Gönderen Konu: YARASI OLAN GOCUNUR SİZCE NE DEMEK?  (Okunma sayısı 2643 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
YARASI OLAN GOCUNUR SİZCE NE DEMEK?
« : 08 Mayıs 2012, 21:51:54 »
Sitemizde  bazı konular açıyorum. Hemen özel hattıma çeşitli acaip mesajlar gönderiliyor. Ben burda kişileri ve isimleri hedefleyen  ön yargılı ifadeler kullanmaktan ziyade yaşamımız da karşılaşılabilen  konular üzerinde bur da ki üye avcı arkadaşlar ile paylaşımlarda bulunuyorum.  Bundan rahatsızlık duyanlar veya kendilerine pay çıkaranlar YARASI OLUP GOCUNANLARDIR. Madem sitemiz avcıların paylaşım sitesi. Burda bu konuları paylaşmıyacağızda nerde paylaşacağız ki?
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Seyit ÖCAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: YARASI OLAN GOCUNUR SİZCE NE DEMEK?
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2012, 22:29:20 »
Mesaj atmak ne demek sevgi saygı çerçevesi içerisinde açılan sayfa konu üzerinden her konu tartışılabilir. 
Seyit-ÖCAL
1983-SİVAS
Arh+

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #2 : 08 Mayıs 2012, 22:36:41 »
... nazife hanım ilk önce size yapılanı kınıyorum  burası bir form sitesi  sitede insanlar fikir düşüncelerini ön yargılı olmadan sunacaktır  ki siz çok kibar kimseyi inciltmeyen birisiniz yapılanlara yazıklar olsun diyorum..

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2012, 23:08:17 »
İlgili konuları bilmiyorum. Fakat burada birbirimizi kıracak yazışmalardan kaçınmak gerekir. İstemeden yapıldığında ise fark eder etmez derhal açıklama getirmek ve gerekiyorsa özür dilemek gerektiğini düşünüyorum. Arada sırada, duruma göre alttan almak hiçbirimize bir şey kaybettirmez. Hele kadınlara saygının kültürümüzün özelliği olduğunun unutulmamasını dilerim. İyi geceler
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2012, 23:10:09 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2012, 23:37:15 »
Nazife bacım ilgili mesajları lütfen yöneticilerle paylaşınız
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #5 : 09 Mayıs 2012, 00:27:51 »
Teşekkür ederim değerli avcı arkadaşlarım, Konu site yöneticisi Tuncay beyin bilgisindedir. Gereken yapılmıştır.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #6 : 09 Mayıs 2012, 00:46:49 »
Arkadaşlar anladığım kadarıyla Nazife hanımın sitede hemen hemen değil hatta tek bayan avcı olması nedeni ile bayan avcılarımızın desteğine ihtiyacı var :)  şaka bir yana konu tatlıdır ve sonuca bağlanmıştır, Nazife hanımın isteği ile bu konu silinecektir teşekkürler....
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara