Gönderen Konu: Bulgaristan da Gerçek Bir Şampiyon ''Del Nenkovski''  (Okunma sayısı 1607 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Recep İLGİN

• fethiyeli avcı
  • *
  • www.kayraconstruction.com
    • KAYRA İNŞAAT FETHİYE
Selam Sevgili Dostlarım,
           Bu hafta sonunu Bulgaristan da yaşayan ve gerçektende bu güne dek tanıdığım en iyi Pointer tutkunlularının başında gelen sevgili dostum MİROSLAV NENKOVSKİ ile Bulgaristanda geçirdim.Bana Bulgaristanda çok iyi bir ev sahipliği yaptı. Aslında kendisi iyi derece de bir veteriner fakat mesleğini yalnızca kendi köpeklerine ve sevdiği dostlarına yapıyor şu an inşaat işi ile uğraşıyor 17 yıldır kendi kanları ile avrupada bir çok kez avrupa şampiyonluğu, mera şampiyonluğu, dünya şampiyonluğu ve daha yazmadığım onlarca şampiyonluğu var çok iyi bir avcı hatta 2 gün süren avlara gidiyor :) kendi bölgesinde av manyagı diyorlar... Aslında tam anlamı ile üretici değil yılda bir kaç kez çiftleşmeler yapıyor bizim gibi çiftliğinde kendi kanını ve üretimini üstlendiği Pointer ve Setter köpekleri var hepside birbirinden yakışıklı ve güzeller dikkatimi çeken şeylerden biri avlandığı köpeklerin ve yarışmalara katıldığı köpeklerin farklı olmaları yarışmaya hazırladığı köpeklerini özenle seçiyor ona göre pointerler bir ferrari köpeklerde dikkat ettiği unsurların başında diş yapısı , kalça çıkıklığı vucut morfolojisi ırkının özelliklerini buna göre değerlendiriyor hatta buyuk yapılı uzun belli şu biz görünce wooow dediğimiz pointerleri hiç beğenmiyor verdiği örneklerde ferrarinin motoru olsun dışı çizikte olabilir diyor :) Bulagaristan çok iyi bir coğrafi bölgeye sahip ülke de doğal Sülün , Keklik , Şamua , Domuz ,  Muflon gibi avlar oldukça fazla meraları çok zengin bu yüzden de daha önce görmediğim bir şey fark ettim ve bence bizler almanya ve italya gibi ülkelere çok odaklanmışız Miroslav Türkiyedeki mera ve bulunan köpeklerimizinde çok güzel olduğunu düşünüyor. Bu arada kendi telefonunu ve mail adresinide yazıyorum bilgi ihtiyacı olan arayabilir ingilizce konuşuyor TÜRK AVCILARININ yanında olduğunu her ne konuda olursa olsun özellikle poiter ve setter lerle ilgili yardımda buluna bileceğini söylüyor...

Miroslav NENKOVSKİ;

[email protected]

Bazı Avrupa ve Dünya ŞAMPİYONU olan köpekleri ,

Recep İLGİN Cep Tel:05327779355
1978 Fethiye - MUGLA  ''Beni Öldürmeyen Darbe Herdefasında dahada ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEKTİR''

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
Ynt: Bulgaristan da Gerçek Bir Şampiyon ''Del Nenkovski''
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2012, 22:26:33 »
Paylaşım için teşekkürler Recep emeğine sağlık..
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2012, 22:28:38 »
Güzel dostluklara nedenebilir ki o sizle payalaşıyor sizde bizlerle mütevazi tutumunuz için teşşekkürler

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2012, 22:28:45 »
Bilgilendirme için Teşekkürler Recep bey
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara