Gönderen Konu: Güzeller Güzeli Kızım büyüdü kocaman oldu.(Eylül'ü iple çekiyorum)  (Okunma sayısı 5254 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI

free image hosting

image hosting adult

image host
Sevgili dostlar güzel kızım bety artık bir yetişkin oldu sayılır,nice emeklerle bu günlere getirdik.İnşallah kazasız belasız ilk avlarını da bu sezon görmek nasip olur,inanın merakla ve sabırsızlıkla eylül ayını bekliyorum,elimden geldiğince sıkmadan usandırmadan ön eğitimlerini verdim.Artık top onda,ben pasımı verdim golünü atmak ona kalıyor. ;)
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
Allah can pekliği versin avı bol olsun..Mayıs 18 de benim kızım Leydi de 6 aylık oluyor.Bıldırcında 9 aylık olacak bende iple çekiyorum sezonu ;)
  • Fabarm AXIS 71cm ,Remington 1187 Premier
  • 12ga Beretta urika 2, 20ga Beratta urika 2

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
Maşallah. Duruşu ve rengi ideal bety'nin. İnşallah onun ile birlikte kazasız sağlık içerisinde avlar yapmanızı dilerim.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
Maşallah çok güzel olmuş İnşallah emeklerin karşılığını fazlasıyla verir.
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

Çevrimdışı İsmail KAYA

• Müdavim Üyemiz
Maaşallah maaşallah Bety büyümüş serpilmiş Ahmet dileğim sezonda iyi bir ikili oluşturup kazasız belasız meraların tozunu attırmanızdan yanadır.
1971-MERSİN    Dürüstlük pahalı bir mülktür . Ucuz insanlarda bulunmaz .

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim fakat sabahleyin can sıkıcı bir hadise gelişti.Bu fotoyu dün çekip gecede avlağa atmıştım.Sabah erken kalkıp,yeni gelen mamasını açıp keyifle vermeye gittiğimde birde baktım köpeğim yerinde yoktu.Olduğum yerde donup kalmıştım.Çünkü hayvannın bağlı olduğu zincirin halkası çözülmüş ve kaçırılmıştı.Yani hayvan kendisi boşanmamıştı,zinciriyle birlikte toz olmuş herifler.Hemen 8-10 arkadaşa haber saldım,kendimde karakola gittim.15 dakika geçmemiştiki bizim arkadaşlardan biri,elinden kaçırdığı köpeği yakalamaya çalışan bir herif görünce,hemen bana haber verip kendide köpeğin yanına koşunca herif telaşlanıp oradan uzaklaşmış.Neticede film gibi bir operasyonla sabah sabah köpeği zor kurtardık.Ama bir yakalasaydım o herifi bir daha köpek çalmaya yemin ettirecektim ki,şükür ben bulamadan kayıplara karıştı.Üstelik ele aleme ibret olsun diye fotosunu çekip tüm paylaşım sitelerinde yayınlayıp maskara edecektim. >:(
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
Toprağım Maşallah boy pos oturmaya başlamış..Buarada bizim memlekette bozulmaya başlamış desene..Başkasının köpeğine göz dikecek kadar..Valla yazık..
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Halil ARIK

• Müdavim Üyemiz
Maşallah
halil arık
1984 afyonkarahisar
5464458072
Türk`ü,Türklüğü,Vatanı sevmek faşistlikse, Hitler yanımızda komünist kalır..

Çevrimdışı Muhammet AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
kardeşim maşallah boyu posu çok güzel olmuş ,
bu şerefsizlerden  her yerde var kardeşim , çalınan köpekler pek bulşunmaz sen allahın sevgili kuluymuşsun  , işallah sezonda bety meralarda beraber avlanmak nasip olur,
verdiğin emeklerin karşlığını alıcaksın  ben inanıyorum
kafes işini dikkate al ,koyabileceğin uygun yer varsa kesinlikle yaptır.
Muhammet AKDENİZ
1982 Alaşehir/Kütahya

Çevrimdışı U.Caner COŞKUN

• *
  • Browning auto 5
Bety güzel olmuş umarım avıda bahtıda güzel olur
Caner COŞKUN
1961 mersin/anamur

Çevrimdışı Muammer BİNARBAŞI

• Adı Avcı
  • Müdavim Üyemiz
  • AVCININ USTALIĞI, ÇOK AVLAMAKLA ANLAŞILMAZ
AHMET'CİM YAVRUNUN KENDİSİDE GELİŞİMİDE ÇOOK, ÇOK GÜZEL MAŞALLAHI VAR. ŞİMDİDEN SEZONDA BOL, BEREKETLİ VE KEYİFLİ AVLAR YAPMAN DİLEĞİYLE, HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN KARDEŞİM, SELAMLAR...!!!!        
Muammer BİNARBAŞI
0 Rh + 1968 KONYA
AVCI NİCE YÖNTEM VE TUZAK BİLİRSE, AYIDA BİR OKADAR YOL BİLİR.!

KARDEŞ BUNDAN GEÇMİŞ OLSUN.BENDE SENİN GİBİ AYNI SIKINTI İÇİNDEYİM ALLAHTAN YERİM YÜKSEK KÖPEKLERİMİZE GÖZ KOYANLARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM O EN İYİSİNİ BİLİR.
Mustafa ÇAĞLAYAN
1983 gaziantep

öcalözel

• Ziyaretçi
hemşerim öncelikle geçmiş olsun,hele şükür kurtarmışsın... Maşallah bety çok güzel olmuş tüyü kadar avı olsun .

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *

adult upload image
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim,köpek kolay yetişmiyor ne emekler veriliyor,bir gün gelip çapulcunun biri çaldımı,bu insana çok kabul edilemez geliyor.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
Maşallah. Avı bol ömrü uzun olsun.
Ahmet VURAL
1954 Ankara

Çevrimdışı Reşat KOYAK

• resat32
  • Müdavim Üyemiz
MAŞALLAH ÇOK YAKIŞIKLI OLMUŞ. KAZASIZ BELASIZ AV DİLERİM ÖNÜNDE.
Reşat KOYAK
1986 Atabey ISPARTA
0543 203 14 14

Çevrimdışı Hasan BACAKSIZ

• Müdavim Üyemiz
maşallah boyu posu çok güzel olmuş ,
inşallah sezonda bety meralarda beraber avlanmak nasip olur,
verdiğin emeklerin karşlığını  fazlasıyla alırsınn
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

KAHPEDEN DOSTUN OLACAĞINA DELİ KANLIDAN DÜŞMANIN OLSUNNNNNN

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
MAşşllah Çok güzel olmuş
Siz o pas ı verdiyseniz bence oda çok güzel goller atacaktır o paslarla :) Aynı benim durumumdasınz benim kızım da 8 aylık oldu bekliyoruz bakalım sezon u .Şimdilik herşey yolunda :)
Bu arada köpeği bulduğunuza inanın çok sevindim ama o herifi bulamadığınıza üzüldüm doğrusu . Bu arada bu olayın tekrarlanmaması için muhakkak gerekli önlemleri alın .  bunu tekrarlamak isteyebilir bazı ş...sizler .Köpeğiniz açık bi yerde kalıyorsa muhakkak yaptırın bişeyler .
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ