0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burak mail olarak attık başka yapmamız gereken varmı....
Gönderdim Burak... inşallah bu ayıp bir an önce giderilir, koca karadeniz bölgesinde standartlara uygun sportif bir poligonumuz yok Ayrıca bu istekler derneklerin üye listeleri ile birlikte dernek başkanlarının yazdığı bir dilekçeye eklenip Bakana elden iletilebilirse eminim hızlı bir etki sağlar...
İşlem tamam kardeşim.Hayırlı olsun
her zamanki gibi kardeniz e bişeyler yapılmasında her zaman var ! İşlem tamam kardeşim.Hayırlı olsun
islem tamam hayirli olsun.
Mesajı gönderdim tamamdır.Aynı sekilde gönderebilcek cok arkadasım onlarada söler göndeririler.Yeterki güzel bir poligonumuz olsun ben acılacağına inanıyorum şimdiden hayırlı olsun.
gereli mesajı gönderdik artık hayırlısı neyse o olsun
işlem tamam kardeşim selamlar
sayin SEZER merhabalar. bir dilekce de ben gönderdim,insallah bi faydasi olur! trap ve sket spor u icin verilen bölge tam olarak nerde ögrenebilirmiyim?
İletii yerine ulaştırılmıştır.Kardeşim hayırlı uğurlu olsun
gercekten güzel bir organizasyonu bize bildirdigin için öncelikle sana tşk ederiyorum buragım bende gerekli mesajı kendimce yazıp yolladım tüm avcı dostlarımızın bu konuda sayduyulu davranmasını bekliyorum
Bu önemli ve güzel çabalarınızı allah boşa çıkartmasın. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ve tüm karadenizli avcı dostlarımız istedikleri trap-skeet poligonuna kavuşurlar inşallah.