Gönderen Konu: Yeni köpeğim FİŞEK düşüncelerinizi sunmanızı rica ederim.  (Okunma sayısı 3620 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı H.İbrahim GÜNGÖR

• *
sevgili avcı dostlarım sizlere yeni köpeğim fişeği göstermek ve beğeninize sunmak istedim.
Anne rita bünyamin türkyılmaza ait babada bünyamine ait sonraki fotoğraflar enik fotoğrafları ve 4.5 aylık hali şu an 6 aylık oldu bilgisayara atınca onlarıda sizlerle paylaşacağım..uzun yıllar irish ve kopaydan sonra ilk pointırım umarım zevlerime kulak verir ve beni mutlu eder.Herkese rastgele.

hosting images

free picture hosting

upload images

image hosting

hosting images
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2012, 22:49:06 Gönderen: H.İbrahim GÜNGÖR »
H.İbrahim GÜNGÖR
1974 KÜTAHYA

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Bebek güzel görünüyor.Şansı bol ömrü uzun olsun.

Çevrimdışı Taner KARA

• *
guzel vaymu masallah dıyelım nazar değmesın
Taner KARA a+
1980 ESKİŞEHİR

Çevrimdışı Abdullah KALE

• *
Çok güzel görünüyor Allah avını daim etsin...
Abdullah KALE
1973 SİVAS & ANTALYA
<a href="http://3.imgland.net/HemJA.jpg" target="_blank">ImgLand.net image[/url]PASCAL

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
Maşallah. Tek kelime ile mükemmel görünüyorlar. Umarım iyi avcılara nasip olurlar.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Fizik olarak hepsi güzeller. Gelin ata binmiş, ya kısmet demiş. Ya kısmet! İyi büyütmeler diyeyim.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• *
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler avcı kardeşlerim.işaallah eğitimini bu yıl göreceğiz.koku arama ve ferması güzel olsun daha ne isterim.hepinizede rastgele.
H.İbrahim GÜNGÖR
1974 KÜTAHYA

Çevrimdışı Ahmet YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
Bebek güzel görünüyor.Şansı bol ömrü uzun olsun.
Ahmet YILDIZ
1981 KOCAELİ KARTEPE

• *
Ynt: Yeni köpeğim FİŞEK düşüncelerinizi sunmanızı rica ederim.
« Yanıtla #8 : 20 Haziran 2012, 13:38:11 »
ahmet bey iyi düşünceleriniz için sonsuz teşekkürler.İşlerim dolayısıyla anadoluyu kalkındırma projesi çerçevesinde gezssemde vakit bulup köpeğimle ilgilenmeye çalışyorum.Sadece gezdiriyorum ve meyve bahçemde önümde arkamda büyüdüğünü görmek beni memnun ediyor yaklaşık 25 gündür  göremiyorum ama snırım 7.5 ayı devirdi işaallah güzel olur.Darısı bu işe gönül verenlerin başına.sağolun varolun.
H.İbrahim GÜNGÖR
1974 KÜTAHYA

Çevrimdışı Serkan OLGAÇ

• *
benim köpeğimin adıda fişek bu adı taşıyan köpek isminin hakkını verir.ingiliz setter.benimkisi.bassana orjinli
Serkan OLGAÇ
1980-Çavdarhisar

• *
serkan benim komşumda 4 yaşında var lavrak adı kont mahallemde olduğu için bazen peşime takılır ben açılıyor diye kızarım köpeğimi aldığım arkdaşımda gezmesine açılmasına hayran valla ben çok açılan köpeği sevemiyorum ve açılmasını istemiyorum artık köpeğim 11 ayı geçti ve çok güzel kafa ve vücut yaptı bazen ava gittiğimde çıldırtıyor beni söz dinlemiyor bırakıyorum bir zaman sonra yorulunca hoş luyor avı eee ne diyelim her güzelin bir kusuru olurmuş ama bizler sabırsızız sanırım 11 aylık köpekten çok iey istiyoruz.ayrıca resimlerini yükleyeceğim ama hangi proğramı indiriyorduk yardımcı olursanız memnun olurum.Bütün avcı dostlara bu hayata gönül vermiş doğa dostlarına hayırlı avlar huzurlu bir yaşam diliyorum.saygılar bizden.
H.İbrahim GÜNGÖR
1974 KÜTAHYA