emmeyen veya yavru maması ile beslenmeyen yavrularda sıkça görülüyor.Bana göre yapmanız gereken bolca güneş gösterin ve D VİT 3 300.000 İÜ FLAKON oral olarak köpeğinize 15 günde 1 verin düzelecektir.Yinede vet hekimlerimizin tavsiyelerini dikkate alınız.Geçmiş olsun.Resim eklerseniz daha faydalı sonuçlar alırsınız.Aşağıdaki link resim eklemeniz konusunda size yardımcı olacaktır. http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,136961.0.html
yardım ve görüşlerniz için teşekkür ederim.yavruya d vit. başlattım.kasiyumda veriyorum.yerleri seramik kaplı sert zemin.ama sabah akşam dışarda toprakta oynuyor.eksersizde de yaptırıyorum.sanki 10 gün öncesine göre daha iyi.köpeğin soyunda dediğim gibi böyle bir rahatsızlık yok.ama yavru baya iri yapılı ve kalın kemikli. kas gücünün bu vücudu kaldırmadığnı düşünüyorum.kaslar güçlenince sanırım daha iyi olacak.ama nasıl olsa geçer deyip mücadele etmezsem büyüyünce böyle kalabilir.buda köpeğin hareketlerne engel deyil ama görüntü açısında hoş bir durum olmaycağı kesin.sayılar.