Gönderen Konu: atanın satış sonrası servis kalitesi?  (Okunma sayısı 3074 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semih MAVİLİ

• Müdavim Üyemiz
atanın satış sonrası servis kalitesi?
« : 08 Mayıs 2012, 11:11:42 »
ata neo 12  tüfeğimin bazı sorun ları olduğunu yazmıştım;nişan hattı yamukluğu,fişek dikilmesi,iğnenin fişeği tam ortalamaması gibi.Alalı bir sene bile geçmemiş olan bu tüfekteki sorunlar beni üzmüştü,hatta bu sezon avdan bile soğutmuştu,artık hatalı tüfek istemiyorum,benelli almayı bile düşündüm.tüfeği daha fabrikaya göndermedim ve tüfeğin tamamen yenisi ile değişmesini istiyorum,nasıl bir yol izlemeliyim. O0
  • benelli cordoba
  • beretta çifte
  • benelli super 90
Drsalih Semih mavili
1981
Dostluğumuz ebedidir, menfaate tahvil olmaz, menfaat için dost görünende uzak durmalı.
[/ur

Çevrimdışı Abdullah SERİN

• *
Ynt: atanın satış sonrası servis kalitesi?
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2012, 23:51:58 »
Semih bey benim neo 12 nin slug namlusu biraz yukarı atıyordu. Fabrikaya kendim götürdüm. Gerçekten ilgilendiler.Siz istanbulda değilsiniz. Önce telefonla konuşun sonra tüfeği yollayın. Tüfek ellerindeyken telefonla bir daha tarif edin aksaklıkları. Kesinlikle sorunlarınızı çözerler.
Abdullah SERİN
1956-İstanbul

Çevrimdışı Semih MAVİLİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2012, 10:57:13 »
cevabınız için teşekkür ederim,abdullah bey
teknik servisle konuştum,tüfeği fabrikaya gönderecem,inşallah iyi bir şekilde gelir.
  • benelli cordoba
  • beretta çifte
  • benelli super 90
Drsalih Semih mavili
1981
Dostluğumuz ebedidir, menfaate tahvil olmaz, menfaat için dost görünende uzak durmalı.
[/ur

Çevrimdışı Yalçın AKKURT

• *
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2012, 11:59:15 »
atanın satış sonrası servis kalitesi?

Ben şahsen satış sonrası servis kalitesini beğenmedim...
Yalçın AKKURT
A Rh+1966 AMASYA/5326649295

Çevrimdışı Semih MAVİLİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2012, 12:40:58 »

Holland and Holland Film

holland and holland 177 yıldır aynı yerde ve aynı binasında,kalitesini hiç bozmadan..belki  elitist,aristokrat ama sonuna kadar geleneklerine bağlı..
Gelenekle bu kadar barışık iki imparatorluk bilirim biri japonlar biri ingilizler...
ne diyor yahya kemal beyatlı;ne harabiyim,ne harabitiyim,kökü mazide kalmış atiyim(umarım bişeyler anlatabilmişimdir)

« Son Düzenleme: 06 Haziran 2012, 22:29:12 Gönderen: Semih MAVİLİ »

Moderatöre rapor et   46.155.55.167

Dr.Salih Semih MAVİLİ
ata neo 12 tüfeğimi servise gönderdim,ödemeli gönderin alırız dediler,tüfek gelince almak istememişler,telefon ettim alacaklarını söylediler ,bakalım ses seda yok sonucu merakla bekliyorum,gelişmeleri yazarım...
  • benelli cordoba
  • beretta çifte
  • benelli super 90
Drsalih Semih mavili
1981
[/ur

Çevrimdışı Hüseyin KESKİN 48

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2013, 01:42:40 »
Bende ata arms düz model vardı ve hiç bir sorun yaşamamıştım sadece namluda paslanma küflenme oluyordu fabrikaya gönderdim boyayıp gönderdiler.tüfek çok güzeldi sonra pozeye dönmek istedim poze aldım atayı kullanmıyacağım diye sattım.,pişman oldum yine gittim bir av bayisine daha 3 ay önce yine ata aldım değişiklik olsun diye ata neo 12 aldım.bilmiyorum benim tüfektemi sorun var hepsindemi bilemiyorum NAMLU PASLANIYOR, KUNDAK VERNİKLERİ DÖKÜLÜYOR,BAZEN FİŞEK PATLATMIYOR,BAZEN FİŞEK KISIYOR,BAZEN BOŞ KOVANI ATMIYOR,HERZAMAN YAPMIYOR BAZENDE DÜZENLİ ÇALIŞIYOR ama sizce gerek varmı koskoca kaz üzerine geldiğinde tık dediğinde insanın orda tüfeği kırası geliyor,hep yapacağında mutlaka çok güzel avla karşılaştığımda yapıyor.dün ördek avında akşama kadar dolaştık hiç kuş yok geri dönüyorum nasip artık ayağıma geldi.kocaman ger geldi tüfek tık dedi gelde sinirlenme neyse uzun lafın kısası fabrikanın ilgileneceğine adımgibi eminim ama bence çok güzel yapıyorsa biraz itina ile yapmalı.ben senin iyi yaptığını biliyorum ki alıyorum.senin hatalarını bulmak için almıyorum...yinede güzel silah ama arada böylesi çıkabiliyor oda bana denkgeldi...
1985-Muğla